Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

baktım.evet çok kolay gibi ama soruları nasıl gelir,kestiremiyorum.kitap başka telden,özet kitap başka telden,sınav bambaşka bi telden çalıyo bu derste
Mikrom bilgi teknoloji için tek çalışma kitapdan canım ne eski konu özetlerine ne çıkmış sorulara bakma ..konular aynı teknoloji gibi hizlı değişmiş

Mikrom bilgi teknoloji için tek çalışma kitapdan canım ne eski konu özetlerine ne çıkmış sorulara bakma ..konular aynı teknoloji gibi hizlı değişmiş
anlamadım aeben abla teknoloji için sadece aöf kitabından çalış mı demek istedin?
depresyone girmeme az kaldı.arapça sorularına baktım,ilk döneme göre baya ilerlemiş konular.sanatı hiç sorma.teknolojiden napıcamı bile bilmiyorum.ve sınava bir ay bile yok

Çok pardon karışık olmuş evet canım teknolojide sadece kitaba çalış demek istedim ...

Arapcada o konulara çalışıyorum ama sorular aşırı ayrıntılı ve kelime bilgisi şart çözemiyorum bir türlü , çoğu soru kelinelerin anlamlarında saklı .

Kurs düşünmüyormusun ?

AÖF bu belli olmaz ama çoğunlukla salı oluyor tabi belli olmaz yinede sınava giriş yerleri bile 1 hafta yada 10 gün kala aciklanirdi bu sene 4.5 gün kala açıklandı :)
Üni. Sınavları ne çabuk açıklanıyor . Ayrı kurumlar dimi bizim açıköğretimle ?
Ders çalışmak için sonuçları beklemeye gerek yoktuki , geçtiğimiz derslerin yeni üniteleri var zaten .

Diğer kitaplara bakmadım teknoloji ve arapçaya bakıyorum tabi fırsat buldukça

Yani söyle birsey var AÖF nin 2 milyona yakın öğrenci var :) diğer üniversiteler de var mıdır hadi yarısı girse sınava. Yoksa üniversiteler aynı kuruma bağlı.

Final sınavı için vize sınavını beklemeye gerek yok.bütün derslerden kalsanda yine final sinavina girilecek.

Artık açıklansın ama... en geç yarın akşama kadar açıklanır heralde...
öss de bile 1 haftada açıklıyolar..
ben anlamıyorum ney bekliyo
sürekli bakmadan gına geldi

Artık açıklansın ama... en geç yarın akşama kadar açıklanır heralde...
öss de bile 1 haftada açıklıyolar..
ben anlamıyorum ney bekliyo
sürekli bakmadan gına geldi
Gecen sene güz dönemi 16 günde açıklandı salı gününe denk geldi. Geç açıklanmasının nedeni sınava verilen itiraz süresi ÖSYM itiraz süresi vermiyor.

Temel bilgi teknolojileri bitti ibadet esasları 1. Ünite bitti arada Arapça ya baksam diyorum ben iyilestim gibi şimdi de oğlan hasta

Temel bilgi teknolojileri bitti ibadet esasları 1. Ünite bitti arada Arapça ya baksam diyorum ben iyilestim gibi şimdi de oğlan hasta
Cnm edebiyat zormu kamu bitince ona baslıcam bende çok istiyorum.arapçadan kurs alman lazım diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…