- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Ben hala acmadim kitap...: (kafam öyle bir durmuş ki son sınavdan sonra adımı sorsalar düşüncek haldeydim kaç gündür pc başına yeni oturdum kitap kalem pc göresim gelmedi ,eee son 10 günde ders çalışıp sınav geçecem dersen öyle olur işte
Az önce baktım bende sorulara genel olarak 10-12 arası çıkarabilmişim arapça hariç onu tamamen attım çünki arapçam hiç yok bende kurs arayışına girdim bakalım
farkımız yok merak etme 10 civarlarında emin olduklarımDaha ne olsun kız :))
Arapça ve teknoloji bende 0 otur modunda
Sanat tarihi sınırda sanırım ..
Ne yaptığımı hatırlamadığım sorular baya var ,
Tarih , ahlak, ibadet,inanç iyi bakalım ..
Hafi arapça neysede teknoloji vahimm bunda eski sorulara çalışmamında etkisi var son günler fark ettim konuların değiştiğini ..
Roseee sen ne yaptın bacım ?
sınava bir buçuk ay gibi bir süre var ve bizim 28 konumuz var.yani iki günde bir konu bitirmemiz bile yeterli olmaz ki tekrar için de vakit olması lazım.Ben hala acmadim kitap...: (
Benim 32 ünitem var bidesınava bir buçuk ay gibi bir süre var ve bizim 28 konumuz var.yani iki günde bir konu bitirmemiz bile yeterli olmaz ki tekrar için de vakit olması lazım.
o yüzdeen bırakalım artık sınavı,sonucu başlayalım çalışmaya kardeşler,bacılar.
eski usul devam edelim çalışan yazsın.
ben çıkmış sorular kitabından dönem sonu sorularına baktım meraktan.çok şaşırdım.sınavda oradan da aynı soruları sormuşlar.hiç düşünmemiştim oradan soracaklarını,dönem sonu diye de hiç bakmamışıtm.
ilk konulardan da baya sormuşlar.
ya arapçayı böyle duyunca üzülüyorum=)ben de sıfırdan başladım,aynıyız yani.sadece aöf kitabıyla netten bi kişinin videosunu izledim,çıkmış sorulara baktım.ve bence bu yeterli sınav için.farkımız yok merak etme 10 civarlarında emin olduklarım
arapça sıfııır :) bide tutuyomuş attıklarım ne gülerim haa :))
tamam işte her gün bir konu ve son on beş gün tekrar,tamamdır=)Benim 32 ünitem var bide
Evet canim aynen öyletamam işte her gün bir konu ve son on beş gün tekrar,tamamdır=)
şimdi biz dönem üzerinden hesaplama yapıyoruz ya.güz döneminde neyle geçersek geçelim bahar dönemine bir etkisi yok değil mi?yalnızca geçip geçmediğimiz önemli ve tabi alttan ders bırakıp bırakmadığımız.
Bende bende arapçadan tutturma ihtimali varfarkımız yok merak etme 10 civarlarında emin olduklarım
arapça sıfııır :) bide tutuyomuş attıklarım ne gülerim haa :))
Aa lar fena değilmiş . Bu geçen yılın dimi 25 üzerinden ...Arapca 67...28
Sanat tarihi 63..32
Ilk donem islam tarihi 75..29
Teknoloji 65...30
Ahlak 80...29
Ibadet 69 ...32
Inanc 82...42
Aa ve dd notlar boyle kizlar
Benimde 9 ders var 36 unitemBenim 32 ünitem var bide
Kpss calisip 15 gun oyle baslayacagimÇalışmaya başlayan oldumu fıstıklar ?
Başladım. Sen?Çalışmaya başlayan oldumu fıstıklar ?
aeben abla sen bilirsin ama bence ara verme aöf ye.sınav falan olmayınca seni gaza getirecek bi şey olmaz.hem sayfaya alıştırdın kendini,öyle yarıda bırakmak yok.Bugun arapça için bi vakfa daha gidicem . Sınavda bi hanımla konuşmuştum dedimmi size bilmiyorum ... Haftada 1 az geliyor 2 yapıcam inşallah ..
Sınavda arapçadan kötü aldıgıma bakmayın kursta gayet iyi gidiyor ama konular sınavdakler biraz daha ileride oldugundan tam vakif olamıyorum ...
Aslında hergün gidilen kurs var ama hergün gidecek hatun yok
Okadar doluyumki kızlar haftanın 2 günü sohbetimiz var birini ben hazırlıyorum .2 günde arapça olacak çoçuklar istan etmese bari ha bu arada derse çalış nasıl olacaksa
Rosee canım eger ders geçmekse niyetin kızlarun dediği gibi kitapdan ve videolardan sorulardan çalış
Benim niyet arapçayı tam öğrenmek kur'an okurken anlaya bilmek . O yüzden biraz yavaş olacak ama inşallah olacak ..