- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.361
- Konu Sahibi Minikkelebk
umduğumdan kötü sonuçlar teknoloji ve arapça 25 di zaten beklediğim teknoloji 35 ama diğerleri 70 di en az beklediğim hatta sonuçlarımada bakmıştım niye böyle oldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olmadıklarını işaretledi isen ..umduğumdan kötü sonuçlar teknoloji ve arapça 25 di zaten beklediğim teknoloji 35 ama diğerleri 70 di en az beklediğim hatta sonuçlarımada bakmıştım niye böyle oldu ki
Tebrikler . Hakkettin çalışkan öğrenci .Inkilap tarihim 65 mis. Cok mutlu oldum allahim
Bilmiyorumki ,bulcam bilirKızlar 2. Dönem kaydı nasıl olacak yine para mi yaptıracağız?
Kitapları nerden alacağız?
Bahar dönemi yine para yatiriyorsun finalden sonra. Burodan alacaksın kitapları.Kızlar 2. Dönem kaydı nasıl olacak yine para mi yaptıracağız?
Kitapları nerden alacağız?
hic bilmiyorum ilk senem ilk sinavim bakicam bende insaAllah ayni olurSizdeki sorular farklı oluyor dimi? çünki bizim sınav soruları açıklandı ..
Arapça bile kolaydı sorular ..
Tarih benim de kötü geldi :) digerleride normal sayılır ama tarih zordu aslında. kala kala okuyacagiz atılma yok nasılsa.Emin olmadıklarını işaretledi isen ..
Benim tek yanıldığım tarih oldu 45 bekliyordum 35 geldi
Ama teknoloji ve arapçayı bilmiyordum tahminimden iyi atmışım demekki
Aynı olmaz bence.aynı olsa o zaman çoğunluk yüksek alır. :)hic bilmiyorum ilk senem ilk sinavim bakicam bende insaAllah ayni olur
Hayır. Sadece kayıt zamani ve sınav zamanı açık. Diğer hafta sonları kapalı.cumartesi açık oluyo mu aöf burosu
Tamam teşekkür ederim . Kitapları almak için mecbur hafta içi gitcem.Hayır. Sadece kayıt zamani ve sınav zamanı açık. Diğer hafta sonları kapalı.
Vize kitaplarini mi.eğer öyleyse süresi bittiydi heralde.Tamam teşekkür ederim . Kitapları almak için mecbur hafta içi gitcem.
yok ikinci dönem kitapları. Normalde çalışıyorum hafta içi gidemem de şimdi aklıma gelmişken sorayım dedimVize kitaplarini mi.eğer öyleyse süresi bittiydi heralde.
2.dönem kayıt haftası gidersen açık olur.yok ikinci dönem kitapları. Normalde çalışıyorum hafta içi gidemem de şimdi aklıma gelmişken sorayım dedim
Bulcam şu an evdeki kitaplardan çalışıcaz dimi henüz yeni kitap yokVize kitaplarini mi.eğer öyleyse süresi bittiydi heralde.
Evet elinde ki kitaplardan.Bulcam şu an evdeki kitaplardan çalışıcaz dimi henüz yeni kitap yok