- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
- Konu Sahibi Minikkelebk
Ters köse yapılıp hic sorulmadigi derslerde oluyor, bolca cikanlarda...ben akşam son dört yılın çıkmış sorularını çözdüm, hemen hemen aynılar.
Canim masallah sana hizli gittin birden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ters köse yapılıp hic sorulmadigi derslerde oluyor, bolca cikanlarda...ben akşam son dört yılın çıkmış sorularını çözdüm, hemen hemen aynılar.
valla öyle oldu, işim çok müsait interneti kapatabilirsem hızlı ilerliyorum, bide konular kolaymış, geçen yıldan hepsi aklımda birbirine benziyor zaten. çabuk bitireyimde tekrar edeyim sınavdan önceTers köse yapılıp hic sorulmadigi derslerde oluyor, bolca cikanlarda...
Canim masallah sana hizli gittin birden
Oh oh maşallah kız sanamedeni usul hukuku 1. ünite bitti
toplam 8 ders*4 ünite 32 ünitem var canım.Sare Lavinya canim toplam kac uniten var
Ortak ders o.Kizlar benimde internet sifrem geldi ders kitaplarimi yeni indirdim internetten daha kitaplarim gelmedi benim bismillah yeni baslicam daha ama temel bilgi teknolojileri ne alaka kizlar bilgisayar bölümü gibi ilahiyat 1 bu arada
hoşgeldiniz:)hiç sormayın o dersi,bir şey anlarsanız bana da anlatın olur mu?=))Kizlar benimde internet sifrem geldi ders kitaplarimi yeni indirdim internetten daha kitaplarim gelmedi benim bismillah yeni baslicam daha ama temel bilgi teknolojileri ne alaka kizlar bilgisayar bölümü gibi ilahiyat 1 bu arada
Biraz merakliyim teknolojiye ama hic ders olarak terimlerle görmedim anlarsam söyler anlatirim seve sevehoşgeldiniz:)hiç sormayın o dersi,bir şey anlarsanız bana da anlatın olur mu?=))
Canim ekledim senide ..tekrar hayırlı olsun..
Bizimkiler kayit yenileme oldugu icin henuz kqyitlarimiz acilmadi..12 ekimde..
Kitaplarimda yok dolayisiyla..
Netten calismaya baslayacagm yarin bende
Hangi derslerinkaldı canımben de ilahiyat 2 bir türlü bitiremedim
Malesef benim bilgim yok canmBayanlar merhaba,birden giriş yapmış olacağım ama bugün belgeleri karıştırırken aklıma geldi.
İkinci üniversite olarak kayıt yaptırdım bu yıl ama hala öğrenciyim bizim ödememiz gereken 35 tl ekstra bir ücret vardı yanılmıyorsam.
O ödeme kasıma kadar mıydı,kaçırdım mı yoksa ?
Birde ben muafiyeti de unuttum,kaçırmışım,bir daha ikinci dönem falan muafiyet açılmaz mı ?
Oh oh masallahİslam tarihi bitti inanç esaslarından 1. Ünite bitti .. toparlarsam
İbadet esasları
Ahlak esasları
İslam tarihi
Bitti
Arapça 2. ünitedeyim
sanat tarihi 2. Ünitedeyim
İnanç esasları 2. Ünitedeyim
Ve teknoloji zimbirtisi henüz baslanmadi