Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Finans calisiyorum hicbirsey anlamiyorum. Formulleri ezberlemek cok zor, ne yapacaksam
Sınav giriş yerleri aciklanmamis daha eğer bugün aciklanmazsa pazartesiye kalır. Geç kaldılar bu sene aciklamakta artık sınav sonuçları kaç haftada açıklanır bakalim:eek:

arkadaşlar bilgi teknolojinin çıkmıi sorularını çözen var mı?kaç doğrunuz çıktı çözdüyseniz?
Mikrom soruları dersi öğrenmek için çözüyorum canım . Çıkmış sorular kitabını bir arkadaştan aldım çözülmüş o yüzden tam bilmiyorum zaten 2 üniteye baktım daha :KK43:

Acemilik , bir dahaki sınava planlı çalışıcam bi ondan bi bundan olmuyor :KK43:

bilgi teknoloji en iyi sonuç veren ders oldu şimdilik 20 de 11 dogru buldum çıkmış sorularda inanç ve ilk dönemde eh..
ama diğer dersler vahim özellikle arapça , bırakdım artık olmicak :KK43: kursa gitmeden daha yöntemleri fikri olanlar varsa yazsın

bilgi teknoloji en iyi sonuç veren ders oldu şimdilik 20 de 11 dogru buldum çıkmış sorularda inanç ve ilk dönemde eh..
ama diğer dersler vahim özellikle arapça , bırakdım artık olmicak :KK43: kursa gitmeden daha yöntemleri fikri olanlar varsa yazsın
haftada 1 gün arapçaya gidiyorum ordaki düzeye göre iyiyim ama sınavlar için yeterli değil , O dan başlayanların sonuç alacagını pek sanmam .:KK12:.
diger derslerdede genel bilgilerime güveniyorum bakalım ne olacak .. bilgi teknoloji kitabına bakınca ümitsiz oldum ne yalan diyim :KK53:. zaten daha evvel giren arkadaşlarım arapça ve bilgi teknolojinin zor olduğunu söylemişlerdi :KK17:

Micro canım sende murat yayınlarının kitabı var . İlahiyatın Bilgi teknoloji kitabı ve murat yayınlarının bilgi teknoloji kısmının ne konu başlıkları nede konu içerikleri uyuşmuyor . Bu yıl basılan kitap ve konular değiştimi yoksa ???

AÖF ilahiyata bul yıl başvurdum 2. üniversite . Düz lise mezunuyum. Arapça kelimelerin anlamlarını (eş anlam ve zıt anlam) nasıl öğrenebilirim?Geç kaldım ama.Nette araştırdım ama kitaptaki kelimeleri bulamadım.Son zamana bıraktım şimdi de yetişmeyecek. Burayı da yeni gördüm.Geçmiş yılların sorularına baktım biraz .geçmiş yılların soruları çıkıyor mu?

Telefondan sınav yerini öğrendim ama pc de açılmıyor açıköğretimin sayfası .
Teldekindede burası geçerli değil diyo nerden alıcaz sınav giriş belgesini ?

X