Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Ben hala acmadim kitap...: (

farkımız yok merak etme 10 civarlarında emin olduklarım
arapça sıfııır :) bide tutuyomuş attıklarım ne gülerim haa :))

Ben hala acmadim kitap...: (
sınava bir buçuk ay gibi bir süre var ve bizim 28 konumuz var.yani iki günde bir konu bitirmemiz bile yeterli olmaz ki tekrar için de vakit olması lazım.
o yüzdeen bırakalım artık sınavı,sonucu başlayalım çalışmaya kardeşler,bacılar.
eski usul devam edelim çalışan yazsın.
ben çıkmış sorular kitabından dönem sonu sorularına baktım meraktan.çok şaşırdım.sınavda oradan da aynı soruları sormuşlar.hiç düşünmemiştim oradan soracaklarını,dönem sonu diye de hiç bakmamışıtm.
ilk konulardan da baya sormuşlar.

Benim 32 ünitem var bide

farkımız yok merak etme 10 civarlarında emin olduklarım
arapça sıfııır :) bide tutuyomuş attıklarım ne gülerim haa :))
ya arapçayı böyle duyunca üzülüyorum=)ben de sıfırdan başladım,aynıyız yani.sadece aöf kitabıyla netten bi kişinin videosunu izledim,çıkmış sorulara baktım.ve bence bu yeterli sınav için.
gözümüzü korkutmasın arapça

Benim 32 ünitem var bide
tamam işte her gün bir konu ve son on beş gün tekrar,tamamdır=)
şimdi biz dönem üzerinden hesaplama yapıyoruz ya.güz döneminde neyle geçersek geçelim bahar dönemine bir etkisi yok değil mi?yalnızca geçip geçmediğimiz önemli ve tabi alttan ders bırakıp bırakmadığımız.

Arapca 67...28
Sanat tarihi 63..32
Ilk donem islam tarihi 75..29
Teknoloji 65...30
Ahlak 80...29
Ibadet 69 ...32
Inanc 82...42

Aa ve dd notlar boyle kizlar

Evet canim aynen öyle

bayanlar ben çalışsamda almıyor yeni bilgiyi aklım.. Sadece özet ve çıkmış soru çalışsam geçmeye yeterli olur mu acaba ?

Bugun arapça için bi vakfa daha gidicem . Sınavda bi hanımla konuşmuştum dedimmi size bilmiyorum ... Haftada 1 az geliyor 2 yapıcam inşallah ..

Sınavda arapçadan kötü aldıgıma bakmayın kursta gayet iyi gidiyor ama konular sınavdakler biraz daha ileride oldugundan tam vakif olamıyorum ...

Aslında hergün gidilen kurs var ama hergün gidecek hatun yok
Okadar doluyumki kızlar haftanın 2 günü sohbetimiz var birini ben hazırlıyorum .2 günde arapça olacak çoçuklar istan etmese bari ha bu arada derse çalış nasıl olacaksa

Rosee canım eger ders geçmekse niyetin kızlarun dediği gibi kitapdan ve videolardan sorulardan çalış
Benim niyet arapçayı tam öğrenmek kur'an okurken anlaya bilmek . O yüzden biraz yavaş olacak ama inşallah olacak ..

hepinize gecmis olsun hanimlar bi tek bati avrupa benim geliba aranirda bizim sinav 8-9 ocakta ben hala devam calismaya bakalim benim naasil olacak sinava girenlerden duydum arapcada hep cikmis sorulardanmis hayirlisi

aeben abla sen bilirsin ama bence ara verme aöf ye.sınav falan olmayınca seni gaza getirecek bi şey olmaz.hem sayfaya alıştırdın kendini,öyle yarıda bırakmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…