- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Canim hic sıkma canını..arapcayla,teknolojiye ağırlk verirsin biraz...25-35-60-100-65-55-55 bunlarda benimkiler..
Cok sükr abla 25 filan bekliyodum o dersten,sanırim yanlis cevap anahtarindan baktim..Tebrikler . Hakkettin çalışkan öğrenci .
Gerisi nasıl kız
ayy çok teşekkür ederim arkadaşım. inan derlerele yakından uzaktan alakım yokta biilgileneyim azcık finalde. saolasınnBence hic batirmis gibi degilsin...
35 lik derse az daha dikkat ettin mi tamamdır
Tebrikler
Cok sükr abla 25 filan bekliyodum o dersten,sanırim yanlis cevap anahtarindan baktim..
Fena degil 75 civari ortalamam
Geçmiş olsun herkes hasta .Temel bilgi teknolojileri bitti ibadet esasları 1. Ünite bitti arada Arapça ya baksam diyorum ben iyilestim gibi şimdi de oğlan hasta
Rose bacım maşallahın var bide çalışsan oğlanla denk okuycakmışsınsonuçları görenler nerdesiniz
35-80-75-70-75-80-55 notlar bunlar
Geçmiş olsun aynen ben de grip oldum :) gerçi benim ki artık kronik gibi birsey yaz.kış olurum neredeyse yılın 12 ayıGeçmiş olsun herkes hasta .
Bende burnumu çekip yatıyorum
Bi yandan arapça için bi video buldum erhan demir diye bir hocanın 4. Cd oldu bugün .
Geçmiş olsun kuzum ...Geçmiş olsun aynen ben de grip oldum :) gerçi benim ki artık kronik gibi birsey yaz.kış olurum neredeyse yılın 12 ayı.yaz gribi daha kötü bence.
ne yapalım evde kös kös oturmak yerine ders çalışalım bari dersler çok güzel yaMaşallah kk hatunlarına
Tebrikler ...
Canim masallah sana65 80 85 90 90 100
Tesekkurler.Seneye düşünüyorum ama bir kaç tanıdığım yaptırdı yine grip olduk dediler bilmiyorum artık. Gripli biri yanımda olmasın anında kapiyorum ya.Bağışıklık sistemin zayıf heralde Bir ara hasta ziyaretine gittik eve ailecek yakın aile dostu kadın meğer Gripmis yatak yorgan yatıyor grip olduğunu bilmiyordum. Başka şey zannediyordum. Akşam yatıp sabah kalkınca banada bulaştı.Geçmiş olsun kuzum ...
Aşı yaptırsan bari .. Benimki bile bile lades oldu . Eşimle bi düğüne gittik gece vakti arabayı yanlış yere parketmişiz . Bide hadi üşümiyelim diye hızlı yürütünce , benim direk nefesten girer
Yok abla cok yuksek degil :) finalde daha iyi oluruz insKız ortalamayı niye bu kadar yüksek yaptınnnn acııı bizeee
Şaka bi yana tebrik ederim fıstıgım emeginin karşılığı , aferim sana
ev idaresi ikinci sınıf derece yapmak istiyorum ama gittikçe zorlaştı sınavlar.Canim masallah sana
Bu sene ne okuyorsun
Tebrik ederim valla harikasınev idaresi ikinci sınıf derece yapmak istiyorum ama gittikçe zorlaştı sınavlar.
Tebrik ederimm95 75 80 70 65 55
İbadet esasları 100 cnm .. Diğerleri de en az 70 bekliyordum bakmıştım ama demek ki yanlış mı baktım ki ? İnş finalde Arapçayı kurtarabilirim diğerlerini de batırmayayım da :)Canim hic sıkma canını..arapcayla,teknolojiye ağırlk verirsin biraz...
Digerleri canını sıkacak puanlar değil..hatta tebrik ederim 100 almissin,hangi ders kızz..
Ben bi beceremedim şu 100 almayı