• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

merhaba arkadaşlar acaba anadolu park hakkında fiyat bilgisi sahibi olan var mı ??? kır düğünü için uygun bir mekan gibi görünüyor...

kesinlikle çok ama çooook pahalı uçmuşlar.adam mail atmış sadece günlük mekan kirası için 5000 tl istiyor.müzik süsleme pasta falan hariç.bunlar içinde ayrı ayrı hesap çıkarmış.yani toplamda 10 000 i bulur rahat.orda yapacağıma gider sera da babalr gibi yaparım düğnümü.anadolu park cısssss:):):)

arkadaşlar düğün salonu olarak nereleri beğeniyorsunuz?
biz 2 düğün yapacağımız için antalyada uygun bir salon arıyoruz
sarıyar düğün salonu varmış telefonla aradım hafta içi 1.000 tl dediler salon nasıl ?
bir de antalya düğü saraynın fiyatını bilen var mı?

Tatlım biz hiç salonlara bakmadık hep otel ve kır düğünü için yer gezdik en son sineye karar verdik

kızlaaarrr gelın toplaşın çabuk çabuk bı yer buldum gelınlık ayakkabısı ıcın:)) böle ben suslu puslu ıstıyordum ve sonunda buldumplatform topuk iğrenc ayakkabılar bıle 150 tl ıdı ben ıstedıgım gıbı buldum hemde 95tl ama ındırım yaptılar nakıtte 75e aldık.bı tane sabahlığımın altına tuylu terlık aldık 40 tl bı tane abıye canta aldım 35 tl gıdıp görmelısınız superler hee şatafatı sevenler mutlaka baksın seleklerın en alt katında :)

Hadiii süper canım sağol bu güzel fikir için..adı ne :) ben ince topukluda rahat edemiyorum bakalım napcam

arkdaslar öncelikle hepimize kolay gelsin gercekten cok heycanlı ve bi o kadar stresliyim.Antalyada bakmadığımız düğün yeri kalmadı.En son hem bütçemize hemde zevkimize hitap eden Nazar Otelle eylül bası için anlastım.Gercekten yürüyüş alanını cok begendim sundugu imkanlara byıldım.Çogu otellerde sandalye giydirme beyaz dore kırmız vs iken orada bir sürü renk alternatifim mümkün bunlar bana cok cazip geldi.Ve orada düğün organizasyonu ile sorumlu gülten hanım var oda sağolsun cok yardımcı olup içimi rahatlattı .İsterseniz bi gidip bakmakta resimleri görmekte fayda var

biz de karalar dugun salonunu tuttuk 25 eylule kizlarhihoyyyt simdi benim en buyuk korkum salona misafirlerin sigip sigmamasi 650 kisilik salon..

minikcivciv ben de nazar otelde bi düğüne katılmıştım biliyorum orayı ve zaten oteller içinde en uygun orası oluyor hayırlı olsun...Miss cnmm hayırlı olsunn :) Bu arada aklıma gelmişken kuaför işi için kontese değil kendi kuaförüme gidicem artık.Sevcan kuaför.en azından eminim artık içime sinecek

bende kendi kuaförüm olan trendy gidicem mükemmel yapıyor makyaj saç 10 numara verdiğin paranın cok fazlasını hakediyor.

şehir içinde veya kundu bölgesinde olsun istiyoruz yani herkes rahatlıkla gelebilsin diye... ama henüz hiç bir yere bakamadık rakamlar nedir bilmiyoruz 300 kişilik bir yemekli düğün istiyoruz tabi çok pahalı bir yer olmamalı...

canım düğün için lara beachleri tavsiye ederim 5 nolu beach de bahar hanım çok güzel düğünler yapıyor..çok hesaplı......

Benim de mayıs başında nikahım var,kararsızım kuaför ve fotoğrafçı konusunda...Nikahtan sonra 20 30 kişiyle eğlenmeye gitmeyi düşünüyorum.Bu konularda önerilerinizi,fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Kuaför konusunda bi ara MEY i düşünüyodum ama baya bi zaman önceki gelin demeti fiyatı 500 dü :( şuan kaç bilmiyorum...

konyaaltı caddesinde bulunan atatürk parkının içinde park w diye bir mekan var, daha çok düğün evi tarzında bir yer, belki 600 kişi almaz ama 300,350 kişilik düğünler için muhteşem bir mekan,

Back