Gelen garip iltifatlar ve ilgi.

Aa Ceylin çocukluk askimdi demissin. Olabilir bence ya.
Sen de ihtimal veriyorsan hediye al ama pasta yapma dışarda buluşma bahanesi olur, belki muhabbete girer birbirinizi tanırsınız. İllaki olacak diye bişey yok belki kafa yapilariniz uymayacak bu yüzden akrabalara duyurma olsun diye uğraşır dururlar.
Eğer kesinlikle olmaz diyorsan hiçbirşey yapma sorarsa unuttum dersin o da umutlanmayi bırakır.

Yılışık tip hem bacım diyor hem yıllardır görmediği birine iltifatlar ediyor dengesiz biri.
d.gününde past getir diyecek samimiyeti nerden buluyor.

Tesekkur ederim :KK200:
Ama olmaz ya. Silinmiyor içimde ki izler .
Bir şey diyim mi ama çocukluk askimdi bu benim 8-9 yaşında falan 13-14 yaşına kadar hastayım buna anneannemlere kalmaya giderdim bunlar gelince :KK53: 10 sene kadar geç kaldı :p

Geç olsun güç olmasın nolcak:)
Çocuk açık açık hoşlanmış senden.
Bence yaklaşımı çok şeker, yani annenle falan haber gönderiyo.
Öyle sürekli laf soksa, yok gizli saklı numaranı alsa çıkma teklif etse ben çok hoşlanmazdım.

Senin için hiç oluru yok mu?
Annen de seviyor onu galiba, ne pastası demediğine göre:)

En azından nötrse duyguların, nefret etmiyorsan yani bence bi pasta yapabilirsin. Belki eski duyguların depreşecek, bu defa karşılıklı olur;)
hem ne yanlış anlayacak kendi ağzıyla istemiş. Ama hediye olayına girme. Bu samimiyet doğurur.

Asla oluru yok, adım bile geçmesin onla diyosan boşver ne git ne gör.

Size ve yazılan yorumlara hayretler içinde baktım sanki akrabadan değilde farklı birinden bahsediliyormuş gibi geldi. Hiçbir akrabam (uzak, yakın gördüm, görmedim) farketmez böyle hareketlere girmedi girse benden önce babam, annem ayarı çekerlerdi bırak pasta yaptırmayı. Ben aşırı rahatsız olurdum hiçbiseyini kabul etmezdim. Haber getirmeyin bana derdim. Sizde istemiyorsanız böyle şeylere girmeyin bence.
Ben de sizin yorumunuzu hayretler içinde okudum.
Yani kimse beraber kardeş gibi büyüdüğü kuzenine yapışsın evlensin dememiş.

Sonuçta taa annesinin dayısının yurt dışında yaşayan oğlu. Neden olmasın ki?

İnsanın kendi öz hala dayı amca vs. Çocuğuyla bile evlenmesi caizken, buna neden aile asla izin vermesin dediğinizi anlamadım

Beni ogluna isteyen bir komsu teyze de oglundan bahsederken bazen 'abin' derdi :D

Aklima geldi simdi :KK70:

Ilgileniyor olabilir sizinle.

Bir şey diyim mi ama çocukluk askimdi bu benim 8-9 yaşında falan 13-14 yaşına kadar hastayım buna anneannemlere kalmaya giderdim bunlar gelince :KK53: 10 sene kadar geç kaldı :p
ayyyy ne romantik, oldu bu issss, nazlanmayiiin :KK200::KK200::KK200:

Hayat Sarkisindaki gibi.
Hülya 8 yasinda Kerime asik olur, :KK68: Kerimse yurtdisinda okuyor.
Hülya Cem diye biriyle beraber oluyor ve ask acisi cekiyor, derkeeen yine kerimle karsilasiyorlar ve evleniyorlar :KK51:

Bir de evlenirsemiz film gibi olur. Ben ,ereak ederim evlenirseniz tekrar konu acin. :-)

Geç olsun güç olmasın nolcak:)
Çocuk açık açık hoşlanmış senden.
Bence yaklaşımı çok şeker, yani annenle falan haber gönderiyo.
Öyle sürekli laf soksa, yok gizli saklı numaranı alsa çıkma teklif etse ben çok hoşlanmazdım.

Senin için hiç oluru yok mu?
Annen de seviyor onu galiba, ne pastası demediğine göre:)

En azından nötrse duyguların, nefret etmiyorsan yani bence bi pasta yapabilirsin. Belki eski duyguların depreşecek, bu defa karşılıklı olur:KK66:
hem ne yanlış anlayacak kendi ağzıyla istemiş. Ama hediye olayına girme. Bu samimiyet doğurur.

Asla oluru yok, adım bile geçmesin onla diyosan boşver ne git ne gör.

Ben de sizin yorumunuzu hayretler içinde okudum.
Yani kimse beraber kardeş gibi büyüdüğü kuzenine yapışsın evlensin dememiş.

Sonuçta taa annesinin dayısının yurt dışında yaşayan oğlu. Neden olmasın ki?

İnsanın kendi öz hala dayı amca vs. Çocuğuyla bile evlenmesi caizken, buna neden aile asla izin vermesin dediğinizi anlamadım

Benimde hic hayatim boyunca gormeyip sonradan gordugum akrabalarim oldu. Bana gelip su suradan akrabamiz oluyor dendimi bitmiştir o benim akrabamdır. Kalkıp oyle biseyler dusunemem, düşünmedim. Bizim aile yapimiz boyle. Esim hatta dahada ileri seviye oturdugum evden 7 kapı ilerisi, 7 kapı gerisi bacıdır dermiş hep. Akrabalık bağı olan birini öyle göremem ben. Hele heleki kuzen. Istedigi kadar caiz olabilir. Benim içim almıyor normal karşılayamıyorum. Türkiye nufusumu bittide akrabaya kadar varıyor iş.

Bi kere ismiyle hitap et direk senden çok hoşlandım diye konuya giricek gibi bi hali var adamın. Eğer sende hoslandiysan dene ama yurt dışına gelin gitme sakin.

Sağol ablacim :)
Annem pek sever onu ama bilemiyorum :-)
Bi yandan içimden ne geçti biliyor musun
Ceylin olsa ki beğense bu çocuğu
Evlenip gitse onla uzaklara
Daha mı iyi olur acaba ama

Aşk olmadan olmaz dedim bi yandan
Şöyle dua ediyorum şimdi

Eğer senin için hayırlı iyi olacaksa inşallah
Bu çocuğa aşık ol evlen git uzaklara :)
Hayırlı değilse de fersah fersah uzak olsun

Ceylin bence oglan sana kesin biseyler hissediyor.
Bacim diyerek diyerek sana yaklasmaya calisyor, seni tanimaya calisyor.
Belkide sen niyetini anladiginda baglari kesiceginden korkuyor.
Baci abi ayagiyla tanismaya calisyor seni.
Ben olsam pasta felan yapmazdim.
Cok hevesli gorukurdum.
Bi hedye alirdim sanirim.

Sahi yasin kacti?

Bacim falan yalan adam senden etkilenmiş :))
15 yaşından beri görmediğin birinin bu kadar samimi davranması anneni şaşırtmamış, anneanne evinde neler dönüyor acaba? Sence bir iş birliği olabilir mi? Konularından ve yorumlarından bildiğim kadarıyla akıllı bir kadınsın, annenin fikrini almadan böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama bu pasta isteme olayı gerçekten ilginç ve annenin normal karşılaması da ilginç geldi bana :)

Back
X