- Konu Sahibi XIXsin_lal
Kuzum gelinbaşı düğün salonu ücretinden ayrı mı ödencekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merveciğim salon bize kuaför içinde demişti..Ayrı mıymış ücreti
canim nerde bu kontes(ismini sewmedim ama modelleri guselmis) kaydirigubbakcemile3bukdrrr
Sağol merveciğim ben de oraya gitmeye karar verdi mustafayı hiç düşünmüyordum zaten çk dağol paylaşımlar için:)
Canim atatürk park sanirim hani su restoranlarin oldugu yere bakabilirsin.biz oralara baktik denize nazir bi yerdi 2.500 tl idi 100 kişi yemekli..ama agustos icin sormustuk.sonra vazgectik evde yaptik..bayılmıştır eminim ben bu gidişle evde yapacağım galiba sıkış tıkış olacak ama napalım bi sonuca varamadım bir türlü kafamçokkarıştı
mrb kızlar bende bundan 4 ay once boyle burada otel yer mekan arastırıyodum.suanda vevlıyım.biz clup sera otelde yaptıkk dugunumuzu vee herkeze tavsıye ederım.hıc bıseyle ugrasmıyosunuz.hersey kusursuz hazır bı sekılde onunuze gelıyor.banket organizasyonunda gulçin hanım var bebence es gecmeyın ser otelı arastırın.hepınıze kolay gelsın mutluluklar..opuyorumnanaktan
canim nerde bu kontes(ismini sewmedim ama modelleri guselmis) kaydirigubbakcemile3
bunun yerı selekler carsısından konyaaltı caddesıne gıderken sol tarafta hemen
sagol canim ben bi de bu isimde lara'da bi yer ismi duymustum o degilmis o zaman..
larada da var o da kontes ama sadece ısım aynı subesı felan deıl yanı:)
Ben de kontese gideceğim kızlar kendi kuaförüm sevcan kuaför..Arkadaşım benim kendisi..Ondan da fiyat alacağım ama çünkü nişanımda bayılmıştım çok memnun kalmıştm
Dönerciler çarşısından Doğu garajına giderken bankalar caddesi üzerinde akdeniz pastahanesi ve ziraat bankası ilerisinde sağda..Sevcan kuaför..Nesrin tavsiye etti dersiniz
:) tamam canım küçük ama aile şirketi.Kuaför çok yakın bi arkadaşım tavsiye etmişti.Arkadaşım mesleğini yapmıyo.Ben çok memnunum.Gelince tnışalım canım..Merve gelinlikçine gideceğim bi ara işten fırsat bulunca