Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Evet ordan calisiyorum bide goglee playerde acikogretim le alakali deneme ve not paylasim uygulamasi var ordan da bakiyorum arada

Selam güzeller neler yapıyonuz bakim ses soluk yok

Sınava 1 hafta var ama yerler belli değil nasıl işbu yav

Cnm ben simdi memlekette gireceğim sınava inş ya gelince geri bahar donemin de yine vize de girdigim yere mi verirler sence ve yoksa değişir mi ?

Benim 2 dersim ve tekrarlarim kaldi. Hayirlisi bakalim
Giriş yerleri açıklandı ben yine aynı yerde giriyorum zaten çoğunluğunu oraya veriyorlar üniversite olduğu için.

güya memleketimde giricem sınava .. Taa şehrin dışına vermişler Allahım sinirden küpüm şuan oğlanı kime emanet edicem sınava kimle nasıl gidicem ve 12 de başlayacak düğüne nasıl yeişicem aklımda binbir soru

Sen düğünü unut. esin baksın 2 gün.

eşimi bi tanısan .. oda sınavı unut dedi az önce dua et cnm bana..
Allah yardimcin olsun.Çok mu uzak okul düğün yeri ile girecegin yer arası kaç saat.Finallere girmezsen bütün derslerin 0 düşer ve güz dönemi derslerinden kalırsın çünkü final notu daha önemli.

Allah yardimcin olsun.Çok mu uzak okul düğün yeri ile girecegin yer arası kaç saat.Finallere girmezsen bütün derslerin 0 düşer ve güz dönemi derslerinden kalırsın çünkü final notu daha önemli.
eşimin istediği de o zaten aslında çok uzak değil zaten küçük bir şehir bir ucundan bir ucuna 20-30 dk da gidilir araba ile ama dolmuş olayı saçma bizim orda ana caddeye çıkmak zorundayım dolmuşa binmek için ve ana caddeye 25 dk yürüyerek çıkarım .. Bide işte bebeği bırakacağım yer sorunu var kime bırakacağım.. İnş vizelerde son anda bir yol çıktığı gibi bundada çıkar..

Kaynana kayinbaba bakmaz mi senin de memleketin galiba annen baban yok mu.Düğün günü ile sınavın çakismasi güzel olmadı.

kaynana kayınbabam yok annemlerde ablamın yanındalar İstanbulda .. Herşey aksine yani .. Dur bakalım Allah kerim inş bi şekilde girerim sınava :)
CANIM tabi ki allah kerim bi sekilde girersin ins.
zaten 1 saat surmuyo sinav..hayli hayli yetisirsin bebene bakani buldun mu tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…