Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

95,80,70,60,30,50,80 gibi...su dusukleride kurataririm ins
tabi üstün körü baktım...
net hatirlamadklarimda oldu...
bakanlar yazsın kizlar

Canim sorular ve cevaplari aciklandi cok merak ediyosan bakabilirsin
Zaten açıklanana göre sonuç bu cnm diğer emin olmadıklarımi su şekilde yaptığım için bilmiyorum doğru olup olmadığını .. Kesin emin olduklarimi işaretledim geri kalan soruları ise en az olan şık a ise tümünü a yaptım bu nedenle hangi cevap verdigimi bilmiyorum . Özellikle arapçaya cok üzülüyorum çıkmış sorudan çıkmıyo diye hic bakmıyordum halbuki çok da kolaydı sınav

Saglik olsun vizeydi bu..
Finalere daha cok asılalım...
Kalma korkusu sardı beni

bakanlar yazsın kizlar
e ne güzelmiş sonuçlar niye üzülüyonuz ki:)50 de geçer bi tek 30 olan biraz sıkıntı o da finalde düzelir inşallah.arapça mı o?
ay bakmıycam diyodum ama aklıma girdiniz şimdi

Canim bende her seferinde bakmicam diyodum
Dayanamiyorum napim
Yok inkilap 25 olma ihtimali bile var...
Neyse sonuc hatirlanana kadar şokU atlatirim en azindan

Daha ne olsun kız :))
Arapça ve teknoloji bende 0 otur modunda
Sanat tarihi sınırda sanırım ..
Ne yaptığımı hatırlamadığım sorular baya var ,
Tarih , ahlak, ibadet,inanç iyi bakalım ..
Hafi arapça neysede teknoloji vahimm bunda eski sorulara çalışmamında etkisi var son günler fark ettim konuların değiştiğini ..

Roseee sen ne yaptın bacım ?

bakanlar yazsın kizlar
Sonuçların gayet iyi çeşminazım o bir taneyide kurtarırsın
Sen 2. Sınıftın dimi ? Derslerin bizinkinden farklı ?

Arapça için bir vakif daha buldum orayada gidicem bakalım . Aslında çok yakın olmayan bir camide diyanetin kursu varmış fakat hergün gidemem o yüzden hiç bakmadım .
Kursta yazılı yaptı hocamız 100 almışım lakin henüz başlangiç alaması olduğundan sınavlara pek katkısı olmadı . Bu yıl arapçayı geçenezsem dondurmayı düşünüyorum kurslara devam ediğ arapçayı iyice öğrenmek için . Malum amacım öğrenmek sınıf geçmekten çok

O kadar kolay bir sınavdan böyle sonuç almak canımı sıkıyor. Çan eğrisi yüksek olacak kesin bu dönem.

kafam öyle bir durmuş ki son sınavdan sonra adımı sorsalar düşüncek haldeydim kaç gündür pc başına yeni oturdum kitap kalem pc göresim gelmedi ,eee son 10 günde ders çalışıp sınav geçecem dersen öyle olur işte
Az önce baktım bende sorulara genel olarak 10-12 arası çıkarabilmişim arapça hariç onu tamamen attım çünki arapçam hiç yok bende kurs arayışına girdim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…