Annesiyle arası kötü olan varmı

Haklısınız

Ben hatırladım sizi bende size yazmıştım siz sinirlisiniz diye ama siz çok haklısınız doğurmak la anne olunmuyor nankör falan demesin kimse ama ben annemle hayatta görüşmem yanımda ölse bayilsa umrumda olmaz

O zaman çok uygun zamanda yazmadım çoğu yerde yazım yanlışı yapmışım sonra okuyunca belki ondan anlaşılmadım diye düşündüm. Daha bişey değil bunlar belki aklıma bile gelmeyen şeyler var. Mesela suan yazarken hatırladım. Kardeşime bakarken komşulara dövüyor diye anlatıyordu. Kardeşim dediğimde aylık bebek. Sonra özür diledi öyle dediğine ama anlam verememiştim neden insanlara öyle tanıtıyor yalan söylüyor diye. Suanki eşim sevgilim ken hem gelsin kalsın diyip gelince uygun değil diye evden kovmuştu yani bende sakin bir insanım diyemem ama haksız yere sinirlendiğimi düşünmüyorum

Son düzenleme:
Uzak durmanda fayda var benimde annem doğum yaptigimda sırf ablası geldi diye gelmemişti ve bana demişti hastane yemekleri güzel değil sen yemek yeme ben sana yemek getiricem demişti ve taaa 11 de ablası gitmiş bana diyor yarım saate evden çıkıyorum hiç gelme dedim seni görmek istemiyorum dedim aylarca görüşmedim ama bosaaninca olanlar tuz biber oldu herşey artık ölse umrumda olmaz bide benim annem bana hiç bakmadı ben anneanne babaanne arasında git gel büyüdüm bide alkolik baba beterin beteri var

Doğum zamanı insan annesi yanında olsun ilgilensin istiyor hem normalden daha hassas bir dönem. Bende diyorum bugün boşansam annem yanımda olmaz yine eşim yanımda olur düşünün yani. Bende babamdan çok çektim. Hayatımdan çıkardım. Evlendiğim dönem ne orospuluğum kaldı ne başka birşey. Evlendim aylarca ölümle tehtit etti seni ve kocanı öldürcem diye gezdi. Hiç pişman değilim hayatımdan çıkardığıma. İş bulamadığım dönem oldu hiç paran yoktur ihtiyacın vardır demedi insanlara boş beleş diyerek aşağıladı. Sonra şirket açıcağım zaman engel olmaya çalıştı baktı kazanıyorum bu sefer eve yardım et doğalgazı sen öde vs

Doğru diyorsun bosaninca da sizinki sahip çıkmaz eşin iyise evliliğine çocuğuna sahip çık galiba kayinvaliden de iyi sen onlarla iyi ol.Ben bosaninca orada barinamadim annem ve sevgilisi yüzünden taşındım çok sonra şimdiki eşimle tanışıp evlendim kayınvalidem kayinbabam o kadar iyiki şimdiye kadar hiç annelik babalık sevgisi görmemişim dedim

Allah bir yerden alırsa bir yerden veriyor demek ki. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Kim olursa olsun size değer vermiyorsa önemsemeyin, hayatımızdan çıkmasanız da takmayın kafanıza. Eşinizle ve çocuğunuzla mutluluklar dilerim.

Sizin adınıza çok mutlu oldum. Mutsuz evlilikte ısrar etmemek gerek. Ne güzel atlatmışsınız ve mutlusunuz.

Neden bu kadınla görüşmek için bu kadar çabalıyorsun, bun kadın anne falan değil...

Kızı boşanacağı için torununa bakıcak bir arkadaşına benim yanımda gidip bakma boşanma idare et de diye akıl veren biri annem. kayınpederim ve kayınvalidem iyi ama kv biraz düşüncesiz. Birde oğlumu benden sakınıyor torunu değil oğlu gibi konuşuyor. Eşime yanş babasına baba değil abi diyor eşimde uyardı ne abisi babasıyım onun diye. Onun dışında iyi insanlar.
Allah mutluluğunu daim etsin. Sonunda sizin de mutlu olmanıza sevindim. Bende evlendikten sonra özellikle anne olduktan sonra bana bok gibi davranmışlar dedim.

Bende öyle diyorum. Allah aileyi bu kadar kötü verdikten sonra iyi bir eş nasip etmiş inşallah böyle devam eder sevgisi. Teşekkür ederm allah herkese iyi eş ve iş nasip etsin

Neden bu kadınla görüşmek için bu kadar çabalıyorsun, bun kadın anne falan değil...
Bi yerde okumuştum insanın fıtratı anneyi sevmeye programlıymış. Annesinden sevgi ve ilgi görmeyenler zamanla öfkesini annesi yerine kendine yönlendirir kendisini sevmezmiş. Bu dönemden geçtim. Hep çok çirkin olduğumu düşündüm. (Babamda bunu söylemiştir birçok kez) hiç kimse beni sevmez sanırdım kendimi sevmezdm hiç. Eşimle tanıştığımda beni sevdiğine inanmamıştım çok zor oldu inanmam. Suan aslında görüşmek için diretmiyorum normalde dayanamaz ben yazardım ama kararlıyım bu sefer o yazcak hatasını anlıyacak yoksa konuşmayacam.

Bence uzak durun yazsa bile...

Ben okudum kardeşim hepsini, dolmuşsun rahat rahat içini dökmek istemişsin. Dök çok güzel. Bak herkes anne olmamalı. Öyle doğurdu diye kimse kutsal falan olamaz. İnsan büyüdükçe de ailesindeki eksiği gediği travmayı daha iyi anlıyor. Kendinizi sevin, çocuğunuzu sevin. Anneniz toksik, değişik, garip bir insan. Şimdi kaba konuşmak istemiyorum ama size zarar veriyor baksanıza. Önceliğiniz kendiniz, daha sonra çocuğunuz, eşiniz, aileniz. Bu yaşananlar size tecrübe olsun. Mesafe koyun. Beklentiye girmeyin. Sizi incitmelerine izin vermeyin. Hiçbir evlat bunları hak etmez, siz de hak etmiyorsunuz. Kesinlikle mesafe koyun. Sizi üzer, sinirlendirir. Ona yansıtamadıkça eşinize, çocuğunuza yansır.

Bu kadın bu yaştan sonra huy değiştirmez, hata falan anlamaz. Bunları geçin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…