Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

napıyosunuz kardeşler sesiniz çıkmıyo:)
en çok çalışmam gereken ders arapça ve ben daha kapağını bile açmadım:KK47:var mı benden olan?:KK31:
temel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağım o_O

napıyosunuz kardeşler sesiniz çıkmıyo:)
en çok çalışmam gereken ders arapça ve ben daha kapağını bile açmadım:KK47:var mı benden olan?:KK31:
Ben daha baslamadim ve sonuclar aciklanana kadar calismayacam sanirim

Cok merak ediyorum dogru sayilarima da bakmadim, aciklanda artik puanlar

temel bilgi teknolojileri 1 ünite çalıştım çok süper anladım ve her konuştuğuma dedim sonuç 1 haftadır bronşitim nüksetti yataktan kalkamadım dün serumu iğneyi yedim bugün biraz biraz kendimdeyim inş yarın başlayacağım son hafta çalışamam kaynımın düğünü var 23 -24 ocakta ve uzak şehir olunca 1 hafta önce gideceğiz sınavım ile aynı gün bakalım ne yapacağım o_O
Cok gecmis olsun
Oncesinde iyi hazirlanlan oraya gittiginde de firsat buldukca calismaya calis artik

Ben daha baslamadim ve sonuclar aciklanana kadar calismayacam sanirim

Cok merak ediyorum dogru sayilarima da bakmadim, aciklanda artik puanlar
bu hafta içinde açıklanacakmış sanırım ama başlayalım bence ya bir ay bile kalmadı sınava.bu iki sınavın arası bana çok az geldi,bünyem kaldırabilecek mi şüpheliyim:confused:

özet kitaptan ve çıkmış sorulardan çalışabilirsiniz bence.diğer türlü yetişme ihtimalı yoksa eğer.

Final yerini değiştirdin mi peki.

Uf acılansın artık.. kamu yön üçüncü sınıf birinci dönemim en çok halkla iliskilerde zorlandım

X