- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Sınav giriş yerleri aciklanmamis daha eğer bugün aciklanmazsa pazartesiye kalır. Geç kaldılar bu sene aciklamakta artık sınav sonuçları kaç haftada açıklanır bakalimFinans calisiyorum hicbirsey anlamiyorum. Formulleri ezberlemek cok zor, ne yapacaksam
Bende girip çıkıp bakıyorum yok . Sana soracaktım bende :)Sınav giriş yerleri aciklanmamis daha eğer bugün aciklanmazsa pazartesiye kalır. Geç kaldılar bu sene aciklamakta artık sınav sonuçları kaç haftada açıklanır bakalim
Mikrom soruları dersi öğrenmek için çözüyorum canım . Çıkmış sorular kitabını bir arkadaştan aldım çözülmüş o yüzden tam bilmiyorum zaten 2 üniteye baktım dahaarkadaşlar bilgi teknolojinin çıkmıi sorularını çözen var mı?kaç doğrunuz çıktı çözdüyseniz?
Yarın belli olur. Bu sene gecikti ama. ehliyet yazılı sınavi ile ayni güne denk geldi AÖF bakalım kim erteleyecek geçen senede cakismislar.Bende girip çıkıp bakıyorum yok . Sana soracaktım bende :)
haftada 1 gün arapçaya gidiyorum ordaki düzeye göre iyiyim ama sınavlar için yeterli değil , O dan başlayanların sonuç alacagını pek sanmam .bilgi teknoloji en iyi sonuç veren ders oldu şimdilik 20 de 11 dogru buldum çıkmış sorularda inanç ve ilk dönemde eh..
ama diğer dersler vahim özellikle arapça , bırakdım artık olmicakkursa gitmeden daha yöntemleri fikri olanlar varsa yazsın
Girersiniz ama telefon yasak arama yapıyorlar. Kalem silgi size ait kendiniz götürüyorsunuz. Takı vs cüzdan serbest.Aöf sınavlarında çantayla girilebiliyor mu? Sıkıntı oluyor mu?
Yakın yer mi.sınav yerleri belli olmuş hanımlar ..
Malesef çokta yakın yer değil 2 vasıta ama yinede şükür çok aşırı da uzak değil ..Yakın yer mi.
Aynen bende size soracaktım kızlarBen siteye giremiyorum
-masal- calismalar nasil gidiyor