• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

mrb. aslında kimse bahsetmemiş ama anadolu park kır düğünü için ideal mekanlar arasında.isteyen olursa yardımcı olurum :)

Arkadaşlar mrb

Anadolu Park Restaurant var illaki otel düşünmüyorsanız Havaalanından sonra solda hem vip bi mekan hemde kır düğünü için mükemmel isterseniz yardımvı olurum

mutluluklar..tam olarak yeri nerde deniz retorantın ve tabıkı fiyat:)biligi verirsen cok sevınırım:):)

antalya karaoğlan parkında nikah dairesi var onun karşısında canım.nasol bi düğün düşünüyosun yemekli içkili?ona göre telefon açıp sorayım.özelden atarsan sevinirim çünkü unutabilirim buraya bakmayı :utangac:

kızlar hepinize şimdiden mutluluklar..benim düğünüm uygulama oteli havuz başında olmuştu tavsiye ederim ...fiyatıda uygun hem..

kızlar hepinize şimdiden mutluluklar..benim düğünüm uygulama oteli havuz başında olmuştu tavsiye ederim ...fiyatıda uygun hem..

Elif deniz restoranı şimdi bende hatırladım geçen sene orda bi komşumuzun kızı evlenmişti. Güzel bir yer... ınşallah hayırlısıyla güzel bir düğün olur canım....

Biz antalya da her yeri gezdik ama daha karar veremedik.... Şu an beklemedeyiz:(

prettyrose canım deniz restaurant kişi başı 1 içki dahil 35 tl verdi fiyat sezon açılıyor ya uçuyorlar fiyatlarda -tatlicadiarzu-
ışın-lal iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.umarım hepimiz çok mutlu oluruz

merhaba arkadaşlar,
Benimde düğünüm eylül ayında olacak bir arkadaş uygulama oteli demiş Ben antalya'da yaşıyorum ama bu uygulama oteli nerde ?web adresi varmıdır?Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uygulama oteli falez otelinin girişinin karşısında bir arkadaşımın düğünü orada olmuştu org. çok güzel havuz başındada yapabilirsiniz eylülde çok soğuk olmuyor.

merhaba arkadaşlar,
Benimde düğünüm eylül ayında olacak bir arkadaş uygulama oteli demiş Ben antalya'da yaşıyorum ama bu uygulama oteli nerde ?web adresi varmıdır?Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım ben demiştim benim düğünümde orda havuz başında oldu..devlet hastanesinin 100.yıl tarafında köşesine denk geliyor..ticaret lisesinin sırasında eğer orda düşünüyosan şimdiden gün alman lazım....yoksa yer olmıyabilir.......şimdiden mutluluklar......

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır kimse yazmamış...Ben de 2010 Nisanı için antalyada mekan arıyordum..2009 yazında evlenen arkadaşlar nerede yaptılar düğünlerini merak ettim doğrusu...

bende 2010 mayıs sonuiçin mekan arayanlardanım.aslında uygulama iyi olabılırdı ama mayısta yağışlı olabılır dıe açık mekana cesaret edemıyorum.cunku arkadasımın hazırandaydı ve yagmur yağmıstı.hepimize kolay gelsin

Mrb arkadaşlar ben de 2010 haziran sonu temmuz başı için düğün mekanı arıyorum..Otellerin çoğunu gezdik aslında ama belki tavsiye edebileceğiniz uygun bi yerler vardır

Mrb arkadaşlar ben de 2010 haziran sonu temmuz başı için düğün mekanı arıyorum..Otellerin çoğunu gezdik aslında ama belki tavsiye edebileceğiniz uygun bi yerler vardır

bende 2010 da düğün yapcaklar arasındayım haziran başı veya eylül başı olucak inşallah şimdiden fiyat araştırması yapıyoruz fiyat alırsan haber veririmisin ?

bende 2010 da düğün yapcaklar arasındayım haziran başı veya eylül başı olucak inşallah şimdiden fiyat araştırması yapıyoruz fiyat alırsan haber veririmisin ?

Tabi ki canım...Bir çok otelden almıştık fiyat ama şu an nişanlımda liste.En kısa zamanda sana yollarım fiyatları :) Sen de öğrendiklerini bildirirsen sevinirim:)

Tabi ki canım...Bir çok otelden almıştık fiyat ama şu an nişanlımda liste.En kısa zamanda sana yollarım fiyatları :) Sen de öğrendiklerini bildirirsen sevinirim:)

pek bi araştırma yapamadık biz.anadolu park yemekli fiyatı 25 tl kişibaşı sadece soft drink ama organizasyon dahil değil:( hemde bana biraz uzak geldi. merkeze yakın, hem acık hava hemde uygun yerlere bakmak daha akıllı bi iş bence:))

canım ben demiştim benim düğünümde orda havuz başında oldu..devlet hastanesinin 100.yıl tarafında köşesine denk geliyor..ticaret lisesinin sırasında eğer orda düşünüyosan şimdiden gün alman lazım....yoksa yer olmıyabilir.......şimdiden mutluluklar......

biricik uygulama otelinde nasıl bi düğün olmustu bahsetmen mümkün mü?? kaç kişi olmustu fiyat ne kadar bi de servis nassıl sadece mesrubat ve kuru pasta mı oluyor. yıllar önce gitmiştim ama hatırlamıyorum.
kaç sene önce evlendin ??organisazyon şirketiyle anlaştınmı??

bunlar hakkında bilgi verirsen mutlu olurum

yardımların için şimdiden teşekkürler

biricik uygulama otelinde nasıl bi düğün olmustu bahsetmen mümkün mü?? kaç kişi olmustu fiyat ne kadar bi de servis nassıl sadece mesrubat ve kuru pasta mı oluyor. yıllar önce gitmiştim ama hatırlamıyorum.
kaç sene önce evlendin ??organisazyon şirketiyle anlaştınmı??

bunlar hakkında bilgi verirsen mutlu olurum

yardımların için şimdiden teşekkürler

Cnm uygulama oteli 2.5 dedi..ne dahildi tam net hatırlamıyorum havuz başı için vermişti bunu..ama bu bu senenin fiyatı dedi 2010 rezervasyonları yeni fiyatla 5 ocaktan itibaren başlayacakmış şu an rezervasyon yapılmıyomuş..Bütün otellerden aldığımız bilgiler bi kağıtta yazıyordu ulaşamadım henüz o kağıda:( Alır almaz yollayacağım sana ;)

Son düzenleme:
Back