- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Çok geçmiş olsun canım. Ümidini kaybetme. Tüp bebekde herkes tutunup tutunmayack düşüncesinde. zamanında bende öyleydim. 2 klomenle yumurta takibi yaptım sonuç negatif. 2. defa aşılama yaptım sonuç negatif. Yaşdan dolayı beklemek istemedim. Tüp bebeğe geçtik. 1. deneme negatif. resmen yıkıldım geri aya kalktım. nasip dedim 2.denemeyi yaptım. Ve bebeğim tutundu. çift çizgiyi gördüğüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama sıkıntılar tutunmasıyla bitmiyormuş. Tutununca asıl süreç başlıyor. Bebeğimin 10. haftasında gelişimi durdu. bu sefer canım çok yandı. içim acıdı. genetik testler araştırmalar yapıldı bir sebeb yok. rabbim nasip etmedi. o yüzden bu sürece giren herkese diyorum. Rabbim hayırlısını versin. Tutacak tutmayacak gözüyle değil sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. ben şimdi 3. kez tüp bebeğe başladım. 1. ağustosda transferim var. ilk iki denemem gelecek tüp bebek merkezinde oldu. 3. denemem içinde antalya ıvf tüp bebek merkezine geldim. hakkımızda hayırlısı olsun
ahh cnm sende çok zor zamanlar geçirmişsin...İnan ki kendi derdimden utandım...Allah senin 3. denemende sana anneliği doya doya tattrısın cnm....antalya ıvf de kemal bey var çok iyi bir doktormuş..ama transferlere o girmiyormus işyerinde bir ark var 15 yıldır olmuyor bebekleri...onlar 2 denemelerini orda yaptırdılar şimdi başka yer arıyorlar...aslında bu işler nasip işi...bazı hastalar bazı tüp bebek merkezlerinden sonuc alamıyor bazıları oda o tüp merkezinden sonuc alıyor...rabbim nasip edeceği yere yönlendirsin bizleri inşallah cnm...