Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

ne kadan güzel bir fikir=))valla tuttum bunu.
anladım diğer öğrencilere bağlı ama yine vardır bunun bir ortalama değeri.
geçen yıllarda kaç ortalamayla geçildi mesela.

ne kadan güzel bir fikir=))valla tuttum bunu.
anladım diğer öğrencilere bağlı ama yine vardır bunun bir ortalama değeri.
geçen yıllarda kaç ortalamayla geçildi mesela.
Iste o her sene değişiyor. Misal bir dersten 30 la geçersiniz ama diğer dersten can eğrisi çok yüksek gelir 40 la ya da 45 elde kalırsın internette ki yazan harf notları ve geçme puanlarina can eğrisi dahil değil. Şimdi belli olmaz.

ben sınavıma girip notuma razı olayım iyisi mi.hiç girmeyeyim şimdiden böyle hesaplara,zamanı değil=)

kızlar günaydın, konuyu unutmuşum ben kusura bakmayın
tarih bitti çalıştım çok iyi değilim sınavları çözdümde tekrar etmem gerekicek.
dün egem yayınlarının kitabını aldım çok sade ve güzel
ceza hukuku 1. ünite akşam bitti, şimdi 2. ünitedeyim
hergün 2 ünite çalışırsam yetişiyor inşallah

selam kızlar..
geçen sene çok şükür bitirdim.. çalışmadıkça geçilmiyor.. sürüyor insanı resmen

ilahyt okuyanlar arkdşlar bu islam ahlak esasları kitabı cok kafa yorucu degşk kelimeler var hep. ek yayından calışan varsa önerir mi bna kitap?

ilahyt okuyanlar arkdşlar bu islam ahlak esasları kitabı cok kafa yorucu degşk kelimeler var hep. ek yayından calışan varsa önerir mi bna kitap?
Bana kalirsa vaktin varsakitaptan calis canim..
Seneye dersler biraz daha agirlasiyo..
Alismis oluyo insan

akşam 3. ünite bitti, bugün son üniteyi çalışıcam. diğer derse geçmem lazım bu akşam evde yokum çalışamam arayı kapatmalıyım.
ben aöf kitaplarından memnun kalmadım, gereksiz detaylı, geçen yılda bu yılda egem yayınlarından çalıştım çok daga sade ve faydalı tavsiye ederim
bide egem yayınlarının son 4 yılın çıkmış soruları kitabını aldım

ilahiyat mı okuyosunz sizde bn 1.sınıfm nası calşmalıym szce sadce kitapı okumk yetrli olur mu

kızlar benim ceza hukuku ve inkılap tarihi bitti, akşama son 4 yılın çıkmış sorularını çözcem kısmetse

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim bu sene açıköğretim kayıt yaptırdı. 2 yillik emlak bölümüne. Görevde yükselme için. Size danışmak istediğim birşey var. Aof sınavlarında önceden geçmiş yıllarda çıkan sorular çıkardı genelde. Hala öyle mi? Eşime bir arkadaşı son birkaç yıldır sistemin değiştiğini, artık eski yillardaki soruların çıkmadığını soylemis. Ne kadar doğru ? Eşimin tek derdi sinavlari geçmek olduğundan, konu çalışmak yerine, eski soruları çalışacaktı da.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yatagimin içinde mobil kitap ile 1 saat ilk donem islam tarihi çalışıp 1 ünite bitirdim 3. Ünitedeyim. Arapçaya da bi göz gezdirdim 1.unite bitti testte 1 yanlış çıktı ama hiç kafam almıyor yeni bilgiyi kız ilkokula başladı onunla Türk alfabesi çalışıyorum kendim ise Arapça çalışıyorum oglusumda hasta simdi iyice zorda kaldım

ben akşam son dört yılın çıkmış sorularını çözdüm, hemen hemen aynılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…