• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

ben 1 temmuz 2009 da adonis de nisan yaptim. yemekli kisi basi 21 tl di. ama muzisyenleri cok pahali. bir orkestralari var kalabalik bayaa. sen istersen 1 kisiyi de cagirabiliyorsun ama gelen muzisyen basina 400 tl aliyorlar

yemekli olucak bu durumda biz orfe iler anlaştık fakat kokteyl çok nezih ve şık bir yer bence gidin bir görün derim..

biz orfenin anlaşmış olduğu antalya kolejinin arkasında ki kolej fotoğrafçılık ile anlaştık.Hoşumuza da gitti öyle arabesk,eski fotoğraflardan çekmiyorlar..Bir gidin görüşün istersenz..Fikir edinmiş olursunuz..

arkadaşlar kır düğünleri pahalıymış ya :( ev havuzlu havuz başında yapsak olur mu acaba?her yer pahalı.eylülde düşünüyoruz düğünü...güzel organizasyon yapan yerler var mı bildiğiniz..

kizlar benim ekimde dügünüm olacak antalyada insallah.
1 ay sonra gelinlik kuaför vs aramaya baslicam.Kendim antalyada yasamiyorum..bu yüzden pek fazla bilgim yok.
yardimci olurmusunuz lütfen eyvahedigeldismile
varmi bildiginiz iyi gelinlikciler ve önerebileceginiz kuaförler?
yardimlariniz icin simdiden tesekkürler kizlar a.s.

canım benimde eylülde olucak düğünüm.Biz orfe ile anlaştık düğün için.Kuaför ve makyaj için daha önce ablamın da denemiş olduğu ve müthiş bir memnuniyetle ayrıldığımız migros divan kuaföre gideceğim.Gelinlik içinse baya bir araştırma yaptım.aysiraya ve birkaç moda evine baktım.Hulyacayı eşimin arkadaşı önermişti gittik görüşmeye.Eskişehirde şubeleri var ve antalyaya yeni açmışlar.Fatma hanım var orda duyduysan belki meşhur Cankerin eski terzisi oda ortaklarından ve ablamın gelinliğini o dikmişti.Dikişinden,emeğinden ve bu konuda ki yeteneğinden falasıyla eminim.Hazır modeller var ama çok şıklar ve kaliteliler.Fiyatları düşün tutmuşlar tanıtım aşamasında oldukları için ancak diğer yerlere göre hem güzeller hem de uygunlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Hayırlı olsun:)

ben 2008de evlendim kuaföre md ye larada makyajada make up makyaj stüdyosuna gittim çok memnun kaldım her nekadar divanla sahipleri aynıda olsa divana defalarca gitmeme rağmen hep hüsranla sonuçlandı verdiğim paralara yazık oldu valla...

merhaba arkadaşlar...daha 1 sene var ancak biz şimdiden sine düğün salonunu tuttuk..salonla ilgili iyi ya da kötü fikri olan var mı?teşekkür ederimm

mrb arkadaşlar ben kasımda ewlenıcem kısmetse düğün salonlarına bakıyoruz, aranızda sine düğün salonunda düğün yapan oldu mu yada oraya düğüne giden oldu mu? web sitesınden baktım ama göründüğü gibi olmuyo, durukan düğün salonuna da bakmıştım netten, gitttim canlı gidip görünce hayal kırıklığı yaşadım. sine ye giden weya başka yer öneren warmı arkadaşlar?:69::69::69:

merhaba arkadaşlar...daha 1 sene var ancak biz şimdiden sine düğün salonunu tuttuk..salonla ilgili iyi ya da kötü fikri olan var mı?teşekkür ederimm

mrb arkadaşlar ben kasımda ewlenıcem kısmetse düğün salonlarına bakıyoruz, aranızda sine düğün salonunda düğün yapan oldu mu yada oraya düğüne giden oldu mu? web sitesınden baktım ama göründüğü gibi olmuyo, durukan düğün salonuna da bakmıştım netten, gitttim canlı gidip görünce hayal kırıklığı yaşadım. sine ye giden weya başka yer öneren warmı arkadaşlar?:69::69::69:

kızlar biz 2010 haziranda düğünümüzü sinede yaptık ve tek kelime ile mükemmeldi biz ve gelen herkes çok memnun kaldı daha sonra tavsiyem izerine düğün yapan arkadaşlar da çok memnun kaldılar :))) Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu..

Canım,
Kuzenimin kınası ve düğünü sinede oldu. Gayet güzeldi.. İnşallah seninki de güzel olur.

ben de kısmetse kınamı antalyada yapacağım. 100-150 kişi olacak ancak. düğün de lüleburgazda olacak.

tekirdağda yaşadığım için kına için mekan araştıramıyorum. uygun fiyatlı hoş bir mekan istiyorum , açık veya kapalı olabilir. nereleri önerirsiniz?

ben de kısmetse kınamı antalyada yapacağım. 100-150 kişi olacak ancak. düğün de lüleburgazda olacak.

tekirdağda yaşadığım için kına için mekan araştıramıyorum. uygun fiyatlı hoş bir mekan istiyorum , açık veya kapalı olabilir. nereleri önerirsiniz?

Arkadaşlar, bu öneriler 2010 yılında kalmış.Uygun fiyatlı güzel bir düğün salonu önerebilir miisniz acaba?

Back