annemi kaybettim :(

Başın sağolsun allah sabırlar versin çok zor çoook :(
ama öyle şeyler düşünme sen annene sevdiğini belli etmesen de kavga da etseniz annen seni çok seviyordur ve senin de onu çok sevdiğini biliyordur, anneler hisseder....

Uzulme dıyemem canım ama metanetlı olmak zorundasın cunku boyle yaptıkca zavallı annen daha cok uzulur...Cok bunaldıgın zamanlarda ac Kur'an Yasın-ı Serıf oku Arapca bılmıyorsan Turkce Mealını oku bu hem senın ıcını ferah tutar (Cunku annene hedıye gonderıyorsun) hem de annen cok mutlu olur...
Allah rahmet eylesın selamet versın sızlere...

arkadaşlar bir ay evvel annemi 47 yaşında kalp krizinden kaybettim.. şu an onun çaresizce toprağın altında yattığını düşündükçe çıldırıyorum. yağmurlar yağıyor, üşümüyor musun annemmmm :((((

canım başın sağolsun allah yardımcın olsun içindeki ateş sönmez
allah güzel anneciğini cennetiyle mükafatlandırmıştır işallah
allaha emanet ol

Başınız sağolsun canım Allah annene rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inşallah. günü sırası zamanı gelince hepimizin gideceği yer orası toprakla bütünleşen sadece bedenimiz ama ruhumuz başka diyarlarda rabbim size de sabırlar evrsin senin annen için yapabileceğin son vazifelerin şimdilik o da zaten en kutsalı ve de en çok ihtiyaç duyduğu şey emin ol kendin için de annen için de Kuran-ı Kerim özellikle Yasini şerif tebareke amme okuyup rahatlayabilirsin.

arkadaşlar bir ay evvel annemi 47 yaşında kalp krizinden kaybettim.. şu an onun çaresizce toprağın altında yattığını düşündükçe çıldırıyorum. yağmurlar yağıyor, üşümüyor musun annemmmm :((((

başın sağğolsun allahım mekanını cennet etsin (AMİN)

cnm annen bir melek unutma melekler üşümezmiş

sakın ağlama yattıgı yer ıslanırmış derler

bol bol dua et allah taksiratını affettin:43:

Canım başın sağolsun, inanılmaz etkilendim..
Allah rahmet eylesin, sana ve sevdiklerine uzun sağlıklı bir ömür versin...
Sende hep dua et canım, duaların anneciğinin yanında olsun..

başın sağ olsun canım ... Allah rahmet eylesin ... kalan ömrünü Allah sana ve kardeşine bağışlasın..

psikaytisten dinledim.ölüm acılarının en ağırı,sırasıyla:
1)Evlat acısı
2)Anne-Baba acısı
3)Eş acısı

Allah rahmet eylesin.Genç sayılabilecek bir yaş.Neyse ki çok küçük değilsiniz,onlar başka türlü acıtır çünkü beni.Üstelik gördüm bu çocukların boşluğunu ,özlemini.
Öyle düşünmeyin.Onlar yaşadıkları hayatın karşılığını görecekler.Ve Allah çok büyük,sadece o biliyor...İnandığım tek şey ölünce kaybolmuyorlar.Sevdiklerini izliyorlar.

Annenıze Allah'tan rahmet sizede sabr diliyorum..
Anneyı kaybetmek bir eli bir gözü kaybetmek gb, herseyın rengını yıtırmesi, yarım kalmak gibi..
Ama inanın Allah sabrını veriyor.
Anneciğinize dua edin, Allah'tan rahmet dileyin bu annenız ıle aranızda farklı bir bağın oluşmasına sebeb olucaktır..
Dayanma gucunuzu arttırıcaktır..

Allah rahmet eylesin canm benim. Ömür tükenmiş.Elbet birgün bizde yumacağız gözlerimizi.Annene bol bol dua oku.Onu ziyaret et. İStediği gibi bir evlat ol. Başka yapacak birşey yok canım benim :43::43::43:

Basin sagolsun canim.cok zor ama alismak ve kabullenmek zorundasin maalesef.bende 7 yil önce kaybettim annemi. Acisi hala en derinde.inan cok zor.asla aci dinmiyor ama alisiyorsun yokluguna.allah sabir versin.maalesef olumde hiçbirimizin kacamayacagi hayatin bir gercegi.annecigine allahtan rahmet diliyorum

Son düzenleme:
Back