• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

Biz geçen yaz tutmuştuk mükemmel bi nişandı 1.500 civarıydı sanırım ama tanıdık aracılığı ile..Ama park w herkes hayran kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir yer...

Biz geçen yaz tutmuştuk mükemmel bi nişandı 1.500 civarıydı sanırım ama tanıdık aracılığı ile..Ama park w herkes hayran kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir yer...

Bu sene biraz daha artmıştır tabii ama kaç kişiydi hatırlıyomusunuz??? canlı müzik falan da oluyosaa orayıı düşünebilirim bizim fazla kalabalık olmıcak arkadaşlarımla nikah sonrası ufak bi eğlence olarak düşünüyorum 20-30 kişi maks.

Biz 80 kişiydik cnm..Sanırım orası biraz pahalıymış biz bayağı bi tanıdık soktuk o yüzden tam fiyatını bilmiyorum ama mekan olarak kesinlikle tavsiye ederim.Canlı müzikti.Yemekli olmadı ama çevremdekiler pastaları ve mekanı hala konuşuyorlar:D

Biz 80 kişiydik cnm..Sanırım orası biraz pahalıymış biz bayağı bi tanıdık soktuk o yüzden tam fiyatını bilmiyorum ama mekan olarak kesinlikle tavsiye ederim.Canlı müzikti.Yemekli olmadı ama çevremdekiler pastaları ve mekanı hala konuşuyorlar:D

Ben bi görüşeyim orayla kişi başı nekadar dicekler bakalım...sizin menünüzde neler vardı tam olarak

x_y_z cnm bende düğünüm için orayla konustum ama cok negatif yanı var park w tamam güzel biyer ama saat 23:00 düğünün biteceğini söylüyorlar banada sadece kuru pasta sınırsız mesrubat kişi bası 10 tl dedi ancak sadece süslemeye 2000 milyar istiyor tamam sonucta cok yuksek değil ama benim düğünüm 9 da baslıcak 11 de biticek süsleme yaptıklarıda ellinde olan samdanlar için ben hayatta o mekana o kadar para vermem kusura bakmayın ama enayilik olur kadın cok para gözlu bence en son bakıcan yer orası olsun.Sunu unutma istersen hiltonda evlen müzik ve ortam iyi değilse butun düğünün maffolur o yuzden mekandan cok müzik ve gelecek olanlara dikkat et

x_y_z cnm bende düğünüm için orayla konustum ama cok negatif yanı var park w tamam güzel biyer ama saat 23:00 düğünün biteceğini söylüyorlar banada sadece kuru pasta sınırsız mesrubat kişi bası 10 tl dedi ancak sadece süslemeye 2000 milyar istiyor tamam sonucta cok yuksek değil ama benim düğünüm 9 da baslıcak 11 de biticek süsleme yaptıklarıda ellinde olan samdanlar için ben hayatta o mekana o kadar para vermem kusura bakmayın ama enayilik olur kadın cok para gözlu bence en son bakıcan yer orası olsun.Sunu unutma istersen hiltonda evlen müzik ve ortam iyi değilse butun düğünün maffolur o yuzden mekandan cok müzik ve gelecek olanlara dikkat et

Cnm dediğin gibi süsleme için gereksiz para istemiş bir de düğün için 9-11 çok az gerçekten.Başka yerlere bakmak lazım demekki araştırmalardan haberdar edelim birbirimizi teşekkürler paylaşımın için.Biz düğün yapmıcaz gerçi,sadece kına yapılacak bir mekan arıyorum bir de nikah sonrasında 20-30 kişiyle gidip eğleneceğim tarz da bi yer düşünüyorum.Sadece nikah düşündüğümüz için gerekirse kınaya güzel bi yer olsun orda eğlenilsin diye düşünüyoruz ama hala bi yer bulamadım,şanşımıza artık inşallah hem güzel hem de kesemize uygun yerler bulabilirz ;) senin ne duırumda hazırlıklar gelinlik,ayakkabı,saç, makyaj vs...

Biz orayı nişanda tuttuk ve gece 1 e doğru bitmişti geçen yaz ve böyle uçuk bi miktar değildi 1buçuk civarıydı 100 kişi fln her şey dahil ve öylesine memnun kalmıştık öyle beğenmiştik ki her şeyi..Herkes de hayran kalmıştı..Ama dediiğiniz şartlar altında saçma olur tabi orası

Arkadaşlar bizimköy den fiyat aldım 150 kişi için istemiştim ben (kına için istedim düğün için artarmı bilmiyorum,biliyosunuz düğün diyince herşeyi değiştiriyolar evlenenlere bi darbe de bizden diye :)))) açık alanda 2500tl kapalı alanda 2000tl fiyat verildi bilginize sunulur:) yalnız bu fiyatlara baya bişey dahil haberiniz olsun menü olarak da baya kapsamlı (menüyü özelden yazarım isteyenlere) 72 adet resim,2 saatlik video çekimi,15 dklık klip saç makyaj,volkan,müzik grubu dahil müzik grubunu kendiniz getirirseniz fiyatlar 500 er tl iner dediler.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:)
park w ile bizde görüştük nişanlımın arkadaşı sahibi. Kişi başı fiyatını normalde 25 alkolsüz kokteyl. Kişi başı 15 tl fiyat verdi bize buna süsleme,fotoğraf,müzisyenler dahil değil.Sadece pasta dahil 2 meşrubat ve kanepeler. Süslemeyi 1500e çekti ancak ordaki falezlerin parmaklıkları bizi düşündürüyor.Zaten orfeyi gördükten sonra çoğu fikrimiz de değişti. Kır düğünü düşünmezken orfe de karar kılıcak gibiyiz.Hepimize kolay gelsin.Çok fazla yer araştırdık ve yardımcı olabilceğim birşey varsa seve seve cevaplarım:)

meraba arkadaşlar bnm de haziranda düğünüm var .. otellerin çoğunu gezdim. club sera da karar kılmıştık fakat net bir sayı veremedik. ama menü fiyatlarına göre net fiyat verirler size. mesela sera nın en düşük menüsü 55 liraydı.(kişi başı:) sera için çok uygun bir fiyat. shareton'un ise 50- 55 gibiydi yanlış anımsamıyorsam.ii araştırın derim...ben sine düğün salonunu tuttum...gyet güzel bi salon. grand ali bey'e gelince hiç tavsiye etmem. çnk yazın salonun içinde lağım, çöp kokusu oluyo bulunduğu mevkiiden dolayı.fiyatı da o yüzden ucuz

meraba arkadaşlar bnm de haziranda düğünüm var .. otellerin çoğunu gezdim. club sera da karar kılmıştık fakat net bir sayı veremedik. ama menü fiyatlarına göre net fiyat verirler size. mesela sera nın en düşük menüsü 55 liraydı.(kişi başı:) sera için çok uygun bir fiyat. shareton'un ise 50- 55 gibiydi yanlış anımsamıyorsam.ii araştırın derim...ben sine düğün salonunu tuttum...gyet güzel bi salon. grand ali bey'e gelince hiç tavsiye etmem. çnk yazın salonun içinde lağım, çöp kokusu oluyo bulunduğu mevkiiden dolayı.fiyatı da o yüzden ucuz
grand ali bey cok kotuydu, biz gittik kahvehane gibiydi..Ne ilgi ne alaka ne tanitim bin pisman olduk sordugumuza, biz karalar da karar kildik..

ben de antalya da evlenicem inşallah ama hala karar veremedim yemekli düğün mü yoksa kokteyl mi olsun ki düğüne gelen sayısı en az 300-400 olacak gibi forumu baştan sona okudum sanırım en uygun düğün yerleri bizimköy orfe ve nazar otel gibi duruyor, buralardan kokteyl ve yemekli düğün için fiyat alan varsa lütfen yazabilirmi

bizimköyün fiyatlarını yazmıştım bir önceki sayfada var...bana verilen fiyata göre düşünmeyin kişi sayısı çok olunca daha uygun olur demişti sahibi bayan 150 kişi dediğimde.siz arayıp kişi sayınıza göre fiyat isteyin ama yapılan ikramlar baya fazlaydı dondurm servisi meyve kuruyemiş arasıcak çiğ köfte içecek kanepe yada kurupasta vs...

Son düzenleme:
kızlar bırde atan otel var dedeman otele gelmeden ordan da fıyat alabılırsınız havuzbasında veya ıcmekanda olabılır kokteyl 17 tlydı yanılmıyorsam ısteyenlere telefon numarasını verebılırım

he bır de orfe dedıgın yer eger orfe at cıftlıgıyse cok uygun olmuyor dıye bılıyorum kısı bası 50 tl fıyat verıo olabılırler ama sanırım suslemesı fotografı hıcbırseyı dahıl deılmıs fiyata bırde ulasım sorunu tabıkı

orfe at çiftliği ancak sosyal bir kulüp gibi.biz orfe ile anlaştık 450 kişi üzerinden balayı odası,süsleme,pasta,müzisyenler dahil 11e geldi.Araya tanıdık akrabalar girdi. verilen kişi başı yemekli fiyat 50tl içinde herşey dahil.ulaşım sorunu yok zaten istedikten sonra insanlar şehir dışından bile geliyor ki kundudaki otellerle merkeze aynı uzaklıkta.Biz dün gittik baktık çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken istediğim gibi bir düğün olucağını düşünüyorum:) biz kokteyl fiyatıyla anlaştık ve lokteyle somon kanepeler,meyve ve birçok şey dahil. Fotoğraf çekimi içinde çok güzel alanlar var.Yılda yaklaşık 50 düğün oluyormuş fotoğraflarına baktık ve memnun edici bir havası var.Herşeyeden önce bir aile kuruluşu olduğu için kurumsal bazda çok sıkıntı çektirmiyorlar.Çoğu konuda esnekler ve herşeyin istediğiniz gibi olması konusunda yardımcı oluyorlar.Para konusu çok dillendirilmiyor.Benim gerçekten içime sindi kır düğünü düşünenler için güzel bir yer.

Back