- 13 Haziran 2008
- 52
- 13
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
ilk konulara çalışmadığım için tarihten yanlış yaptım gerçi yeni konulardan da var yanlışım.Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez
Girmissin gözün aydın ama sana derken ben giremedim. Tam sınav gecesi hastalandim ateş. Kusma su icsem cikariyorum mideyi çok kötü usuttum. O kadar çalış üstüne hastalanan. 2 dolmusla gidecektim gideceğim yere ama o yola dayanamam o aralarda daha kötü olurum diye babam da yollamadi. Yerimden kalkacak halim yok.burayada yorganin altinda bakıyorum.Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez
AÖF sayfalarına bakıyorum ben de sınava giremeyen çokmus hava koşulları ve hastalık yüzünden. Ama girenlerde çok zordu yazıyor.ilk konulara çalışmadığım için tarihten yanlış yaptım gerçi yeni konulardan da var yanlışım.
inanç kolaydı.
sanat beni şok etti.
teknoloji kolaydı evet yanlışlarım dolu ama benim anlamadığım bunlar teknolojide neyin kafasını yaşıyo.her sınav birbirinden apayrı.neye çalışacağımı şaşırıyorum.
bu sefer çok fazla salladım.Allah'ın de-di-ği o-olur mode on
Aaa çok üzüldüm cnm ya.. benim sınıfta gelmeyen rahat 12 -13 kişi vardı üstelik akdeniz burası hava çok güzel . Kaynım saolsun bıraktı arabası ile eşimi de azarladı gurur duy esinle okuyo diye haykıra haykıra da götür sınava götürüyorum karımı diye dedi esim hic sesini çıkaramadı . Yarin da kaynım götürecek inş dönüşte dolmuşla çarşıya iniyorum yarim saat yürüyüp eve geliyorum . Yarin girebilecek misin cnm peki sınava ..Girmissin gözün aydın ama sana derken ben giremedim. Tam sınav gecesi hastalandim ateş. Kusma su icsem cikariyorum mideyi çok kötü usuttum. O kadar çalış üstüne hastalanan. 2 dolmusla gidecektim gideceğim yere ama o yola dayanamam o aralarda daha kötü olurum diye babam da yollamadi. Yerimden kalkacak halim yok.burayada yorganin altinda bakıyorum.evimim dibinde bir sürü okul var en azından oraya verselerdi kardeşim koluma girer gotururdu belki ama 2 dolmusluk mesafe olunca yolda daha kötü olursun dedi babam milletin üstüne falan kusarim bu sefer kavga çıkar.
Ayy bulcammm geçmiş olsun .Girmissin gözün aydın ama sana derken ben giremedim. Tam sınav gecesi hastalandim ateş. Kusma su icsem cikariyorum mideyi çok kötü usuttum. O kadar çalış üstüne hastalanan. 2 dolmusla gidecektim gideceğim yere ama o yola dayanamam o aralarda daha kötü olurum diye babam da yollamadi. Yerimden kalkacak halim yok.burayada yorganin altinda bakıyorum.evimim dibinde bir sürü okul var en azından oraya verselerdi kardeşim koluma girer gotururdu belki ama 2 dolmusluk mesafe olunca yolda daha kötü olursun dedi babam milletin üstüne falan kusarim bu sefer kavga çıkar.
Yok canım kimildiyacak halim yok.benim hastaliklarim biraz uzun sürer bebeklikten gelme.bir durum.Aaa çok üzüldüm cnm ya.. benim sınıfta gelmeyen rahat 12 -13 kişi vardı üstelik akdeniz burası hava çok güzel . Kaynım saolsun bıraktı arabası ile eşimi de azarladı gurur duy esinle okuyo diye haykıra haykıra da götür sınava götürüyorum karımı diye dedi esim hic sesini çıkaramadı . Yarin da kaynım götürecek inş dönüşte dolmuşla çarşıya iniyorum yarim saat yürüyüp eve geliyorum . Yarin girebilecek misin cnm peki sınava ..
aa üzüldüm şu an.ne oluyor sınava giremeyince,direkt dönemden kalınıyor mu?telafi imkani vardır inşallah.AÖF sayfalarına bakıyorum ben de sınava giremeyen çokmus hava koşulları ve hastalık yüzünden. Ama girenlerde çok zordu yazıyor.
aeben abla ya hiç gülesim yoktuHadi geçmiş olsun fıstıklar ..
Ay hiç sormayın üşenmemişler tüm soruları yeniden kaleme almışlar neydi bu ya
Hale sanat tarihi ve ilk dönem islam tarihi abartmıyorum cogu soru yeni yazılmış ne kitaplarda helede önceki senelerin sorularından eser bile yok.
Yüksek puan için kitapların hepsini hatmetmek lazımdı
Teşekkür ederim ayniyim kimildiyacak halim yok.Babam da izin vermiyor(bebeklikten beri hastalık konusunda hassasim biraz iyileşme dönemin uzun sürer 1 hafta 10 günü bulur) buraya bile yatakta bakıyorum hava konusunda sıkıntım yok gece yağmur yağdı şimdi yaz havası günlük guneslik hava var ama sınava giremeyen bir sürü kişi varmış hem hava hem hastalık yüzünden aslında bir çok öğrenci 1 hafta ertelenmesi istedi AMA Nerde .Ayy bulcammm geçmiş olsun .
Bundada vardır bi hayır kuzum
Bende 3 gündür yatıyorum belim tutuldu . Eşimin çok razısı olmadı bu halde gitmeme ama sağolsun sabah bıraktı . Şimdide geldim sıcak su torbalarıyla yatıyorum bide sogukki ankara
Şimdi nasılsın ? Üşüttünmü ?
Telafi imkanı yok direk 0 düşüyor artık 2.dönem bakicaz. Erzurum Atatürk AÖF bütünleme yapıyor ama bizimkiler yapmiyor.aa üzüldüm şu an.ne oluyor sınava giremeyince,direkt dönemden kalınıyor mu?telafi imkani vardır inşallah.
Sadece ilahiyatdamı böyle oldu tüm sorular yeni baştan . Diğer bölümlerdede böylemiki ?Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kez
Diğer bölümlerde ayniymis AÖF sayfalarında yazmislar.Sadece ilahiyatdamı böyle oldu tüm sorular yeni baştan . Diğer bölümlerdede böylemiki ?
Helede benim gibi çıkmış soruları hatmeden biri için bu kötü oldu , geçmiş sorular gerçekten çok azdı , olanlarında şıkları farklıydı sanki .Arkadaslar gercekten sinav vizele gore zordu.cikmis sorulardan pek cikmadi
O Aman geçmiş soruların artık bi anlamı olmayacakDiğer bölümlerde ayniymis AÖF sayfalarında yazmislar.
Evet geçmiş soruların pek birşeyi yok eskiden varmış ama sistem dehistiginden beri yok.O Aman geçmiş soruların artık bi anlamı olmayacakdirek kitaplardan çalışmamız lazım
Misal bi soru vardı Medine deki siyasi durum diye oh be dedim cikmis soru sonra şıklara bi baktımHelede benim gibi çıkmış soruları hatmeden biri için bu kötü oldu , geçmiş sorular gerçekten çok azdı , olanlarında şıkları farklıydı sanki .
Hiç kolay değilmiş AÖF sayfalarında da yaziyorlar.Misal bi soru vardı Medine deki siyasi durum diye oh be dedim cikmis soru sonra şıklara bi baktımelime kitap almadim desem yeridir sadece çıkmış sorulara bi kaç gün göz gezdirmistim bakalım yarin çıkacak mi çıkmış soru yada kolay olacak mi sorular..
Misal bi soru vardı Medine deki siyasi durum diye oh be dedim cikmis soru sonra şıklara bi baktımelime kitap almadim desem yeridir sadece çıkmış sorulara bi kaç gün göz gezdirmistim bakalım yarin çıkacak mi çıkmış soru yada kolay olacak mi sorular..