- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.097
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
oluurr :)Canim bayadir güncelleyemiyorum...
Pazartesi yazayim olur mu
Önemli olan final zaten bu sınavda geçip gecmedigin belli olmaz.çanları yüksek tutmayalim.super o zaman
bunda sınır 35 değil o zamanÖnemli olan final zaten bu sınavda geçip gecmedigin belli olmaz.çanları yüksek tutmayalim.
35 25 ti 35 oldu.35 ve üzeri can egrisine dahil.100 dahil değil.bunda sınır 35 değil o zaman
hiç sorma aeben abla çok farklı ikisi.bi de çıkmış sorular kitabında da bilgi teknolojinin çıkmış soruları değil normal deneme testi var.o daha bi saçma.neyse artık olan oldu:)Micro canım sende murat yayınlarının kitabı var . İlahiyatın Bilgi teknoloji kitabı ve murat yayınlarının bilgi teknoloji kısmının ne konu başlıkları nede konu içerikleri uyuşmuyor . Bu yıl basılan kitap ve konular değiştimi yoksa ???
hım anladım ortalama misal 80 de olsa vizeden 35 altı aldıysak çana giremiyoruz ? doğru mu anladım?35 25 ti 35 oldu.35 ve üzeri can egrisine dahil.100 dahil değil.
Evet eskiden 30 vs can egrisine dahil di şimdi değil onu 25 ten 35 yaptılar. 100 buda can egrisine dahil değil.hım anladım ortalama misal 80 de olsa vizeden 35 altı aldıysak çana giremiyoruz ? doğru mu anladım?
şimdi diyecektim bunu=)evet bayanlar can eğrisini düşük tutalım lütfen bizleri de düşünün :))
Şimdi önemli olan final misal matematik te 8 soru yaptın 40 aldın bütün sınava giren öğrencilerin notları toplanıp işlem yapılıyor ve cok yuksek not alan varsa 95 kadar hepsi can egrisine dahil 35.95 arası. Eğer not ortalaması yüksek olursa can eğrisi 60 da olur 65 te misal sen 40 aldın ya sen o dersten kalırsın eğer not ortalaması düşük olursa da 40 Lada geçersiniz 35 lede.bazıları diyoki 20 soruda 8 tane yapsan yeter diyo bu konuda bilgisi olan varmı çünkü can egrisi falan diyolar ya başkaları daha çok yaptıysa ne olacak kafam karıştı
Çıkmış sorulardan artık pek çıkmıyor sistem degistiginden beri cikarsada çok az.şimdi diyecektim bunu=)
bu hafta bende garip bir psikoloji oluştu.battı balık yan gider psikolojisi adı:))olan oldu artık deyip elimi eteğimi çektim:)
evet kardeşler,bacılar son yorumlarınızı alalım var mı şu dersten çok eminim,100 alırım diyen?veya eminim kalırım diyen?
ve sizce çıkmış sorulardan soracaklar mı?mesela 2012 yılının soruları çok farklı.sağ gösterip sol vurmuşlar.bize de yaparlar mı dersiniz?:)
Hesaplanmasın oda eksik kalsin100 ü can egrisinde neden hesaplamiyorlar canimcim anlamadi ben : ))
Hic yüz almisligim yok zatenHesaplanmasın oda eksik kalsinçünkü 100 cana dahil edilirse ortalama yükselir. Sen 50 aldığını düşün yada 40 50 ile yada 40 la geçmeyi beklerken 100 dahil olsa can yükselir.
ama çıkmış sorulara baktığımda bire bir aynı olmasa da çok da farklı değil diğer senelerden,öyle değil mi?Çıkmış sorulardan artık pek çıkmıyor sistem degistiginden beri cikarsada çok az.
Yok fazla değil anca .sınavda sorular öyle çok basit olmuyor kiama çıkmış sorulara baktığımda bire bir aynı olmasa da çok da farklı değil diğer senelerden,öyle değil mi?
bir de 20 soru için 30 dk verilecekmiş sanırım,fazla değil mi ya?hepsi sözel sonuçta üniversite sınavında bile her soru bir dakika.4 dersten sınava gireceğimize göre tek oturumda 2 saat mi sürecek sınav.9.30 da başlayıp 11.30 da mı bitecek?ay ne çok soru sordum he=)
bennnn arapçadan 100 alırım ....... demeyi ne kadar çok isterdim ama biliyorum ki sıfırrr alacam çünkü ölümüne atacam :) deneme yaptım attım bita nemi tutmazşimdi diyecektim bunu=)
bu hafta bende garip bir psikoloji oluştu.battı balık yan gider psikolojisi adı:))olan oldu artık deyip elimi eteğimi çektim:)
evet kardeşler,bacılar son yorumlarınızı alalım var mı şu dersten çok eminim,100 alırım diyen?veya eminim kalırım diyen?
ve sizce çıkmış sorulardan soracaklar mı?mesela 2012 yılının soruları çok farklı.sağ gösterip sol vurmuşlar.bize de yaparlar mı dersiniz?:)
demek istediğim sınav basit degildir belki evet ama sonucta sözel sınav cevabı ya biliyoruz ya bilmiyoruz,matematik değil ki işlem yapıp bulalım.bilmiyorum valla bana uzun geldi,buradan yetkililere sesleniyorum=))Yok fazla değil anca .sınavda sorular öyle çok basit olmuyor ki3 dersin varsa 90 dk.4 dersin varsa 120 dk.