Annesiyle arası kötü olan varmı

Atlaya atlaya okudum. Ama anladım sizi annenizle aranıza mesafe koyun benim annemde çocukluğunda 6 tane kardeşine küçük annelik yapmış resmen. Anneannemde hiç acıma diye bişey yokmuş. Bunu büyüdükten sonra farkına vardım. Annem hastanede ağzından kan kusa kusa 1 hafta kaldı bir gün bile arayıp sormadı.

Hep kendisine gelinmesini bekledi 2 ay oldu öleli annem ilk gün ağladı okadar. Ben de ölüsünü görünce biraz ağladım okadar. İnan arkasından bir dua bile okumak gelmedi içimden. Yine de içimden gelmese de okudum işte.

Annem yinede sürekli mezarına ziyarete gider. Başında okur falan.

Annem de çocukluğundaki çektiği sıkıntıları yüzünden bel fıtığı var. Sinir hastası, tansiyon var. Benim çocuklarımı çok sever ama onları uzun süre kucağında tutamaz 10 dk bile tutamaz.

Anneannemin tabii bana yaptıkları da var asla hakkımı da helal etmiyorum...

Oyüzden sizi anlıyorum üzülmeyin ama ciddi mesafe koyun

Benim annem benim doğumlarımda yardıma geldi. Çok iyi davrandı. Küçükken iş yaptırmadı. Bize annelik etti ama niyeyse sevmiyorum. Ya ben gercekten kötüyüm. Ya da bulamadığım bir travmam var.
Beni hiç sarılıp sevmedi. Abilerimi de öpüp kpklamadı ama kayırıyordu. Bizde de kız dediğin aşagı bir mahluktur ve erkege hizmet eder. Böyle davranılmasıba hep kafa tuttum. Sözlerinden çıktığım an fahişe muamelesi gmrdüm. Hiç şımartılmafım. Br toka için günlerce yalvardoğımı biliyorum. Tabi bunda babamın etkisi de vardı. Anne babam herkesin arkasından atar tutar. Vs. Onları insan olarak da sevemiyorum. Ama en iğrenci bi kez o yokken (4 e gidiyordum) arkadaslarım bize gelmişti (komşu cocukları) diye benim basıma birsey geldi sanıp bana kendi kendine bekaret kontrolu yapmıştı. Dediğim cocuklar da biri yasıtım biri iki yas büyüktü. Yani hatırladıkça aklım basımdan gidiyor. Bir insan nasıl bu kadar korkunc oluyor ya. Sen annesin. İnsan çocugunun halinden anlamaz mı. Gayet normal sekilde tv vakıyorduk. Ben tuhaf olsam süphelense sorsa vs ki dediğim gibi yasım 9 10. Yani yemin ederim sırf içi rahat etsin birsey olmadığını görsün diye defalarca beni incekedi. Bu arada annem dr hemsire vs değil. Cahil bir kadındır. Belki buydu sebep. Düşündükçe annemden soğuyorum hiç ama hiç sevmiyorum onu.

Bende böyle düşünüyorum. Doğurmakla anne olunmaz derler. Benim annem besledi okuttu tamam allah razı olsun. Ama psikolojik olarak ta bitirdi.
Evliyim ailem var eşim annemin sevmediği kadar seviyor şükür. Mutluyum ama düşünüyorum işte bu yaşadıklarımı eskiden bu kadar düşünmezdim ama su konuşmadığı sürede daha çok sorguladım. Sanırım yazmıcam bende

Ben okudum, apaçık evlat ayrımcılığı var. Haklısınız. Ama herkes hakettiğini bulur, Bakın siz iyi bir eş bulmuşsunuz. Kayınvalideniz de iyi. Abiniz evlenince bakalım nasıl olacak? Annesine kızkardeşlerine yardım etmeyen erkekleri evlenince eşleri öyle bir çalıştırıyor ki, benim şahit olduklarım öyle. Annenize gelince çocukken size acımayan merhamet etmeyen biri, yetişkin olunca sizi düşünür mü? Onu öyle kabul edin fazla görüşmeyin. Yardıma da çağırmayın.

Allah razı olsun. Bebeğimin birkaç sağlık problemi dışında bir sorunum yok. Daha önce hayatımı mafeden babamı hayatımdan çıkardım. Şimdi annemi çıkarmam gerekiyor sanırım psikolojim için ama bu daha zor babadan ziyade. Zaman göstericek galiba ne olucağını

Anneniz çok zor biri belli ki. Ben olsam çoktan silmiştim. Benim ailem arkamda durmadı diye kırgınlığım ölene dek geçmeyecekken size bunca yapılanları ruhunuzdan nasıl temizleyeceksiniz bilemiyorum.
Babam daha kötülerini yapmıştı sildim. Anneme düşkündüm ben hayatım yaranmaya çalışmakla geçti. zamanla kendinden uzaklaştırdı bu galiba sondu yazmaya kendimi anlatmaua hesap sormaya bile halim yok sanırım

Bu konuyu açtım ama bana annene hırçın davranmışsın doğum olayında yazdılar. Okuyunca çok anlaşılıt yazmadığımı gördüm bir daha anlaşılır yazdım. Bu seferde günlük mü tutuyorsun yazmışlar hoş

Hepsini okudum.Gorusmemeye devam edin.yaslanip hastalandiklarinda sevgili ogullari asla bakmayacak, yine sizin kapiniza gelecekler hic şaşmaz
Annem yaşlılığımda bana bakar diyr 42 yaşında Bidaha doğurdu. kız kardeşim var. Ona yapılan ayrımcılığı yazmadım bile. Bana dar pantolon giydim diye hayatı dar eden kadın kızına crop almış

Bunun sebebi sadece size gıcıklık değil. Yaşı ilerlemiş oluyor,esneklik oluyor

Ebeveynlerimize sırf bizi dünyaya getirip beslediler diye öyle sonsuz bir saygı ve sevgi göstermemiz gerektiğinin düşünmüyorum. O kadar yavru bakımını tüm memeliler yapıyor zaten. Siz de farkındasınız zaten hayatınızda anneniz yokken daha mutlusunuz. Ne zaman görüşseniz bir hayal kırıklığı. Bazı ebeveynlerin varlığı yokluğundan daha iyi. Mümkün olduğunca görüşmeyin derim zor olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…