evet gerçekçi yaklaşım diye buna denir doğrusu alkisalkisalkis
olayı tek taraflı dinliyoruz , insanlar değişik ruh hali içinde iken olayları olduğu gibi aktaramayabilir , bakalım karşı tarafın ne gibi incinmişlikleri, kırılmışlıkları var ....
Anneden vazgeçilebilir mi ? ELBETTE Kİ ASLAAAAA .......hele hele yardıma muhtaç oldukları bir dönemde kesinlikle elimizden geleni yapacaz ........ama artık çocuk değiliz , madem evlendik kendi yuvamızı kurduk öyleyse yuvamıza sahip çıkmayı da bilecez .....
Denge önemli olan bu bence , dengeyi korumaya çalışacaz ...
kapris yapmak yerine aklımızı ve dişiliğimizi kullansak olayları daha kolay çözebiliriz :jeyyar:... hatta annemizin yardımına eşimizi bile seferber edebiliriz yerimseniben..... yeter ki adaletli olalım , bi tarafı yaparken bi tarafı yıkmayalım o hassas dengeyi kurabilelim.......
kendi annenizin yardımına koşarken eşinizin ailesi için de ufacık bir jest yapsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum ........
erkekler bizden akıllı olduklarını düşünürler , bizleri çocuksu bulurlar ama çoğu zaman onları kandırmak çok daha kolaydır .... ailesi için yapacağınız ufacık bir fedakarlık sizi eşinizin gözünde bir meleğe benzetebilir a.s....
2 yıl annenin sende kaldığını yazmışsın, çocuğunuza bakmış hani , acaba o zaman mı başladı aranızda sorunlar ?
bunu sorarken de sakın yanlış anlama arkadaşım, niyetim seni irdelemek değil sadece sebep nedir onu anlamaya çalıştım ...... ama şunu da asla unutmamak lazım " Allah herkesin karşısına helal süt emmişini çıkartsın "
canım inşallah düzelir herşey
annenin kalması belki etkilemiştir
bilemiyorum
ailesi şöyle etkilemiş olabilir
hsni bebeğe biz de baksaydık
biz evinize karışmıyoruz annesi hep sizin evde gibi
bilemiyorum
iki laf bir büyü gibi edermiş derler yaa
eşini yumuşakça konuştur belki anlatır içindeki derdini kim ne demiş falan
ama düzeleceğine inanıyorumü
eşini yalnız bırakma
hele onun kendi ailesiiyle aslaa
Bencede onlar insan degil!!, o esiyinde kafasina tas dusun geri zeka adam benide sinir etdi onun annesi anneymisde seninki tas miymisÇok üzgünüm çoook aile gunu varmis basinizda paralansin diyecektin ve o sen gel diyen kocanada sen mahkemeye gel diyecektin klava: canim kusura bakma ama bosa sikinti cektin gunlerce senin yanina kar kaldi o kocayin degil daha beyfendi sen gel diyor ya sinirim oynadi :1no2: hem calisan kadin hem annesi hasta ama evde yemek yokmus zikimin pekini ye derler adama ayyyy valla kusura bakma bacim doldurmak gibi bir niyetim yok ama sinir oldum bu tarz kocalara taviz vermeyinki baska kocalarda ornek almasinlar klava:
Ben olsam annemin evinde kalırdım
Aramazdım da sormazdımda
Eşinizin kabahati büyük
Ve hatasını anlamalı
Biraz annenizde kalın iyi düşünün
Hatalı olan siz değil eşiniz
Onu kendi haline bırakın belki hatasını anlar
Yani umarım..
ayrıca
güçlü kadın evini terketmez yerini bilir
bazen anneler bile iyilik yaparken göz çıkarır
bunun olması için rayına girmesi gerekiyor bişeylerin
ii tamam hadi sen de haklısın
inşallah evlenince anlarsın
bekarlardan evlilik nasihati alacak değilim
bir kadın erkeğe dengeyi öğretir
anne eş dengesini de kurar
ben annemi yeriyorsam bir sebebi vardır
annem mutlu olurken ben üzülüyorsam bu doğru değildir
kendi annem için yazıyorum
ayrıca 2-3 sene öncesine kadar ben de senin gibi asarım keserim tutarım atarım deli akardı kanım
ama evlenince öyle olmuyor
ayrıca baban annen evliliğini nasıl oturtmuş teyzen halan dayın amcan ninen deden
bi araştır geçmişlerini bakalım
zaman geçiyor insanlar değişmiyor
sevgi çabucak tüketiliyor
nefretse hemen alevlendiriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?