- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
ne kadan güzel bir fikir=))valla tuttum bunu.Sınıfta kalma yok dersten kalma var.geçip gecmedigin final den sonra belli olur. 30 Lada geçersiniz 30 Lada kalırsınız diğer öğrencilerin notlarına bağlı.
Yani çok çalışıp can egrisini yukseltmeyelim.
Iste o her sene değişiyor. Misal bir dersten 30 la geçersiniz ama diğer dersten can eğrisi çok yüksek gelir 40 la ya da 45 elde kalırsın internette ki yazan harf notları ve geçme puanlarina can eğrisi dahil değil. Şimdi belli olmaz.ne kadan güzel bir fikir=))valla tuttum bunu.
anladım diğer öğrencilere bağlı ama yine vardır bunun bir ortalama değeri.
geçen yıllarda kaç ortalamayla geçildi mesela.
ben sınavıma girip notuma razı olayım iyisi mi.hiç girmeyeyim şimdiden böyle hesaplara,zamanı değil=)Iste o her sene değişiyor. Misal bir dersten 30 la geçersiniz ama diğer dersten can eğrisi çok yüksek gelir 40 la ya da 45 elde kalırsın internette ki yazan harf notları ve geçme puanlarina can eğrisi dahil değil. Şimdi belli olmaz.
Aöf kendi kitaplarindan calosiyoruz ..nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz kızlar?
Bana kalirsa vaktin varsakitaptan calis canim..ilahyt okuyanlar arkdşlar bu islam ahlak esasları kitabı cok kafa yorucu degşk kelimeler var hep. ek yayından calışan varsa önerir mi bna kitap?
ilahiyat mı okuyosunz sizde bn 1.sınıfm nası calşmalıym szce sadce kitapı okumk yetrli olur muakşam 3. ünite bitti, bugün son üniteyi çalışıcam. diğer derse geçmem lazım bu akşam evde yokum çalışamam arayı kapatmalıyım.
ben aöf kitaplarından memnun kalmadım, gereksiz detaylı, geçen yılda bu yılda egem yayınlarından çalıştım çok daga sade ve faydalı tavsiye ederim
bide egem yayınlarının son 4 yılın çıkmış soruları kitabını aldım
yok benim adaletilahiyat mı okuyosunz sizde bn 1.sınıfm nası calşmalıym szce sadce kitapı okumk yetrli olur mu
okuyrm ama bazen kacırıyorm önmli yerleri karışk oldgu icn sıkılıyrm bide fazlaca detay veryo gerkszce bnceBana kalirsa vaktin varsakitaptan calis canim..
Seneye dersler biraz daha agirlasiyo..
Alismis oluyo insan
ben akşam son dört yılın çıkmış sorularını çözdüm, hemen hemen aynılar.Merhaba arkadaşlar. Benim eşim bu sene açıköğretim kayıt yaptırdı. 2 yillik emlak bölümüne. Görevde yükselme için. Size danışmak istediğim birşey var. Aof sınavlarında önceden geçmiş yıllarda çıkan sorular çıkardı genelde. Hala öyle mi? Eşime bir arkadaşı son birkaç yıldır sistemin değiştiğini, artık eski yillardaki soruların çıkmadığını soylemis. Ne kadar doğru ? Eşimin tek derdi sinavlari geçmek olduğundan, konu çalışmak yerine, eski soruları çalışacaktı da.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.