- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Geçen yıldan beri aynı yerde giriyorum ben ama benim yaşadığım yerde çoğunlukla üniversite ye veriyorlar ama belli olmaz tabi.genellikle öyle mi olur?vizede de finalde de aynı yere mi verirler?
Cnm ben simdi memlekette gireceğim sınava inş ya gelince geri bahar donemin de yine vize de girdigim yere mi verirler sence ve yoksa değişir mi ?Geçen yıldan beri aynı yerde giriyorum ben ama benim yaşadığım yerde çoğunlukla üniversite ye veriyorlar ama belli olmaz tabi.
Degistirmen gerek yoksa final de girdigin sehirde çıkar. Tarihlerini öğren ona göre sonra mağdur olma.Cnm ben simdi memlekette gireceğim sınava inş ya gelince geri bahar donemin de yine vize de girdigim yere mi verirler sence ve yoksa değişir mi ?
Benim 2 dersim ve tekrarlarim kaldi. Hayirlisi bakalimSelam güzeller neler yapıyonuz bakim ses soluk yok
Sınava 1 hafta var ama yerler belli değil nasıl işbu yav
Evet ordan calisiyorum bide goglee playerde acikogretim le alakali deneme ve not paylasim uygulamasi var ordan da bakiyorum arada
o anda itiraz edemiyo ki insan.
hatta şöyle oldu.
ilk gün girdim çantayla.ikinci gün de giricem bayan polis yasak dedi.telefon falan da yok çantada.ama dün girdik dedim.valla bilemiyorum bize de şimdi haber geldi alamıyoruz fln dedi.ben napsak çantanın içindeki her şeyi sınava götürücem zaten boş çantayı mı bırakcam diye bayan polisle güzelce konuşurken hemen yandaki erkek polis dayılanarak geldi yasak yasak fln diye azarlar tonda konuştu.ben de kantine bıraktım mecburen.tek ben de değil herkes emanet bıraktı.
Selam güzeller neler yapıyonuz bakim ses soluk yok
Sınava 1 hafta var ama yerler belli değil nasıl işbu yav
Cnm ben simdi memlekette gireceğim sınava inş ya gelince geri bahar donemin de yine vize de girdigim yere mi verirler sence ve yoksa değişir mi ?
Giriş yerleri açıklandı ben yine aynı yerde giriyorum zaten çoğunluğunu oraya veriyorlar üniversite olduğu için.Benim 2 dersim ve tekrarlarim kaldi. Hayirlisi bakalim
Bulcam henüz benım sınav giriş yerinde bildirim yok canım .Giriş yerleri açıklandı ben yine aynı yerde giriyorum zaten çoğunluğunu oraya veriyorlar üniversite olduğu için.
Vardır abla herkesin açıklandı. Tarayıcından ve kullandığın yazılım programlarindan kaynaklı olabilir.chrome kullan.Bulcam henüz benım sınav giriş yerinde bildirim yok canım .
Gözün aydın en azından bildiğin bir okul :)ben de aynı yerdeyim.
sınavın nasıl olacağını merakla beklemekteyim:)
aynen.inşallah sorular da bildiklerimizdendirGözün aydın en azından bildiğin bir okul :)
Sen düğünü unut.güya memleketimde giricem sınava .. Taa şehrin dışına vermişler Allahım sinirden küpüm şuan oğlanı kime emanet edicem sınava kimle nasıl gidicem ve 12 de başlayacak düğüne nasıl yeişicem aklımda binbir soru
eşimi bi tanısan .. oda sınavı unut dedi az önce dua et cnm bana..Sen düğünü unut.esin baksın 2 gün.
Allah yardimcin olsun.Çok mu uzak okul düğün yeri ile girecegin yer arası kaç saat.Finallere girmezsen bütün derslerin 0 düşer ve güz dönemi derslerinden kalırsın çünkü final notu daha önemli.eşimi bi tanısan .. oda sınavı unut dedi az önce dua et cnm bana..
eşimin istediği de o zatenAllah yardimcin olsun.Çok mu uzak okul düğün yeri ile girecegin yer arası kaç saat.Finallere girmezsen bütün derslerin 0 düşer ve güz dönemi derslerinden kalırsın çünkü final notu daha önemli.
Kaynana kayinbaba bakmaz mi senin de memleketin galiba annen baban yok mu.Düğün günü ile sınavın çakismasi güzel olmadı.eşimin istediği de o zatenaslında çok uzak değil zaten küçük bir şehir bir ucundan bir ucuna 20-30 dk da gidilir araba ile ama dolmuş olayı saçma bizim orda ana caddeye çıkmak zorundayım dolmuşa binmek için ve ana caddeye 25 dk yürüyerek çıkarım .. Bide işte bebeği bırakacağım yer sorunu var kime bırakacağım.. İnş vizelerde son anda bir yol çıktığı gibi bundada çıkar..
kaynana kayınbabam yok annemlerde ablamın yanındalar İstanbulda .. Herşey aksine yani .. Dur bakalım Allah kerim inş bi şekilde girerim sınava :)Kaynana kayinbaba bakmaz mi senin de memleketin galiba annen baban yok mu.Düğün günü ile sınavın çakismasi güzel olmadı.
CANIM tabi ki allah kerim bi sekilde girersin ins.kaynana kayınbabam yok annemlerde ablamın yanındalar İstanbulda .. Herşey aksine yani .. Dur bakalım Allah kerim inş bi şekilde girerim sınava :)
Bende calismadim son gun göz gezdiririm...arapcaya daha bakmadim bile ben..birde mezhepler tarihi duruyo...bitti mi kiz seninbu rahatlık bana nerden geldi bilmiyorum ama vize konularını çalışmadım.yanlış mı yaptım acep