Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

malesefki aynı fikirdeyim
80 sorudan hiç değişmeden tekrar sorulmuş 2-3 soru belki olabilir . Bilindiklerinde şıkları değiştirilmiş . Çogu 0 kilometreydi sinir oldumya

Yarın ne bubi tuzakları hazırladılar bakalım

vizelerin çok kolay olmasından anlamalıydık

Öğrenci kimliğini evde kaldi ama görevli farketmedi ya disari atabilirdi ben belli etmedim :) Sinavim sici ve berbatti yürüyerek gittim çok soğuktu karliydi. Gitmeseydim sabah 4 dersim var gitcem öğleden sonrada var yarin sadece bi ders ya o 4.sinif dersi. Girmesen olurmu ki

Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez

Arkadaslar gercekten sinav vizele gore zordu.cikmis sorulardan pek cikmadi

Canim cok uzuldum
Gecmis olsun cok
Keske yarinkilere gidebilsen kendini biraz iyi hissetsen de
Benim bugunki okulum da cok uzakti sagolsun esim nobetten cikti goturdu. Yarinki biraz daha yakin

Sadece ilahiyatdamı böyle oldu tüm sorular yeni baştan . Diğer bölümlerdede böylemiki ?

Beninki isletme 3. Sinif kesinlikle cok zordu
Bende tum derslerin son 3 sene cikmis sorularinin ciktisini aldim calistim son dk ya kadar
Ama her dersten 1-2 soru ancak cikti
Bugun 5 dersim vardi ve hepsi zordu.
Bakalim yatin nasil olacak, kitaptan tekrar edeyim artik.

öğrenci kimliği şart değil zaten,giriş belgesi ve kimlik yeterli

işletmede de geçmiş sorulardan çok çıkmadı. 1 ya da 2 tane .
3. yoktu . Sallayarak yaptım gerisini. sorulara bakıp başka hiç çalışmamıştım bende.

Öğrenci Kimliği şartı kalktı istesede atamaz yani.

sınav kolaydı.
ahlakta baya çıkmış soru vardı.hatta hepsi çıkmış soruydu bile diyebilirim
ibadette yeni sorular vardı.yine soru tarzını değiştirmişler.çıkmış soru vardı,sayı olarak da dünkünün üzerine beklediğimden fazlaydı.
arapça beklediğim gibiydi.değişen bir şey yok.6 tane fln çıkmış soru vardı.

Hadi geçmiş olsun ...

Mikrom dediğim gibiydi emme ahlakın hepsi cıkmış soru değildi kız
Dünkinden iyiydi sınav . Genel anlamda soru tarzı değişmiş efenim ...

Hadi geçmiş olsun ...

Mikrom dediğim gibiydi emme ahlakın hepsi cıkmış soru değildi kız
Dünkinden iyiydi sınav . Genel anlamda soru tarzı değişmiş efenim ...

aynen,hepimize geçmiş olsun.
merakla açıklanmasını bekliyorum.

2 haftaya falan açıklanır dimi?peki sonuç açıklandığında çan eğrisi de açıklanacak mı?yani geçip geçmediğimizi,ortalamamızın kaç olduğunu fln da finallerin açıklanmasıyla aynı anda öğrenecek miyiz?zeki müren de bizi görecek mi?

Ondan önce soru ve cevaplara bakar fikir ediniriz . lakin bazı derslerden kalırsam şaşmıycam .

Kızlar bu dönem 1 dersten kaldık diyelim . O dersi tekrar ne zaman ve nasıl vericez . Tekrar sıfırdanmı giricez sınavlarına ve ne zaman ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…