Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Arkadaslar ogrenci kimligi sartmi acaba .? benim bulundugum yer merkeze Aof irtibat burosuna uzakligi 3 saat mesafede gitmem cok zor cocuklarla ne yapmam gerekiyor
Alın yinede ne olur olmaz sınav gozetmenine bağlı tabi ama yanınızda bulunsun. Eşiniz alabilir.

Arapça sanat tarihi ve teknoloji hadi teknoloji belki geçilir de diğer ikisi özellikle sanat tarihi gözümü korkutuyo sadece çıkmış sorulara bakıyorum çalışsamda bi cacık anlamayacagim kesin çünkü :KK43:

Hanımlar beni de ekleyin.. Felsefe 1. sınıf

Aslında 2. sınıf olmalıydım ama minik kızım yüzünden geçen sene hiçbir şey yapamadım şimdi devam ediyorum..

Arapça sanat tarihi ve teknoloji hadi teknoloji belki geçilir de diğer ikisi özellikle sanat tarihi gözümü korkutuyo sadece çıkmış sorulara bakıyorum çalışsamda bi cacık anlamayacagim kesin çünkü :KK43:
çıkmış sorular çalışarak geçilebilir bence,tabii soruları tamamen değiştirmezlerse=)ben de ilk olarak teknolojiden kalıyorum diyebilirim:)

çıkmış sorular çalışarak geçilebilir bence,tabii soruları tamamen değiştirmezlerse=)ben de ilk olarak teknolojiden kalıyorum diyebilirim:)
Bazen nerden kalkıştım bu ise diye kızıyorum kendime .. Deneme sınavlarında 7 ile 10 arası doğru cikiyo teknolojiden ama tabii sınavda ne yaparım bilemem .. Rabbim yardımcımız olsun inş.

Bazen nerden kalkıştım bu ise diye kızıyorum kendime .. Deneme sınavlarında 7 ile 10 arası doğru cikiyo teknolojiden ama tabii sınavda ne yaparım bilemem .. Rabbim yardımcımız olsun inş.
Teknolojiyede ağırlık verin basit gibi görünüyor ama pek basit değil :) hadi vizeden neysede final zor oluyor.

benimde Medya ve İletişim. ikinci sınıfım ancak hala 1.yarı yıldan dersim var. artık bitirmek istiyorum. var mı tecrübeli biri acabaa?

merhaba arkadaşlar bende dört yıla tamamlıyacağım kamu yönetimi bölümüm fakat hiç ders çalışmadım 9 dersim var sadece ünitenin sonundaki testleri çözsem faydalı olurmu ????

merhaba arkadaşlar bende dört yıla tamamlıyacağım kamu yönetimi bölümüm fakat hiç ders çalışmadım 9 dersim var sadece ünitenin sonundaki testleri çözsem faydalı olurmu ????
Olmaz en azından özetleri okuyun aöf de olsa basit değil.

Teknolojiyede ağırlık verin basit gibi görünüyor ama pek basit değil :) hadi vizeden neysede final zor oluyor.
Zaten farkındayım cnm basit olmadığını ama hic vakit ayıramıyorum ki ayırdığım zamanda artik beynim de yaşlanmış yeni bilgi kabul etmiyor :KK43:

Benide alın aranıza 2. sınıf işletme ye başladım. Başladım diyorum çünkü 2005 te kayıt olmuştum ikinci üni olarak sonra devam etmedim. Bu sene tekrar başladım. 1. sınıftanda 2 dersim kalmış bakalım hepsini veririm inş. Veririm diyorum ama daha başlamadım çalışmaya. Kendimi motive ediyorum yarın başlayacağım diye.

X