annemi kaybettim :(

başın sağolsun dicem ama bu lafı hiç sevmiyorum. annem öldüğünden beri bu lafın ne kadar anlamsız ve can yakıcı bi laf olduğunu anladım.
Allah rahmet eylesin anneciğine canım.
çokkkk zor çok. yanıyorum...

senin acın daha büyükmüş cnm. Allah anenin ve babanın mekanlarını cennet eylesin.. sana da dayanma gücü versin..

senin de başın sağolsun canım..

çok saol cnm bende annemi kanserden kaybettiğim yazdıklarını birebir yaşadık. en son zamanlarda o kadar zayıfladı ki elleri ayakları tutmuyordu.altını bile değiştirdik ablamla...
annecim hakkını helal ederek vefat etti. ama yaptıklarımız o kadar azdı ki onun bize yaptığı fedakarlıkların yanında tek başına 3 tane kız yetiştirdi. tam işlerimizi elimze aldık rahat ettireceğimiz zaman ömrü yetmedi allahım tüm annelere uzun ömürler versin cnm allah sabır versin...

doyamamış da öyle uzun uzun, çaresizmiş de öyle mahsun mahsun bakıyorlarmış.. bilememişiz cnm bilememişiz..
şimdi diyorum ki öldüğümde ilk annemi göstersin Allahım bana. tek duam bu. yaşama isteğim yok ama, kardeşim ve babam için mecburen nefes alıyorum işte.. yoksa anneme kavuşmak için, al canımı Allahım demek için hergün dua ederdim..
Allah rahmet eylesin anneciğine. cennet eylesin mekanını.
sana da dayanma gücü versin.. bizim gibi tüm annesini kaybedenlere Allahım sabır versin..

cnm hep yanıyo içimiz etrafımda o kadar acımasız insanlar vardı ki nasıl kuvvetli durdum ayakta bilmiyorum ne dert dinliyolar ne acı paylaşıyolar burası iyi geldi aynı acılara ortak olacak insanlara ihtiyaç duyuyor insan...artık dualarımda sizlerin annelerinede yer vericem allah hepimizin ölmüşerinin mekanını cennet etsin inş.

inan o kadr kotu oldumki yazdiklarini okuyunca. rabbim gani gani rahmet eylesin.mekani cennet olsun. ustune nur yagsin. seninde basin sagolsun canim rabbim sabirlar versin ins.

gurbetcım dedıklerının aynısını diliyorum.söylenecej baska bır söz yok..gözum doldu

aynı şeyleri yaşamışız canım.biri kanser olmuş diye duyduğumda o kadar çok üzülüyorum ki..duymak bile istemiyorum.
insanların en basit bir şeyde beni kanser edicen bile demesi beni sinirlendiriyor,çünkü ağıza bu kadar kolayca alınazak bişi değil.gerçekten yaşayan bilir.
biz de 4 kardeşiz,hepimizi büyüttü meslek sahibi yaptı,kendine bakmadı bize baktı.emekli olacaktı onu bile göremedi.tam hayatını yaşayacağı zaman hastalıkla gitti.off düşündükçe ben de yanıyorum.
Huzurla yatsınlar,mekanları cennet olsun inş.hepimize Allah sabır versin.

evet cnm, bu derdi yaşamayan bilmez, ateş de sadece düştüğü yeri yakıyo.. saol cnm. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin..

"anneler tüm işlerini bitirmeden ölmezlermiş" diye bi yazı okudum dün. ne kadar doğru. sizleri meslek sahibi yapmış da gitmiş anneciğin..
benim de kardeşim 3 yıldır cezaevindeydi. çıktıktan 40 gün sonra vefat etti annem.. 40 günü beraber geçirebildiler..

huzurla yatsınlar.. mekanları cennet olsun cnm. ya Rabbim sabırlar versin..

bilememiş evet,tecrübesizlik midir nedir akıl edemiyor insan.aklıma gelse doya doya sarılsaydım gerçi doyamazdım,öpseydim,koklasaydım.
ah canım dile getirilecek o kadar çok şey var ki,yazmak istemiyorum artık.
senin de acın daha çok yeni,bizden ziyade senin daha çok sabra ihtiyacın var.Allahım sana güç kuvvet versin.
hiç öyle şeyler düşünme,hayat devam ediyor.sen de genç kızsın,evleniceksin çocuğun olacak.daha bunları yaşamalısın.hak ediyorsun sen de.
ailenin büyük çocuğusun,ablasın.bu yüzden güçlü olmalısın,yanında iki erkek var.birbirinize dayanıcaksınız.
Tekrar başın sağolsun,çok öpüyorum seni.

ateş düştüğü yeri yakıyor lafını hiç sevmiyorum. bizler mümin insanlarız, birbirimize kayıtsız kalamayız. evet, belki o ateş düştüğü yeri en çok yakıyor. ama bak burada bir çok kişi birbirini hiç tanımamasına rağmen birbirinin dertlerine ortak olmaya, acısını hafifletmeye çalışıyor..kelimelerin imkan verdiği ölçüde.

inancınızı asla yitirmeyin,aksine bu dünyanın geçici olduğu hep söylenmez mi bizlere. bu lafa inanıp ,öyle yaşamalıyız. ona göre kendimizi düzeltmeli, törpülemeli ve iyi birer insan olabilmek için uğraşmalıyız.

acınızı yürekten hissediyorum, derdinizle dertleniyorum inanın.

beterin beteri vardır,öyle düşünün.

benim annem ben 7 yaşında,kardeşim ise 4 yaşında iken bırakıp gitti bizi. o günden sonra ne sesini duydum ne de yüzünü. öyle zorluklar yaşadık ki... hep içimde bir kin!

inanın ölmüş olsa , bu kadar yanmazdı içim. ANNESİZ BÜYÜDÜM

25 yaşınıza kadar o duyguyu tatmışsınız ve ne mutlu o anneye ki arkasında onu hayırla yad edecek evlatlar bırakmış.

üzülmeyin diyemem size, ama sakın ümitsizliğe kapılmayın. bol bol dualar edin.

cennet, anaların ayakları altında iken, annenizin halini kötü düşünmeyin. Rabbim şefaat etsin.

.........................................................................................

Son düzenleme:
çok üzüldüm ne yazacağımı bilemiyorum .belkide en can alıcı sözü yazacağım başın sağolsun canım kardeşim ....

annemi öpmediğim, ona sarılmadığım, ondan ayrı geçirdiğim her saniye için o kadar pişmanım ki... anlatılmaz..
güzel dileklerin ve yüreğin için teşekkürler.. ben de öpüyorum. sağolasın..

ateş düştüğü yeri yakıyor derken, fiziken etrafımda olan ama acımı anlamayan insanlar bahsetmiştim cnm. akrabalarımız, köylülerimiz, tanıdıklarımız, vs..
inan annnem uzakta olsun, benden nefret etsin, beni sevmesin, sesini bile duymayayım, ama yaşadığını bileyim yeter be cnm. ama tabi senin yaşadığını benim tam anlamıyla anlamam imkansız..
Allah yardımcın olsun cnm.. güzel temennilerin ve yüreğin için sağolasın..

Allah annecinize gani gani rahmet eylesin sizede sabır ve ömür versin anne acısını en iyi bilenlerdenim
bende 55 yaşında kanser iletinden kaybettim anacımı acısı hala kor gibi yakıyor yazınızı okuyunca içim acıdı

Allah sabır versin kardeşim ama bak sen sevap işledikçe annenede sevap yazılacak.. ve onu daha rahat ettirebilirsin. senin üzülmek yerine ona bol bol dua etmen lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…