• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

Canım, farketmez, ama çok pahalı olsun istemiyorum. Yardımcı olursanız çok seviniirim. Haa bu arada yaza inş

eğer illa otel olsun demezsen harika kır düğünü mekanları var
anadolu park,denizim park gibi ve çakırlar tarafında sadece kır düğünü için mekanlar var everest at çiftliği gibi oteller biraz fazla masraflı olur yinede karar senin tabiki

ben de ekim gibi evlencem ancak antalya'yı pek bilmiyorum açık hava istiyorum ancak ekimde yağmur yağma olasılığı çok fazla bu yüzden üstü kapalı ama bi yandan da açık hava gibi olacak bir yer biliyor musunuz

Arkadaslar bu başlığı görünce nasıl sevindim anlatamam.... Çünkü çok kararsızım... Ailemde her kafadan bir ses çıkıyor; en güzeli bilenlere danışmak... Nişanlımla düğün tarihimizi Nisan ya da Mayıs gibi dusunuyoruz ama salon konusunda inanilmaz derecede kararsizim. Müzisyenlerin iyi eğlendirmesi cok cok onemli... ve salon biraz goze hitap etmeli... gelin yolu filan da hoş olsun istiyorum. foto-video çekimi de öyle... ben istanbulhall, karalar, sine, koseoglu plaza, demir plaza... çoğunu gezdim. Ama emin olamiyorum ve bir an once karar verip tarih belirlemeliyim. Fikri olan tavsiye ederse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Canim birazda bütcene bagli bu.. kac yildizli olsun ve en önemlisi nerde olsun??

turizmde calistigimdan dolayi cevrem cok, nisanlimin kuzeni otel yöneticisi.
nerde istedigini söylersen belki yardimci olabiliriz.

merhaba hala yardimci olma sansiniz var mi 2018 haziran ayinda dugun planlyoruz heryer cok pahali karar veremedik :(

Back