Gelen garip iltifatlar ve ilgi.

bence çocuk gibi görmüş o yüzden bu kadar rahat davranıyor, gerçekten ilgisi olsa ne bacım der ne de aile ortamında bu kadar relax davranır, üstelik yakın akrabasınız, annenizin kuzeni yani, gayet kardeşçe yaklaşmış olmalı, anlam yüklemeye gerek yok.

Çocuk sana nasıl baktıysa bedenıne kadar anlayıp gomlek alıp yollamış:KK53:
Bariz asılıyor sana akrabalık durumu oldugu ıcın acık secık yuruyemıyor bellıkı. Senden ısık geldıgı an o kaptırıp gıder.
Sen istiyosan çak bi yeşil ışık:cool:

ben o tıp ınsanları sevmem yaa
bı ınsan net olacak engelı cengelı ne kı sevıyorsa begendıyse eğer.
begendıyse buyuklerı araya katsın yolu yordamı ıle

ha kardesı gıbı goruyorsaa ki bariz asılmıs bu hareketı yapmayacak abı kardes ılsıkınız bozulmayacak ..

Merhaba hanımlar.
Olayın başı Ağustos ayına dayaniyor. Ağustosta bir düğün oldu annemin kuzeninin . Düğüne gidince annemin dayisinin oğlunun (adına Ahmet diyelim) orda olduğunu gordum. Normalde yurtdisinda yaşıyorlar düğün için gelmişler. Bu Ahmeti 15-16 yaşından beri gormedim ben. İşte orada tokalastik falan. Ama düğün boyu bana baktığını fark ettim. Aynı masadaydik bana bir şeyler anlattı dansa kaldırdı falan ben şüphelendim ama çokta umursamadim herkesle samimi sonuçta kendi kendime hallenmiyim dedim. Düğünün sonunda herkes gitti aile kaldı bana döndü " Ceylin Çok guzelsin " dedi. Şaşırdım falan sağol abi dedim. Aramızda 4-5 yaş kadar var. "Var ya biraz büyük olsan seni kacirmazdim ben yemin ederim gelin gotururdum seni " dedi. Beni 18-19 saniyormus.Ben sadece gülümsedim . Annemler falan var yanımızda çok seyapmadim.
O günden sonra anneannemlere karşılaştık bir kere yine aynı şekil sürekli bakıyor bir şeyler söylüyor falan normal karşıladım herkese aynı davranıyor diye.
Sonra bi ara instagramdan takip isteği falan atmış. Adi farklı bir şeydi bende kabul etmedim.
Bu arkadaş şimdi yine geldi. Annem anneannemlerdeyken bana gömlek almış onu göndermiş. Birde çikolata yollamış..
Sağolsunda bana garip geldi sanki bu durum. Sizce normal gayet arkadaşça mi yoksa var mi bir şeyler ? Niye soruyorum, anneme demiş su gün doğum günüm Ceyline söyle pasta yapsın getirsin bekliyorum. Bu hafta içi yani. Şimdi ben pasta yapsam hediye alsam birde ufak yanlış anlaşılır mi? Almasam yapmasam agziyla istemiş yanı gorgusuzluk mu olur ?
Anneme diyorum ne alaka bacım diyor sana diyor. Hani iyi akşamlar bacım falan dedi birkaç kere. Telefonlari açınca da bacım falan dedi. Ama size danışayım dedim.
Alirsamda ne alayim ? Kıyafet gömlek falan çok mu samimi olur ?
Şimdiki nişanlıma Zaman'ında abi demişliğim vardır :KK53: abiye bacıya takılma arada yaş var diye ilk hitaplar öyle olur çoğu Zaman ama sizde arkadaş samimiyet kurmaya çabalıyor gibi hissettim :KK48: sende boş değilsen müsade et bu çabaya

Cok sukur yalniz degilmisim..
Buradaki yorumlar almis basini gidiyir cunku.
çisem hanım belki tepki göreceğiz ama yani hayal ediyorum şöyle bi annemin kuzenlerini ıyyyıyıyyy içim titredi bak.. abim onlar benim ya beraber büyüdük gerçekten çok saçmaa! Bildiğin yakın akraba oluyor bence öyle dıdısının dıdısı değil kii bilemedimo_O Ama bazı milletlerde normal görülür akraba evlilikleri, Lazlar mesela amca kızı hala oğlu hep görür duyarım.. Belki konu sahibinin de ailesi normal görüyordur saygı duyarım:KK52:

çisem hanım belki tepki göreceğiz ama yani hayal ediyorum şöyle bi annemin kuzenlerini ıyyyıyıyyy içim titredi bak.. abim onlar benim ya beraber büyüdük gerçekten çok saçmaa! Bildiğin yakın akraba oluyor bence öyle dıdısının dıdısı değil kii bilemedimo_O Ama bazı milletlerde normal görülür akraba evlilikleri, Lazlar mesela amca kızı hala oğlu hep görür duyarım.. Belki konu sahibinin de ailesi normal görüyordur saygı duyarım:KK52:
Elbette saygi duymaktan baska yapabilecegimiz bir sey yok lakin benzer bi ornek olacak olursa cuma gunu babamin halasinin oglu geldi ingiltereden biz sarmas dolas olduk ozlemisim.
Evlenmeden once yanina kalmaya giderdim aramizda iki yas var ve ben abi bile demem.
Ingilterenin sokaklarini karis karis ezberletirdi bana. Birkez olsun ne o ne ben ne de ailelerimiz böyle bir sey imasinda bulunmadi.
O yuzden sasirdim ya..

Bence bu laf çok itici ve niyeti belli ediyor: "Var ya biraz büyük olsan seni kacirmazdim ben yemin ederim gelin gotururdum seni "
Ayrıca bir başka itici mesele, kardeş ayağı yapması. Gözü var orası kesin. Normal bir pasta al götür işte, daha da ilerletirse buraya tekrar yazarsan ona göre yorumlar alırsın diye düşünüyorum. Ya da direkt set çekersin.

Bir de akraba olma durumu var bu ayrı bi iticilik ama senin zaten bu yönde bir niyetin olmadığı için sana dair söyleyecek olumsuz bişeyim yok. Ama uzaktan-yakından akraba evliliğine hiç sıcak bakmıyorum, artık bitmesini istiyorum hatta bu tarz şeylerin. 2016 yılında halen akraba evliliğini savunanlara diyecek bişeyim yok, bana iğrenç geliyor.

Aileleriniz yakın mı çok birbirine. Eğer arada samimi muhabbet varsa pasta istemesi falan normal sayılır. Sen de hoşlandıysan adım atabilirsin. Eğer yakın değilseniz fazla istekli, uzak dur.

Laz benim eşim fakat akraba evliliğine karşı.sülalesinde hiç yok.
Kayınvalide de karşı....

Bende göçmenim,bizdede asla olmuyor
Dinimizde var.ama bizler tercih etmiyoruz.

Laz benim eşim fakat akraba evliliğine karşı.sülalesinde hiç yok.
Kayınvalide de karşı....

Bende göçmenim,bizdede asla olmuyor
Dinimizde var.ama bizler tercih etmiyoruz.
Yanlış anlamayın her Laz demedim tabiki ama siz de bilirsiniz karadenizde akraba evlilikleri azcık daha çok görülür, ben de Arnavut göçmeniyim bize de ters çok şükürHoppa

Yorumlar için tesekkur ederim hepinize.
Akraba evliliği evet bizde de yoktur. Hatta babamın en nefret ettiği konulardan biridir. Ama ben bu arkadaşı gormedim etmedim o yüzden herhangi bir kardeşlik meselem yok. Gerisi de zaten kişinin kendi bileceği iş .

Pastaya gelince de ben yaparım annem goturur belki ama yapıp götürmeyi düşünmüyorum. Sanırım haklisiniz gönlü var gibi olacak . Ki hakikaten yok gönlüm. İyi geceler hepinize :KK54:

Ben akrabalık durumlarında bu tür şeyleri yanlış buluyorum. Abide görür görmez yürümüş hoş değil yani güven vermedi bana. Abiler bacımlar boşver bence

Abi deme lazim olur demisler:KK53:
Cocuk ii biriyse, senin acindan oluru varsa neden olmasin:KK45:
Ceylin senin senin cok uzuldugun zamanlarin vardi, bu konuyu okuyunca sanki mutlu kipir kipir biseyler hissettim senin icin:KK19:
Hayirlisi olsun.

Bence cok guzel bi pasta yap ama hediye alma, kusura bakma ne seversin ne sevmezsin bilmedigim icin bisey alamadim de belki ordan tanimak ister misin fln die muhabbete girer:KK23:
Fazla yesilcam mi oldu ne:KK53:
Tanımak ister misin diyince aklımda dirseğini masaya yaslayan buzlu viski içen biri canlandı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Akrabanizin annen
Merhaba hanımlar.
Olayın başı Ağustos ayına dayaniyor. Ağustosta bir düğün oldu annemin kuzeninin . Düğüne gidince annemin dayisinin oğlunun (adına Ahmet diyelim) orda olduğunu gordum. Normalde yurtdisinda yaşıyorlar düğün için gelmişler. Bu Ahmeti 15-16 yaşından beri gormedim ben. İşte orada tokalastik falan. Ama düğün boyu bana baktığını fark ettim. Aynı masadaydik bana bir şeyler anlattı dansa kaldırdı falan ben şüphelendim ama çokta umursamadim herkesle samimi sonuçta kendi kendime hallenmiyim dedim. Düğünün sonunda herkes gitti aile kaldı bana döndü " Ceylin Çok guzelsin " dedi. Şaşırdım falan sağol abi dedim. Aramızda 4-5 yaş kadar var. "Var ya biraz büyük olsan seni kacirmazdim ben yemin ederim gelin gotururdum seni " dedi. Beni 18-19 saniyormus.Ben sadece gülümsedim . Annemler falan var yanımızda çok seyapmadim.
O günden sonra anneannemlere karşılaştık bir kere yine aynı şekil sürekli bakıyor bir şeyler söylüyor falan normal karşıladım herkese aynı davranıyor diye.
Sonra bi ara instagramdan takip isteği falan atmış. Adi farklı bir şeydi bende kabul etmedim.
Bu arkadaş şimdi yine geldi. Annem anneannemlerdeyken bana gömlek almış onu göndermiş. Birde çikolata yollamış..
Sağolsunda bana garip geldi sanki bu durum. Sizce normal gayet arkadaşça mi yoksa var mi bir şeyler ? Niye soruyorum, anneme demiş su gün doğum günüm Ceyline söyle pasta yapsın getirsin bekliyorum. Bu hafta içi yani. Şimdi ben pasta yapsam hediye alsam birde ufak yanlış anlaşılır mi? Almasam yapmasam agziyla istemiş yanı gorgusuzluk mu olur ?
Anneme diyorum ne alaka bacım diyor sana diyor. Hani iyi akşamlar bacım falan dedi birkaç kere. Telefonlari açınca da bacım falan dedi. Ama size danışayım dedim.
n kuzeninin size boyle davranmmasi sizi rahatsiz etmiyor da pasta goturmeniz garip olur diye mi dusunuyorsunuz?

Merhaba hanımlar.
hiç bişi yapma bacımmm.ayrıca bacım diyenden hep korkmuşumdur.pastayı alıp gelsin birlikte yiyin yeter fazlası saçmalık olur.

Back
X