Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Kızlar bu dönem 1 dersten kaldık diyelim . O dersi tekrar ne zaman ve nasıl vericez . Tekrar sıfırdanmı giricez sınavlarına ve ne zaman ,
Canım seneye 1. Sınıflar ile birlikte sınava girip sadece kaldigin dersten sınav oluyorsun,eğer bütün yıl 1 dersten kalırsan tek ders sınavına girip geçebiliyorsun sanırım . Ben büyük ihtimal Arapçadan kaldım.

Benim sinavda dunkine gore kolaydi
Dun zor derslerim vardi zaten
Nisana kadar rahatiz artik
Benim kpss calismalarim baslayacak

Tek ders sınavı son senesi olanlar için önlisans da 2.sınıf ve 4.sınıflar için.

Bulcam bugun nasılsın ?
Bol bol yatıyorum yatağın içindeyim ben elimde telefon buraya bakıyorum anca hasta olunca anneme geçti oda hasta şimdi. Ev işi yemekler erkek kardeşimle babama kaldı :)gerçi kardeşim benden güzel yapar yemek ve ev islerini :)

Öğrencilik hayatım boyunca ilk kez mağdur oldum hastalıktan ötürü ama bunda da vardır bir hayır diyorum.

Son düzenleme:
Kızlar bu dönem 1 dersten kaldık diyelim . O dersi tekrar ne zaman ve nasıl vericez . Tekrar sıfırdanmı giricez sınavlarına ve ne zaman ,
Seneye alırsın sabah 1.sinifin sınavlarına ogleden sonra 2.sınıfın sınavlarına katılım nasıldı çok az diye okudum giremeyen bir sürü kişi varmış hava koşulları ve hastalık yüzünden.

Evet sonuçlar aciklandiginda harf notlarida açıklanacak yani can ve ortalaman. Bazı harf notları koşullu geçer mesela bahar dönemi gno 2 ve üzeri olmazsa güz dönemi koşullu gectiginden de kalırsın.Yine 15 .16 günü bulur bu hafta bekleme zaten sınava itiraz süresi olur.

24 kişilik sınıfta 3-4 kişi yoktu bulcam . Dünde öyleydi .

sagolasın ya sen de olmasan napıcaz bilmem=)hiç acelem yok,açıklansın yeter bana:)
yoğunluk konusunu şöyle özetleyeyim.dün de bugün de yanımdaki kişi gelmedi.15 dk sonunda iki gözetmen gelmeyenlerin kağıtlarını topladılar:)

Bulcam şimdi napacaz güzelim ? Alıştıydım ders çalışmaya . Ne zaman yeni kayıt ve kitaplar gidip murat yayınlarının özet ve soru kitabınımı alsak

Bulcam şimdi napacaz güzelim ? Alıştıydım ders çalışmaya . Ne zaman yeni kayıt ve kitaplar gidip murat yayınlarının özet ve soru kitabınımı alsak
22 şubatta yeni kayıt okulun kitaplarını anca o zaman alırsın. Bu hafta dinlen bu kadar yüklenme beyin dinlensin azcık.

Annede geçmiş olsun :)
Yatmanda bi sakınca yokta sunava denk gelmesi olmadı . Ama bundada vardır bir hayır biz bilemeyiz

Size demişmiydim perşembe belim tutulmuştu 2 gün kakmadan yattım acilde iğne yiyince az kendine geldim .eve gelincede sıcak su torbalarıyla sarılıp yatıyorum ancak ısınmışım geni kalktım . Kızım sağolsun çekip çeviriyor :) ankaranın fena ayazı vardı .

22 şubatta yeni kayıt okulun kitaplarını anca o zaman alırsın. Bu hafta dinlen bu kadar yüklenme beyin dinlensin azcık.
dahada varmış bulcam ben alayım murat yayınlarını yada o vakte kadar arapçaya yükleneyim

Kızlar sizlerde nasıl bilmiyorumda .sınava girdiğim sınıf arkadaşları hiç değişmedi . Bi kanki edindim sona ikimiz kalıtoruz dün o beni bugunde o beni bekledi o erken gidiyor baya bilgi sahibi olmuş , bazı imamhatiplerde arapça kursları varmış hafta sonu . 2 bayanla konuşmuş hatunlar 90 ve 100 almışlar geçen sınavda arapçadan bende araştırda gidelim dedim . Benim adam çıldıracak

Sıcak su torbasında da dikkatli ol haberlerde bir kadın olmuş patlamış diye gördüm haftalar önce. Hava konusunda sansliyim Akdeniz de olunca sabah yağmur yagsa öğleden sonra günlük güneşli olur tabi yinede soğuk hava var ama tabi bi ankara soğuğu kadar değil.

Ben de aynı kişilerle giriyorum yüzlerini ezberledim artık. Tabi bizimkiler Günaydın bile demez orası ayrı bırak beklemeyi :)

O haberi bende duydum suyu az koyuyorum basınç çok olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…