Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez:KK17:
kesinlikle benimde kötü geçti, vizede 15 ve 25 olan notlarım vardıı. offfff hiçbirini geçemeyeceğim sanırım. zordu yanii

lafzi hakiki müennes soruluyordu bakaratün olacak.
aklımda kalanları yazayım arapçadan,daha doğrusu benim cevaplarımı.
bakaratün,yuhsinu,yusafiru,bir de ner görsün 40 yaşına ulaşmış,benzetme ke harfi ceri.
yanlış olanı soruyodu fail zammeli olması gerekirken fethalı olan yanlıştı.
harfi cer yanlış kullanılmıştır diyordu,ala dan sonra elim lam takısı almayanı işaretledim.
mevsuf hasan.
muzaaf cemi müzekker olan müslimune.
sıfatı doğru olan zehrateyni.
irab sorusunu mübteda,merfu,yer değiştirmiş yaptım.
sultan 2.mehmed içinde sani geçen cümle olacak.
tesniye sorusu ibn diye başlayan olacak.
küçüğüm burada ne yapıyorsun.
çeviri sorusunu te ile başlayanı yaptım.bu büyük ihtimal yanlıştır.
yanlışlık soruyordu yevmel olan yanlıştı.
sıralama cümlesi fiil selasetü dalibatin ila..
kelimenin kökü gıssatün.
faile sıfat geleni istiyordu.benim grubumda c ydi sanırım.zaten ikisi isim cümlesiydi,fail yoktu yani.
tekil-çoğul amilün-ameletün.
Mikro cadısı maşallah tütü .bunları nasıl hatırlıyorsun :KK70:
Yanlış harfi cer sorusuna türkçesi öğretmen şıkkı vardı malum ala üzerinde demek . Kelimenin başıda ben ve müdürdü bunlar öğretmenin üzerinde olmayacagı için o şıkkı işaretledim :KK70:
Bakaratü . 40 yaş , ve çoçukla ilğili olan sorular e benzetme harfi ceri ke bendede aynı ...
2. Mehmet sorusuda arapçada iki :selase gibi bişiydi. çümle içinde geçen şıkkı işaretledim .
Digerlerini net hatırlamıyorum 3-4 soruyu öylesine işaretledim ....

Diger derslerdede 2 şık arasında çok kaldım :KK43:
Yanlış yaptıgım bir soruda evlilik ve ibadetlerde en uç nokta . Takvayı işaretlemiştim sonra evlilikte takvamı olur diye ihlası işaretledin gitti soru :KK70:
Evlilikte takvamı olur yahu :KK70:
Birde mekkeyle medine. Arasındaki putub adı neydıki ?

Son düzenleme:
Mekkeyle Medine arasindaki putun adi menat olacakti.evliliginde ibadetlerin amacigorulen en ust duzey takvaydi 2011 2012
Yilinda bu soru cikmis

Mikro cadısı maşallah tütü .bunları nasıl hatırlıyorsun :KK70:
Yanlış harfi cer sorusuna türkçesi öğretmen şıkkı vardı malum ala üzerinde demek . Kelimenin başıda ben ve müdürdü bunlar öğretmenin üzerinde olmayacagı için o şıkkı işaretledim :KK70:
Bakaratü . 40 yaş , ve çoçukla ilğili olan sorular e benzetme harfi ceri ke bendede aynı ...
2. Mehmet sorusuda arapçada iki :selase gibi bişiydi. çümle içinde geçen şıkkı işaretledim .
Digerlerini net hatırlamıyorum 3-4 soruyu öylesine işaretledim ....

Diger derslerdede 2 şık arasında çok kaldım :KK43:
Yanlış yaptıgım bir soruda evlilik ve ibadetlerde en uç nokta . Takvayı işaretlemiştim sonra evlilikte takvamı olur diye ihlası işaretledin gitti soru :KK70:
Evlilikte takvamı olur yahu :KK70:
Birde mekkeyle medine. Arasındaki putub adı neydıki ?

kaç saat boğuştum bu sorularla abla hatırlamamak mümkün mü:KK69:
ala sorusundan hiç emin değilim destekli salladım gibi bşy oldu ama selam vermekte ala kullanılıyo.sellemtü ala racülin,ben bir adama selam verdim gibi mesela.olabilir yani,bi de ben her şıktan 4 tane olsun diye mücadele veriyorum:KK73:o yüzden de o soruda şıkka göre yaptım.ama ahlakta yapamadım o dörtlemeyi ya.bı şıktan 6 tane çıktı.çıkmış soruların cevap anahtarına baktığımda bazen öyle orantısızlık oluyodu,inşallah öyledir deyip düzeltmedim ben de.:KK75:
mekkeyle medine arasındaki put menat.ben de ikinci akabe biatı sorusunu yanlış yaptım ya,hakettim ama ilk konulara çalışmayarak.

Mekkeyle Medine arasindaki putun adi menat olacakti.evliliginde ibadetlerin amacigorulen en ust duzey takvaydi 2011 2012
Yilinda bu soru cikmis
Evet öyleymiş o soruyu ben kaçırdım sanırım :KK43: gitti . Hala diyorum evlilikte takva nedir yahu :-)
Hım menat mıydı . Hatırlamıyorumki ne işaretledim :KK43:.

kaç saat boğuştum bu sorularla abla hatırlamamak mümkün mü:KK69:
ala sorusundan hiç emin değilim destekli salladım gibi bşy oldu ama selam vermekte ala kullanılıyo.sellemtü ala racülin,ben bir adama selam verdim gibi mesela.olabilir yani,bi de ben her şıktan 4 tane olsun diye mücadele veriyorum:KK73:o yüzden de o soruda şıkka göre yaptım.ama ahlakta yapamadım o dörtlemeyi ya.bı şıktan 6 tane çıktı.çıkmış soruların cevap anahtarına baktığımda bazen öyle orantısızlık oluyodu,inşallah öyledir deyip düzeltmedim ben de.:KK75:
mekkeyle medine arasındaki put menat.ben de ikinci akabe biatı sorusunu yanlış yaptım ya,hakettim ama ilk konulara çalışmayarak.
Sanırım ahlaktaydı bol bol A şıkkı işaretledim . Senin didiğin gibi 6-7 şık aşıkkı oldu ama cevaplar öyle denkgeldi atacak cevaplar değildi yani .
Hayırlısı bakalım yakında belli olur kalıp geçtiğim :-).

Not ortalaması hesaplanırken kalınan ders dahil ediliyor mu kızlar .. Arapçadan kalıyorum ama diğerleri 2.30 ile 3.30 arası olur büyük ihtimal . Kitapçıklar yayınlanmış 12 tane farklı derslerden silip şık degistirdigim sorular vardı 11 tanesinde doğruyu silip yanlışı işaretlemişim 1 tanede sadece yanlışı silip doğruyu işaretlemişim :KK43:

Sorular açıklanmış baktın mi.
Evet bulcam baktım inş arapça dışında diğerlerinden direk geçiyorum sanat tarihi tam emin değilim sallamıştım çoğunu , teknoloji 70 civarı diğerin de 35 almıştım kurtardım onu şükür arapçayı seneye vericez artik ..

Not ortalaması hesaplanırken kalınan ders dahil ediliyor mu kızlar .. Arapçadan kalıyorum ama diğerleri 2.30 ile 3.30 arası olur büyük ihtimal . Kitapçıklar yayınlanmış 12 tane farklı derslerden silip şık degistirdigim sorular vardı 11 tanesinde doğruyu silip yanlışı işaretlemişim 1 tanede sadece yanlışı silip doğruyu işaretlemişim :KK43:
Can aciklanmadan kalıp kalmadığını bilemezsin. Arapça kac suan.

merhaba arkadaşlar artık sınavlarda harf eşitliği kalkmış çoğunda eşitsizlik olmuş sorular bayağı dramatik geldi üstelik didik didik çalıştım ama yinede dikkatli okumadığım için kaçırdığım soru oldu. sağlık olsun

merhaba arkadaşlar artık sınavlarda harf eşitliği kalkmış çoğunda eşitsizlik olmuş sorular bayağı dramatik geldi üstelik didik didik çalıştım ama yinede dikkatli okumadığım için kaçırdığım soru oldu. sağlık olsun
Evet 4a 4b vs kalkmış can da yükseldi artık. 35 altı ff .

Çan a gerek yokki cnm 35 bile değil ortalama :KK43: 25 aldım diğerinden bundan da 20 yada 25 gelir kesin ötesi imkansız bu durumda donem ortalaması hesaplarken 0 mi olarak hesaplanır Arapcam .
Evet o zaman ff olur yani 0 ve cana dahil değil. Seneye tekrar alırsın. 1.siniflarla beraber girersin. Senin süren 30 dk olur o zaman.0 ve 100 can egrisine dahil değil.

ya kızlar harf eşitliği kalkmış şu an çok üzgünüm.benim bütün sınav sistemim bütün üzerine kuruluydu.hatta o kadar güveniyodum ki bu sınavda yanlış olduğunu bile bile bi soruyu işaretledim sırf harf eşitliği olsun diye.meğer kalkmış.

herkesin dilinde şu var.üç soru bil kalan bütün soruları işaretlemediğin şıkkı yap,böylelikle 35 alıyorsun.sanırım bunun da önüne geçmek istediler.

ya kızlar harf eşitliği kalkmış şu an çok üzgünüm.benim bütün sınav sistemim bütün üzerine kuruluydu.hatta o kadar güveniyodum ki bu sınavda yanlış olduğunu bile bile bi soruyu işaretledim sırf harf eşitliği olsun diye.meğer kalkmış.

herkesin dilinde şu var.üç soru bil kalan bütün soruları işaretlemediğin şıkkı yap,böylelikle 35 alıyorsun.sanırım bunun da önüne geçmek istediler.
Bu harf esitligi nedir ya..anlayamadim...
can yok mu hala

Kızlar bişey sorucam. Sorumlu gectiğimiz dersler var ya hani ortalama 2 olursa gecebiliyoruz onları. Bu ortalama basıl hesaplanıyor? Güz ve bahar pralar 2 donem ortalaması mı alınıyor yoksa mezun olunurken mi bakılıyor en son?

X