- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Vardır yada adı değişir :) es değeri gelir sanat vs diye mesela.ay bu sanat benim ömrümü tüketti.bi dahaki dönem yok dimi bu ders=)
bi bakayım dedim bin pişman oldum:)
şeytan diyo çalışma ilk konulardan bildiklerin yeter sana finalde=)Vardır yada adı değişir :) es değeri gelir sanat vs diye mesela.
Diğer üniteler ne olacakşeytan diyo çalışma ilk konulardan bildiklerin yeter sana finalde=)
zaten vizede batırmışım ortalamadan geçme durumu da yok.Diğer üniteler ne olacakson üniteler daha ağırlıklı olur. 5.6.7.vs
8-9 soru yüksek bir oran çalışmak lazım.Kizlar ilk 4 uniteden 4-8 arasi soru cikiyormus. Onlara da cakismadan olmayacak
8 .9 tane çıkacağını zannetmiyorum. Tabi yine belli olmaz.5.6 arası bencezaten vizede batırmışım ortalamadan geçme durumu da yok.
yine konular ellerimden öper.
Temam temamaeben abla sen bilirsin ama bence ara verme aöf ye.sınav falan olmayınca seni gaza getirecek bi şey olmaz.hem sayfaya alıştırdın kendini,öyle yarıda bırakmak yok.
Aynenay bu sanat benim ömrümü tüketti.bi dahaki dönem yok dimi bu ders=)
bi bakayım dedim bin pişman oldum:)
Sizdeki sorular farklı oluyor dimi? çünki bizim sınav soruları açıklandı ..hepinize gecmis olsun hanimlar bi tek bati avrupa benim geliba aranirda bizim sinav 8-9 ocakta ben hala devam calismaya bakalim benim naasil olacak sinava girenlerden duydum arapcada hep cikmis sorulardanmis hayirlisi
Üzülme sarem finallerde toparlarsın kuzum ..kızlar selam, ben çok çalıştım biliyorsunuz, ama yolunda gitmeyen şeyler oldu tam sınav zamanı kafamı toparlayamadım ve berbat geçti sınavlarım
Daha başlayamadım finallere, haftaya kürtaj olucam sanırım, yine kafam yerinde olmazkiÜzülme sarem finallerde toparlarsın kuzum ..
Hayirdir canim ne kurtaji ?Daha başlayamadım finallere, haftaya kürtaj olucam sanırım, yine kafam yerinde olmazki
Calismaya başla canım ne zaman aciklanacagi belli olmaz misal bir ara 11 günde açıklandı bir ara final sınavı 16.17 günde açıklandı.Sinav sonuclari bir aciklansa da onumuzu gorup calismaya baslasak
Bir yandan da kpss calisiyorumCalismaya başla canım ne zaman aciklanacagi belli olmaz misal bir ara 11 günde açıklandı bir ara final sınavı 16.17 günde açıklandı.
Bolum ne canim ??bu dönem 9 dersten sınava girdim 6 sına çalışabildim sadece diğerlerini attım umudum geçecek kadar tutarlı atmış olmam yüksekte gözüm yok :)