- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Zaten açıklanana göre sonuç bu cnm diğer emin olmadıklarımi su şekilde yaptığım için bilmiyorum doğru olup olmadığını .. Kesin emin olduklarimi işaretledim geri kalan soruları ise en az olan şık a ise tümünü a yaptım bu nedenle hangi cevap verdigimi bilmiyorum . Özellikle arapçaya cok üzülüyorum çıkmış sorudan çıkmıyo diye hic bakmıyordum halbuki çok da kolaydı sınavCanim sorular ve cevaplari aciklandi cok merak ediyosan bakabilirsin
Saglik olsun vizeydi bu..Zaten açıklanana göre sonuç bu cnm diğer emin olmadıklarımi su şekilde yaptığım için bilmiyorum doğru olup olmadığını .. Kesin emin olduklarimi işaretledim geri kalan soruları ise en az olan şık a ise tümünü a yaptım bu nedenle hangi cevap verdigimi bilmiyorum . Özellikle arapçaya cok üzülüyorum çıkmış sorudan çıkmıyo diye hic bakmıyordum halbuki çok da kolaydı sınav
e ne güzelmiş sonuçlar niye üzülüyonuz ki:)50 de geçer bi tek 30 olan biraz sıkıntı o da finalde düzelir inşallah.arapça mı o?95,80,70,60,30,50,80 gibi...su dusukleride kurataririm ins
tabi üstün körü baktım...
net hatirlamadklarimda oldu...
bakanlar yazsın kizlar
Daha ne olsun kız :))Anladım cnm saol ..
Canımı sikan yaptığım yanlışlardan ziyade çıkmış sorular ve çok kolay olmasına rağmen bu kadar berbat sonuç almış olmam
İbadet 20 kesin
İnanç 14 kesin diğer 6 şık attım doğrumu emin değilim
Ahlak da 14 kesin diğerleri attım dogrumu bilmiyorum
Sanat tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
İslam tarihi 8 kesin diğerleri belli değil
Arapça 3diğer attiklarim da kesin yanlışdır
Temel bilgi zaten hep bildiklerimi yapmamışım kesin 3-4 doğru ancak çıkar
Sonuçların gayet iyi çeşminazım o bir taneyide kurtarırsın95,80,70,60,30,50,80 gibi...su dusukleride kurataririm ins
tabi üstün körü baktım...
net hatirlamadklarimda oldu...
bakanlar yazsın kizlar
15 günü bulur.Kizlar merhaba,
Sinav sonuclari ne zaman aciklanacak, sanirim ayin sonunda aciklanir dimi?
Nerden bakabiliriz canim ?Canim sorular ve cevaplari aciklandi cok merak ediyosan bakabilirsin
AÖF sayfasından cnm sınav soru ve cevapları yayınlandıNerden bakabiliriz canim ?
O kadar kolay bir sınavdan böyle sonuç almak canımı sıkıyor. Çan eğrisi yüksek olacak kesin bu dönem.Daha ne olsun kız :))
Arapça ve teknoloji bende 0 otur modunda
Sanat tarihi sınırda sanırım ..
Ne yaptığımı hatırlamadığım sorular baya var ,
Tarih , ahlak, ibadet,inanç iyi bakalım ..
Hafi arapça neysede teknoloji vahimm bunda eski sorulara çalışmamında etkisi var son günler fark ettim konuların değiştiğini ..
Roseee sen ne yaptın bacım ?
Yüksek olmaz :) çünkü final de belli olur finalde de zor oluyor biraz konulardan ötürü.O kadar kolay bir sınavdan böyle sonuç almak canımı sıkıyor. Çan eğrisi yüksek olacak kesin bu dönem.
sanat ve teknolojide yüksek olmaz diye düşünüyorum.ya da düşünmek istiyorum:)batırdığım iki ders olur da kendileri=)O kadar kolay bir sınavdan böyle sonuç almak canımı sıkıyor. Çan eğrisi yüksek olacak kesin bu dönem.
Nerden bakabiliriz
Evet 8 dersim var..1. Sinifa göre az daha agir derslerSonuçların gayet iyi çeşminazım o bir taneyide kurtarırsın
Sen 2. Sınıftın dimi ? Derslerin bizinkinden farklı ?
Canim sana zor geldiyse herkes icin aynidir..can egrisi düşüktür..takma kafanasanat ve teknolojide yüksek olmaz diye düşünüyorum.ya da düşünmek istiyorum:)batırdığım iki ders olur da kendileri=)