- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- Konu Sahibi Minikkelebk
Aöf ne belgesi veriyor kii?waay daha önce belge alan üyemiz var
bakalım bu dönem aramızdan belge alan çıkacak mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aöf ne belgesi veriyor kii?waay daha önce belge alan üyemiz var
not ortalaması 3-3.5 arasında olanlara onur,3,5-4 arası olanlara yüksek onur belgesi diye biliyorum.Aöf ne belgesi veriyor kii?
Burda oyle bi okula vermislerdi ki hele ki dün...Aynen sınavın 1 hafta ertelenmesi istedi bir çok öğrenci hava şartları kardan ötürü sınava giremeyen bir sürü öğrenci varmış herseyi zorlastirdilar. Eve yakın okula vermezler en az iki dolmuşluk yere verirler.
Ins abla iyi gelir..Sen 2. Sınıftasın çeşminazım seninkinin daha zor olması normal yani
İlk sınavdada kötü demiştin sonuç iyi gelmişti inşallah şimdide öyle olur .
DGS girecek misin Bu sene temmuz gibi olur.Ins abla iyi gelir..
cok üzülcem yoksa
Helal be...allah razi olsun...dügün onundu sanirim...Saol cnm şükür girdim. Özellikle kaynım olmak üzere görümce eltimin arkamda olması esimin dilini susturdu kaynım dun düğün isleri olmasına rağmen kız tarafını arayıp yarım saat geç gelicem deyip beni bıraktı okula bugün de bi öğretmen arkadaşını arayıp rica etti esim ile birlikte kaynımın arkadaşı bıraktı okula beni :)
Kitabini esim almis getirmis...girmem lazim yani...☺DGS girecek misin Bu sene temmuz gibi olur.
Senden bekliyorum cinim..benim gecen seneki heycanim var sendewaay daha önce belge alan üyemiz var
Istanbul abla...bi gördüğümu bi daha göremiyorum burda benHangi mahrümiyet bölgesindesin kız
Nereden tamamliyacaksin örgün mu uzaktan eğitim mi.Uzaktan eğitimin harçları AÖF den yüksek oluyor biraz.Kitabini esim almis getirmis...girmem lazim yani...☺
kaldigim ders olursa girebilir miyim bilmiyorum
Örgün gidemem cocuklar var...uzaktan eğitim istiyorumNereden tamamliyacaksin örgün mu uzaktan eğitim mi.Uzaktan eğitimin harçları AÖF den yüksek oluyor biraz.
Sınavı ÖSYM yapıyor bildiğim kadarı ile girersin ama kayıt olmak için önlisans diploması isterler eğer üniversiteyi kazanirsan. EĞER tek dersin kalırsa tek ders sınavına girersin ama 2 ve üzeri olursa dönem uzar.Örgün gidemem cocuklar var...uzaktan eğitim istiyorum
tabi istemek yetmiyo...
seni bulmusken sorayim kalan dersim olsa da sinava girme sansim oluyo mu?
Kalirsam bu iş yatar yani...Sınavı ÖSYM yapıyor bildiğim kadarı ile girersin ama kayıt olmak için önlisans diploması isterler eğer üniversiteyi kazanirsan. EĞER tek dersin kalırsa tek ders sınavına girersin ama 2 ve üzeri olursa dönem uzar.
Evet. Formasyon alıp öğretmen olursun belki 4 tamamlarsan.Kalirsam bu iş yatar yani...
hayirlisi...
senin 4 yillikti degil mi?
Ins cinimm..Evet. Formasyon alıp öğretmen olursun belki 4 tamamlarsan.
Yeni sezon çalışmasına ne zaman basliyacaksin.Bide ben akillisim...arkadasimin aaa ben sadece cikmis sorulara calisip aa aliyorum demesine kanip,ilk defa cikmis sorulari yalayip,yuttum....
ne mi oldu...yok öyle yağma der gibi soru hazirlamislardi sagolsunlar...
ayy neyse kafama takmicem artik
ay ağzından bal damlıyo.da nerdee..Senden bekliyorum cinim..benim gecen seneki heycanim var sende
iki dönemde y.onur almistim...
bubfonem kalicam mi diye kafamda deli sorular
Kaldıgın ders olursa duruma bağlı . Şartlı geçersen eğer seneye en az ortalama 2.00 olmalıKitabini esim almis getirmis...girmem lazim yani...☺
kaldigim ders olursa girebilir miyim bilmiyorum