Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

:KK43: türk dili beni mahvetti ya....
4. sınıfım çeko okuyorum..ilk dönemden bir bu dersim var ama yapamıyorum...bu dersi kolayca geçen varsa bana nasıl geçtiğini söyleyebilir mi acaba....

Vizelere girmek icin heycanliydim. Bunda kendimi hazir hissetmedigim icin korku var sadece icimde
9 tane de dersim var
3 tanesi de dusuk puan :KK43:

Bende calismadim son gun göz gezdiririm...arapcaya daha bakmadim bile ben..birde mezhepler tarihi duruyo...bitti mi kiz senin
finallere çok üstünkörü hazırlandım ben ya.arapçadan takip ettiğim hoca bu dersleri çekmemiş,o yüzden arapça konuları havada kaldı.diğer derslerden de özet ve çıkmış sorulara baktım gibi bi şey oldu.
teknolojiyi hele hiç sorma.ne yapacağımı anlamadım ki.her kitap başka çıkmış sorular bile başka.o yüzden Allah kerim diyorum sadece:KK47:

benide alin kızlarr kamuyönetim 3. siniftayim bide memurum çalışıyorum bidede evliyim.. ders de çalışamiyorum eşim film seyretmek istiyor. telefonlardan aöf hazirlikli sorular indim ondan çalışıyorum. bide aöf soru var. çikmiş sorulardan da çalışıyorum off bunaldim 2 gün var napcam ben :KK43:( 2013 de girişliyim halada bitiremedim:KK43:

benide alin kızlarr kamuyönetim 3. siniftayim bide memurum çalışıyorum bidede evliyim.. ders de çalışamiyorum eşim film seyretmek istiyor. telefonlardan aöf hazirlikli sorular indim ondan çalışıyorum. bide aöf soru var. çikmiş sorulardan da çalışıyorum off bunaldim 2 gün var napcam ben :KK43:( 2013 de girişliyim halada bitiremedim:KK43:
Ben vize lere son 20 gün çalıştım orta halli geldi
Buna da 20 gün fırsat buldum bakalım nasıl olacak
Kamu yön. Diğer bölümlere göre daha kolay is

Ben vize lere son 20 gün çalıştım orta halli geldi
Buna da 20 gün fırsat buldum bakalım nasıl olacak
Kamu yön. Diğer bölümlere göre daha kolay is
evet o yüzden kamu yönetim seçtim. fakat zamanim olmuyor . memurum. evliyim. işten gel yemek yap.. evi toparla bide çocuk yok.. olsaydi hiç çalışamazdim telde çalışıyorum arada

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Ben şu saate kadar ünite tekrarı yaptım çıkan sınav sorularına baktım takıldığım konuları çözdüm..Yorgun uykusuz ve hastayım..Tek istediğim dinlenmek..Yine dinlenmek..Finallere çalışmak vizeden çok daha zor geldi bana..Tüm kitabı hafızada tutmak çok zormuş yaa...İnş yarın hepimizin yüzü güler.Amin.

X