- Konu Sahibi XIXsin_lal
Biz geçen yaz tutmuştuk mükemmel bi nişandı 1.500 civarıydı sanırım ama tanıdık aracılığı ile..Ama park w herkes hayran kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir yer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz geçen yaz tutmuştuk mükemmel bi nişandı 1.500 civarıydı sanırım ama tanıdık aracılığı ile..Ama park w herkes hayran kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir yer...
Biz 80 kişiydik cnm..Sanırım orası biraz pahalıymış biz bayağı bi tanıdık soktuk o yüzden tam fiyatını bilmiyorum ama mekan olarak kesinlikle tavsiye ederim.Canlı müzikti.Yemekli olmadı ama çevremdekiler pastaları ve mekanı hala konuşuyorlar
x_y_z cnm bende düğünüm için orayla konustum ama cok negatif yanı var park w tamam güzel biyer ama saat 23:00 düğünün biteceğini söylüyorlar banada sadece kuru pasta sınırsız mesrubat kişi bası 10 tl dedi ancak sadece süslemeye 2000 milyar istiyor tamam sonucta cok yuksek değil ama benim düğünüm 9 da baslıcak 11 de biticek süsleme yaptıklarıda ellinde olan samdanlar için ben hayatta o mekana o kadar para vermem kusura bakmayın ama enayilik olur kadın cok para gözlu bence en son bakıcan yer orası olsun.Sunu unutma istersen hiltonda evlen müzik ve ortam iyi değilse butun düğünün maffolur o yuzden mekandan cok müzik ve gelecek olanlara dikkat et
grand ali bey cok kotuydu, biz gittik kahvehane gibiydi..Ne ilgi ne alaka ne tanitim bin pisman olduk sordugumuza, biz karalar da karar kildik..meraba arkadaşlar bnm de haziranda düğünüm var .. otellerin çoğunu gezdim. club sera da karar kılmıştık fakat net bir sayı veremedik. ama menü fiyatlarına göre net fiyat verirler size. mesela sera nın en düşük menüsü 55 liraydı.(kişi başı:) sera için çok uygun bir fiyat. shareton'un ise 50- 55 gibiydi yanlış anımsamıyorsam.ii araştırın derim...ben sine düğün salonunu tuttum...gyet güzel bi salon. grand ali bey'e gelince hiç tavsiye etmem. çnk yazın salonun içinde lağım, çöp kokusu oluyo bulunduğu mevkiiden dolayı.fiyatı da o yüzden ucuz