- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
malesefki aynı fikirdeyimçıkmış sorulardan az da olsa soruldu ama nasıl,degiştirerek.cevapla soruyu değiştirmişler,şıkları değiştirmişler.bire bir sormamışlar genelde.mesela tarihten çıkmış sorulara baktığımızda kesin bir,bazen iki soruda halifelerin hangi kabileye mensub olduğu sorulmuş,hiç çıkmadı.putlarla ilgili soru evet çıktı ama daha önce hiç sorulmadığı şekilde.
kısacası evet neticede farklı bir kitaptan sormadılar ama taktik değiştirmişler.
ve ben yarın da kolay olacağını düşünmüyorum hele ki arapçanın.
yok hiç sorun çıkmadı çok şükür.çantayla girdim.polis çantayı açtırdı o kadarM mikrodalga sınava girerken sorun çıktımi yine o yasak bu yasak diye.
vizelerin çok kolay olmasından anlamalıydıkmalesefki aynı fikirdeyim
80 sorudan hiç değişmeden tekrar sorulmuş 2-3 soru belki olabilir . Bilindiklerinde şıkları değiştirilmiş . Çogu 0 kilometreydisinir oldumya
Yarın ne bubi tuzakları hazırladılar bakalım
Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez
Arkadaslar gercekten sinav vizele gore zordu.cikmis sorulardan pek cikmadi
Canim cok uzuldumGirmissin gözün aydın ama sana derken ben giremedim. Tam sınav gecesi hastalandim ateş. Kusma su icsem cikariyorum mideyi çok kötü usuttum. O kadar çalış üstüne hastalanan. 2 dolmusla gidecektim gideceğim yere ama o yola dayanamam o aralarda daha kötü olurum diye babam da yollamadi. Yerimden kalkacak halim yok.burayada yorganin altinda bakıyorum.evimim dibinde bir sürü okul var en azından oraya verselerdi kardeşim koluma girer gotururdu belki ama 2 dolmusluk mesafe olunca yolda daha kötü olursun dedi babam milletin üstüne falan kusarim bu sefer kavga çıkar.
Sadece ilahiyatdamı böyle oldu tüm sorular yeni baştan . Diğer bölümlerdede böylemiki ?
öğrenci kimliği şart değil zaten,giriş belgesi ve kimlik yeterliÖğrenci kimliğini evde kaldi ama görevli farketmedi yadisari atabilirdi ben belli etmedim :) Sinavim sici ve berbatti yürüyerek gittim çok soğuktu karliydi. Gitmeseydim sabah 4 dersim var gitcem öğleden sonrada var yarin sadece bi ders ya o 4.sinif dersi. Girmesen olurmu ki
işletmede de geçmiş sorulardan çok çıkmadı. 1 ya da 2 tane .
3. yoktu . Sallayarak yaptım gerisini. sorulara bakıp başka hiç çalışmamıştım bende.
deşme yaramızı kardeşSANAT TARİHİ ÇOKMU ZORDU BANAMI ÖYLE GELDİ
Öğrenci Kimliği şartı kalktı istesede atamaz yani.Öğrenci kimliğini evde kaldi ama görevli farketmedi yadisari atabilirdi ben belli etmedim :) Sinavim sici ve berbatti yürüyerek gittim çok soğuktu karliydi. Gitmeseydim sabah 4 dersim var gitcem öğleden sonrada var yarin sadece bi ders ya o 4.sinif dersi. Girmesen olurmu ki
2 canımKacinci sinif canim
Hadi geçmiş olsun ...
Mikrom dediğim gibiydi emme ahlakın hepsi cıkmış soru değildi kız
Dünkinden iyiydi sınav . Genel anlamda soru tarzı değişmiş efenim ...
aynen,hepimize geçmiş olsun.
merakla açıklanmasını bekliyorum.
2 haftaya falan açıklanır dimi?peki sonuç açıklandığında çan eğrisi de açıklanacak mı?yani geçip geçmediğimizi,ortalamamızın kaç olduğunu fln da finallerin açıklanmasıyla aynı anda öğrenecek miyiz?zeki müren de bizi görecek mi?
Rose bacım genel anlamda nasıl geçti .? Yine gelecekmi 80-90 ?SANAT TARİHİ ÇOKMU ZORDU BANAMI ÖYLE GELDİ