- 10 Ekim 2024
- 74
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi tugcesanlI6
-
Kavga yine ederdik ama Yakınlık evet ama nişanlandiktan sonra kavgalarımız arttı nişanlımla vakit geçirmeme karıştı sonra evlendim daha da çığırından çıktı işlerAnnenizle evlenmeden önceki ilişkiniz nasıldı? Yakın mıydınız?
Annemle sakince konuşmak pek mümkün değil hemen bağırmaya başlıyor. Seninde senin gibi evladın olsun falan gibi şeyler söylüyorAnlattıklarınızdan gördüğüm kadarıyla anneniz sanki biraz korkuyor olabilir gibi geldi. Bazı anneler çocuklarıyla biraz bağımlı bir ilişki geliştirebiliyor ya da kendileri için ayrı bir hayat kurduklarında (evlenmek ya da ayrı eve çıkmak gibi) unutulmaktan endişelenebiliyor. Bu düşünceleri de çocukları arasında iletişime yansıyor. Benimki bir tahmin sadece. Acaba böyle bir şey olabilir mi? Hiç açıkça konuşmayı denediniz mi?
Sizin tepkiniz ne oluyor böyle bir durumdaAnnemle sakince konuşmak pek mümkün değil hemen bağırmaya başlıyor. Seninde senin gibi evladın olsun falan gibi şeyler söylüyor
Anneniz sizi kıskanıyor ama bu kıskançlık fesatlık anlamında değil. Sizi karşı tarafla paylaşmamak gibi. Sanırım içten içe kabul edemediKızlar Merhaba. 1.5 Senelik evliyim. Haftanın 6 gunu çalışıyorum. Annemle sorunlar yaşıyorum. Annemle yakınız 10 dk mesafe aramiz. Hergun iş çıkışı arıyorum 10 dk konuşuyoruz. Annem beni hic aramaz,Hafta da bir günde gidiyoruz. Ama annem sürekli kızıyor az gidiyormusuz. Aramak zor geliyorsa aramicakmisim. Tabi benim kocam kayinvalidem vb varmış. Anneme babama ihtiyacım yokmuş. 1 hafta boyunca ablamı aramadim. Oda beni aramadı. Sonra ablam arayıp öldün mü kız sen niye beni aramıyorsun dedi bende sen de aramadın dedim küçükler arar dedi öyle bisey yok dedim sonra annemi arayıp anneme anlatmış. Annem de aradı bir sürü söylendi. Sürekli aramakla gitmekle alakalı sıkıntı yaşıyoruz Annemle sürekli kavga ediyoruz gercekten artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
Gitmeyi aramayı tümden kes, huzursuzluk çıkardığınız sürece de arayıp gelmeyeceği de, önce bi delirirler ama zamanla hadlerini öğrenirler. Bu işin başka çözümü yok. Yaptıkları şımarıkça, sağlıklı insan havası vermiyorlarKızlar Merhaba. 1.5 Senelik evliyim. Haftanın 6 gunu çalışıyorum. Annemle sorunlar yaşıyorum. Annemle yakınız 10 dk mesafe aramiz. Hergun iş çıkışı arıyorum 10 dk konuşuyoruz. Annem beni hic aramaz,Hafta da bir günde gidiyoruz. Ama annem sürekli kızıyor az gidiyormusuz. Aramak zor geliyorsa aramicakmisim. Tabi benim kocam kayinvalidem vb varmış. Anneme babama ihtiyacım yokmuş. 1 hafta boyunca ablamı aramadim. Oda beni aramadı. Sonra ablam arayıp öldün mü kız sen niye beni aramıyorsun dedi bende sen de aramadın dedim küçükler arar dedi öyle bisey yok dedim sonra annemi arayıp anneme anlatmış. Annem de aradı bir sürü söylendi. Sürekli aramakla gitmekle alakalı sıkıntı yaşıyoruz Annemle sürekli kavga ediyoruz gercekten artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
Evet ama kayinvalideme de haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün gidiyorum o hiç demek niye gelmiyorsunuz falan diye daha anlayışlıAslında bu durum annenizle bekarken olan ilişkinizle de alakalı, iyi bir anne-kız ilişkiniz varsa o zamanlar şimdi yokluğunuz etkiliyor olabilir. Kendi de demiş zaten eşin var kayınvaliden var diye kvyi anne yerine koymanızdan korkuyor kıskanıyor olabilir ya da onunla daha sık görüşüyorsanız bu yüzden bana da sık gelin diyor olabilir. Her gün arıyormuşsunuz zaten haftada bir kere de kesin gidiyorsanız bana yeterli geldi. Ben öyle haftada bi iki anne bi iki kv gitmeye çok sıcak bakmıyorum ee bana ne kaldı geriye? Ablanızın yaptığı da saçma ne yani siz küçüksünüz diye aramayacak mı hiç? Bir de annenize şikayet etmiş sinir bozucu.
Her gün aramadığım da gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyor evlatligini sorgula falan diyor yine bağırıyorAnnnenize sinir koyma vakti gelmis evli kizina bukadar karisamaz her gun aramayi birakin saygi gostermeyi ogrensin bagirsiginda kapatin telefonu sizde onun eteginin altindan cikin yani
Bi anne kızının mutluluğunu ister ya kayinvalidesiyle ne güzel anlaşıyor falan diye düşünür benim annem hep kötülüyor eşimi de dahilAnneniz sizi kıskanıyor ama bu kıskançlık fesatlık anlamında değil. Sizi karşı tarafla paylaşmamak gibi. Sanırım içten içe kabul edemedi
Anne kavga edeceksek kapatalım kavga etmek için aramadım diyorum ama devam ediyor bende sesimi yükseltiyorumve kapatıyorum telefonuSizin tepkiniz ne oluyor böyle bir durumda
Sizi onlarla paylaşamıyor. Çok netBi anne kızının mutluluğunu ister ya kayinvalidesiyle ne güzel anlaşıyor falan diye düşünür benim annem hep kötülüyor eşimi de dahil
Birde ablamla sürekli kıyaslıyor ablamın çocuğu var annem bakıyor okuldan falan anneme geliyor e haliyle ablam da iş çıkışı çocuğunu almak için uğruyor yok ablam hep geliyormuş ben gitmiyormuşum tek çocuğu var gibiymiş falan diyorSizi onlarla paylaşamıyor. Çok net
Olsun desin konusmayin bagiriyorsa kapatin suratina sizi manipule ediyor sizde cocuk gibi bagiriyor diyosunuz muhattap almayin akli basina gelsin boyle kedi gibi bagirdigi halde arayip sormaya istediklerini yapmaya devam ederseniz hicbisey degismezHer gün aramadığım da gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyor evlatligini sorgula falan diyor yine bağırıyor
Haklısınız hani diyorum anne arayayım görevimi yapayim ama aradığım gibi yine aynı konuları açıp kızıyor bağırıyorOlsun desin konusmayin bagiriyorsa kapatin suratina sizi manipule ediyor sizde cocuk gibi bagiriyor diyosunuz muhattap almayin akli basina gelsin boyle kedi gibi bagirdigi halde arayip sormaya istediklerini yapmaya devam ederseniz hicbisey degismez
Anneme sorsaniz beddua değil dua diyorBu sekılde devam ederlerse hiç aramayacağınızı hiç gitmeyecegınızı bi eviniz olduğunu söyleyin . Ayrıca o nası anne öyle ya çocuğuna beddua ediyor en nefret ettiğim huy . Beddua eden insan şu mübarek günlerde ınsan evladına beddua eder mi ya çocuğun şöyle olsun böyle olsun die . Haddini çoktan aşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?