- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
- Konu Sahibi Minikkelebk
Akşam pc den baktım bulcam . İlk gün aynı gitdiğim yer 2. Gün yer aynı sayılır ama farklı bir okul .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine sınav vakti yine kitap açmadım. Özetlere bakcak bile vakit yok en iyisi geçmiş sorulara bakmak :/ Umarım yeterli olur.
beta ogrenme diye bi sayfası varya aofnin ordakı alıstırma testlerı gecmıs yıl sorularından olusturuluyormuş onlara bakıyorum.geçmiş sınav soruları için kitap mı internetten mi bakıyorsun..
Tamam xanim cok sagol esim hatirladi sifreyi.sıfre teelefona msj ile geliyor unuttum kısmından. Telefonu kaydetmedıysende aof yı ara ogrenebılıyorsun o sekılde.
beta ogrenme diye bi sayfası varya aofnin ordakı alıstırma testlerı gecmıs yıl sorularından olusturuluyormuş onlara bakıyorum.
finallere çok üstünkörü hazırlandım ben ya.arapçadan takip ettiğim hoca bu dersleri çekmemiş,o yüzden arapça konuları havada kaldı.diğer derslerden de özet ve çıkmış sorulara baktım gibi bi şey oldu.Bende calismadim son gun göz gezdiririm...arapcaya daha bakmadim bile ben..birde mezhepler tarihi duruyo...bitti mi kiz senin
Ben vize lere son 20 gün çalıştım orta halli geldibenide alin kızlarr kamuyönetim 3. siniftayim bide memurum çalışıyorum bidede evliyim.. ders de çalışamiyorum eşim film seyretmek istiyor. telefonlardan aöf hazirlikli sorular indim ondan çalışıyorum. bide aöf soru var. çikmiş sorulardan da çalışıyorum off bunaldim 2 gün var napcam ben ( 2013 de girişliyim halada bitiremedim
evet o yüzden kamu yönetim seçtim. fakat zamanim olmuyor . memurum. evliyim. işten gel yemek yap.. evi toparla bide çocuk yok.. olsaydi hiç çalışamazdim telde çalışıyorum aradaBen vize lere son 20 gün çalıştım orta halli geldi
Buna da 20 gün fırsat buldum bakalım nasıl olacak
Kamu yön. Diğer bölümlere göre daha kolay is
Teknoloji kolaydı vizeye göre ama sanat battı gitti hic ders çalışamamıştım çıkmış sorular yaktı beni anadolu üniv. Sağ gösterip sol vurdu bu kezsanat ve teknoloji yine battı.tarihten yanlışlarımı bulmaya başladım bile