• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

Otellerin kişibaşı fiyatlarını yollluyorum..Geç oldu biliyorum ama ancak fırsat buldum
ATıK 20 TL ( sadece yer ve yemek ücreti bu)
Dedeman 16 euro (sadece yer ve yemek ücreti)
Everest 15 tl
Adonis 26,5 yemekli 24,5 kokteyl (Foto ve müzik hariç)
Anadolu park 25 - 50 tl arası
Bizimköy 3500tl
Sera Hotel 70 - 80 tl arası
Keptur 20 -30 tl arası
Nazar yemekli 25 kokteyl 15-17 (fotoğraf hariç)

mrb kızlar bende bundan 4 ay once boyle burada otel yer mekan arastırıyodum.suanda vevlıyım.biz clup sera otelde yaptıkk dugunumuzu vee herkeze tavsıye ederım.hıc bıseyle ugrasmıyosunuz.hersey kusursuz hazır bı sekılde onunuze gelıyor.banket organizasyonunda gulçin hanım var bebence es gecmeyın ser otelı arastırın.hepınıze kolay gelsın mutluluklar..opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $IMG_0009.jpg
    $IMG_0009.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 84
bizim daha vakit var ama haber veririm gelişmeleri.. senin için tarih belli herşey belli geri sayım başladı hadi bakalım

daha bizim belli değil olursa 2010 da olucak :)) biz fiyatı 2009 dan alıp daha uygun olsun diye araştırıyoruz ya ramazandan önce ya da sonra olucak.. eşyayı daha hesaba katmıyoruz çünkü ben antalyada olmucam:(((

kızlaar bende düğün yapacağım,yazdıklarınızı okudum nereleri niye tuttunuz yardım edin bana.Nişanlım askerde ocakta dönüyor o zamana kadar bişeyler bulmuş olmam lazım.

Kızlar biz sine düğünland ı tuttuk..Kuaför stüdyo fln hepsi içinde tuttuk valla..Stüdyo salonun fotoğrafçısı olacak ama kuaför konusunda kararsızım..Kuaför bi arkadaşımın en yakın arkadaşının salonu var.Tesadüfen nişanda gitmiştim çok memnun kalmıştım..Düşünmedeyim...Bizim düğün 26 haziran.Kızlar sizin ne zaman

bızım 22 mayısta 2 dugunumolacagı ıcın pahalı bıyerler ıstemedık.köşk dugun salonunu tuttuk onların anlasmalı oldugu yer mustafaymıs mustafa gelın sacını ıı yapıo ama makyajı ıgrenc yanı dusunuyrum napsam dıe.fotograf ıcınde dısmekan dusunuyrum ama daha hıc gıdıp de fıyat almadım

Bizimkinin de anlaşmalı yeri mustafa ve bi de konyaaltında kontesmiş :) Mustafaya gitmeyi düşünmüyorum ama kontesi araştıracağım

Back