- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 40
- Konu Sahibi Minikkelebk
CekoBolum ne canim ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CekoBolum ne canim ??
temel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağımnapıyosunuz kardeşler sesiniz çıkmıyo:)
en çok çalışmam gereken ders arapça ve ben daha kapağını bile açmadımvar mı benden olan?
Ben daha baslamadim ve sonuclar aciklanana kadar calismayacam sanirimnapıyosunuz kardeşler sesiniz çıkmıyo:)
en çok çalışmam gereken ders arapça ve ben daha kapağını bile açmadımvar mı benden olan?
Cok gecmis olsuntemel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağım
bu hafta içinde açıklanacakmış sanırım ama başlayalım bence ya bir ay bile kalmadı sınava.bu iki sınavın arası bana çok az geldi,bünyem kaldırabilecek mi şüpheliyimBen daha baslamadim ve sonuclar aciklanana kadar calismayacam sanirim
Cok merak ediyorum dogru sayilarima da bakmadim, aciklanda artik puanlar
özet kitaptan ve çıkmış sorulardan çalışabilirsiniz bence.diğer türlü yetişme ihtimalı yoksa eğer.temel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağım
Temel bilgi teknolojilerine baktın mi son 4 ünite çok kolay gibi ..özet kitaptan ve çıkmış sorulardan çalışabilirsiniz bence.diğer türlü yetişme ihtimalı yoksa eğer.
Final yerini değiştirdin mi peki.temel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağım
Canım bilgilerim kısmından sınav yeri kısmını değiştim sadece büroyu değişmedim doğru değil mi?Final yerini değiştirdin mi peki.
Sınav yeri degistiyse sorun yok.Canım bilgilerim kısmından sınav yeri kısmını değiştim sadece büroyu değişmedim doğru değil mi?
baktım.evet çok kolay gibi ama soruları nasıl gelir,kestiremiyorum.kitap başka telden,özet kitap başka telden,sınav bambaşka bi telden çalıyo bu dersteTemel bilgi teknolojilerine baktın mi son 4 ünite çok kolay gibi ..
İnş açıklanır finale ona göre çalıscam :)Bugun aciklanacakmis sonuclar
Hiç zannetmiyorum ama belli olmaz AÖF genelde salı. Çarşamba arasi açıklar tabi belli olmaz yinede.Bugun aciklanacakmis sonuclar
Evet hala aciklanmadiHiç zannetmiyorum ama belli olmaz AÖF genelde salı. Çarşamba arasi açıklar tabi belli olmaz yinede.
Saat 5 kadar açıklandı açıklandı yoksa önümüzde ki haftaya kalır. Siz nereden duydunuz bugün aciklanacagini.Evet hala aciklanmadi
Eşim söyledi kaynağını bilmiyorum:)Saat 5 kadar açıklandı açıklandı yoksa önümüzde ki haftaya kalır. Siz nereden duydunuz bugün aciklanacagini.
Saat 4 te açıklanacak diye okudum bende face sayfasında yazmışlar ama saat 4 u geçti. sistem de agirlasma da yokbugün beklemiyorum ben.Eşim söyledi kaynağını bilmiyorum:)