- Konu Sahibi XIXsin_lal
mrb. aslında kimse bahsetmemiş ama anadolu park kır düğünü için ideal mekanlar arasında.isteyen olursa yardımcı olurum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutluluklar..tam olarak yeri nerde deniz retorantın ve tabıkı fiyat:)biligi verirsen cok sevınırım:):)
merhaba arkadaşlar,
Benimde düğünüm eylül ayında olacak bir arkadaş uygulama oteli demiş Ben antalya'da yaşıyorum ama bu uygulama oteli nerde ?web adresi varmıdır?Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mrb arkadaşlar ben de 2010 haziran sonu temmuz başı için düğün mekanı arıyorum..Otellerin çoğunu gezdik aslında ama belki tavsiye edebileceğiniz uygun bi yerler vardır
bende 2010 da düğün yapcaklar arasındayım haziran başı veya eylül başı olucak inşallah şimdiden fiyat araştırması yapıyoruz fiyat alırsan haber veririmisin ?
Tabi ki canım...Bir çok otelden almıştık fiyat ama şu an nişanlımda liste.En kısa zamanda sana yollarım fiyatları :) Sen de öğrendiklerini bildirirsen sevinirim:)
canım ben demiştim benim düğünümde orda havuz başında oldu..devlet hastanesinin 100.yıl tarafında köşesine denk geliyor..ticaret lisesinin sırasında eğer orda düşünüyosan şimdiden gün alman lazım....yoksa yer olmıyabilir.......şimdiden mutluluklar......
biricik uygulama otelinde nasıl bi düğün olmustu bahsetmen mümkün mü?? kaç kişi olmustu fiyat ne kadar bi de servis nassıl sadece mesrubat ve kuru pasta mı oluyor. yıllar önce gitmiştim ama hatırlamıyorum.
kaç sene önce evlendin ??organisazyon şirketiyle anlaştınmı??
bunlar hakkında bilgi verirsen mutlu olurum
yardımların için şimdiden teşekkürler