annemi kaybettim :(

Allah rahmet eylesin
dayanmak çok zordur taa içimde hissediyorum bu acıyı:((
rabbim kabrini cennet bahçesine çevirsin inşaallah...

Allah annecinize gani gani rahmet eylesin sizede sabır ve ömür versin anne acısını en iyi bilenlerdenim :14:
bende 55 yaşında kanser iletinden kaybettim anacımı acısı hala kor gibi yakıyor yazınızı okuyunca içim acıdı:5:

senin de anneciğine Allah rahmet eylesin cnm.. ciğerim yanıyo, hem de kor gibi..

Allah sabır versin kardeşim ama bak sen sevap işledikçe annenede sevap yazılacak.. ve onu daha rahat ettirebilirsin. senin üzülmek yerine ona bol bol dua etmen lazım...

elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. acımı hafifletmeye yetmiyo, ama onu görebilme ümidimi artırıyo biraz..
saolasın..

senin de anneciğine Allah rahmet eylesin cnm.. ciğerim yanıyo, hem de kor gibi..

ah cherry daha önce de baş sağlığı dilemiştim görünce dayanamadım yine
çok üzüldüm ben senin için yaa allahım sabır versin dayanma gücü versin bütün annesini kaybedenlere

hayatta olanları da birbirine bağışlasın......

kuzenimle mezardan geldik şimdi. onun orda nefessiz biçimde yatmasına dayanamıyorum arkadaşlar.. üstüne toprağı yığmışım da, ondan kurtulmuşum da ben yaşamaya devam ediyormuşum gibi geliyo..
kpss kursuna gidiodum. hastalanınca kursa gidememiştim. gelen giden, hastane işleri, annemin rahatsızlığı. anneme demiştim ki, bak anne kursu da bıraktım senin yüzünden. öleydim anne öleydim de demeseydim o lafları. ben öleydim anam..
anam dayanamadı sanırım. ben gidem de kızım rahat etsin demiştir. anne şimdi çalışıyor muyum sanıyosun. yanından bile geçmiyorum o kitapların. sen varken değerliymiş herşey.. şimdi herşey bi nesne benim için..
onu tekrar görebileceğime inanmak istiyorum Allahım. isyan olarak görme nolur.. doyamadım..

kuzenimle mezardan geldik şimdi. onun orda nefessiz biçimde yatmasına dayanamıyorum arkadaşlar.. üstüne toprağı yığmışım da, ondan kurtulmuşum da ben yaşamaya devam ediyormuşum gibi geliyo..
kpss kursuna gidiodum. hastalanınca kursa gidememiştim. gelen giden, hastane işleri, annemin rahatsızlığı. anneme demiştim ki, bak anne kursu da bıraktım senin yüzünden. öleydim anne öleydim de demeseydim o lafları. ben öleydim anam..
anam dayanamadı sanırım. ben gidem de kızım rahat etsin demiştir. anne şimdi çalışıyor muyum sanıyosun. yanından bile geçmiyorum o kitapların. sen varken değerliymiş herşey.. şimdi herşey bi nesne benim için..
onu tekrar görebileceğime inanmak istiyorum Allahım. isyan olarak görme nolur.. doyamadım..

Canım...aynı duyguları yaşıyoruz...benim 2'5 yıl olmasına rağmen hiç ama hiç değişmedi...
Herkes birgün gidecek bunu biliyoruz...ama şöyle olsaydı gitmezdi..yada böyle olması mı sebep oldu...düşünceleri beynimizi kemirdiği için ızdırap çekiyoruz.

Bunlar... her gidenin ardından dile getirilen...getirilmese bile içini yakıp kavuran düşünceler...bu..kişinin yapısıyla da alakalı...kimi kısa zamanda atlatır...kimi, kafasında kurduklarına hergün yenilerini ekleyerek kendini yer bitirir...

Sen çok gençsin...kendini suçladığın sebepler yaşına göre ne ki? insanın her yaşta her olayda diyebileceği keşke leri mutlaka vardır...hem, sebep sadece senin davranışların olamaz...annenin kalp krizi geçirmiş olmasının kimbilir ne sebepleri vardı...bunu bilemezsin.

Kelin ilacı olsa...gibi olsa da...sana tavsiyem bir doktordan yardım alman..

..

Son düzenleme:
başın sağolsun..
allah sabır versin canım....
başka bişey söylenemiyor işte bu konularda..

Canım...aynı duyguları yaşıyoruz...benim 2'5 yıl olmasına rağmen hiç ama hiç değişmedi...
Herkes birgün gidecek bunu biliyoruz...ama şöyle olsaydı gitmezdi..yada böyle olması mı sebep oldu...düşünceleri beynimizi kemirdiği için ızdırap çekiyoruz.

Bunlar... her gidenin ardından dile getirilen...getirilmese bile içini yakıp kavuran düşünceler...bu..kişinin yapısıyla da alakalı...kimi kısa zamanda atlatır...kimi, kafasında kurduklarına hergün yenilerini ekleyerek kendini yer bitirir...

Sen çok gençsin...kendini suçladığın sebepler yaşına göre ne ki? insanın her yaşta her olayda diyebileceği keşke leri mutlaka vardır...hem, sebep sadece senin davranışların olamaz...annenin kalp krizi geçirmiş olmasının kimbilir ne sebepleri vardı...bunu bilemezsin.

Kelin ilacı olsa...gibi olsa da...sana tavsiyem bir doktordan yardım alman.

..

canım evvela senin de anneciğine Allah rahmet eylesin.. nur içinde yatsın tüm annelerimiz.
dediğin tüm şeyleri biliyorum.. beynim biliyo, ama kalbim susmuyo, susmuyo..
Allah sana da dayanma gücü versin.. saolasın..

sağlığında alamadığım çiçekleri, mezarına dikmeye gidiyorum şimdi.. çalışınca alırım, çalışınca yaparım derdim hep.. hiçbişi nasip olmadı annemmmm sana..

annelere bişi olmaz diye düşünmüştüm hep.. ve tam ordan vurdu hayat beni..

az önce dışarıdan kadın sesleri duydum.. sonra kendi kendime, "resmen annem şimdi konuşamıyor" dedim.. aklım durdu.. kalbim de dursa da kavuşsam ya sana biran önce keşke..

sesine, eline, yüzüne, gözüne, yüreğine öyle hasretim ki şimdi pamuk annem.. off offff..gelmiyor gelmiyor gelmiyor.. umudum gittikçe azalıyor.. benim annem gittiği yerden gelmiyor.. dayanamıyorummmmm

Başın sağolsun kardeşim bende 2 hafta evvel babamı kaybettim aynı şekilde kalp krızinden , Rabbim onları bizlerden daha çok sevmiş olacakki erkenden yanına aldı , merak etme üşümezler onlar , bol bol dua et anneciğine , dualarınla yanında olduğunu her an hissettir ona ...
seni çok iyi anlıyorum :((((

Başın sağolsun kardeşim bende 2 hafta evvel babamı kaybettim aynı şekilde kalp krızinden , Rabbim onları bizlerden daha çok sevmiş olacakki erkenden yanına aldı , merak etme üşümezler onlar , bol bol dua et anneciğine , dualarınla yanında olduğunu her an hissettir ona ...
seni çok iyi anlıyorum :((((

üşüyor diye yağmurlar yağmasın, terliyor diye hava ısınmasın diyorum. bunlar tabi ki mecazi şeyler.. onun ölüp yok olmasını kabullenemiyorum. üstelik öyle bir vicdan azabı var ki, anlatılmaz.... anlatılamaz... yanıyor içim...

işte burada acımı paylaştıkça biraz hafifliyor gibi oluyorum. yalnız olmadığımı görünce..

saolsun arkadaşlarımız...

sağlığında alamadığım çiçekleri, mezarına dikmeye gidiyorum şimdi.. çalışınca alırım, çalışınca yaparım derdim hep.. Hiçbişi nasip olmadı annemmmm sana..

Annelere bişi olmaz diye düşünmüştüm hep.. Ve tam ordan vurdu hayat beni..

Az önce dışarıdan kadın sesleri duydum.. Sonra kendi kendime, "resmen annem şimdi konuşamıyor" dedim.. Aklım durdu.. Kalbim de dursa da kavuşsam ya sana biran önce keşke..

Sesine, eline, yüzüne, gözüne, yüreğine öyle hasretim ki şimdi pamuk annem.. Off offff..gelmiyor gelmiyor gelmiyor.. Umudum gittikçe azalıyor.. Benim annem gittiği yerden gelmiyor.. Dayanamıyorummmmm

aglattın beni :(((kıyamam sana anacıgına..allah nur içinde yatırsın..emin ol seni o görüyor izliyordur..ağla ama kendini ezme..inan çok üzülür..konuş onla konuş..nasıl rabbimiz bizi duyuyorsa..meleğinde seni duyacaktır..

başın sağolsun canım .mekanı cennet olsun anacığının çok kötü oldum okurken yazdıklarını rabbim sana sabırlar versin.

aglattın beni :(((kıyamam sana anacıgına..allah nur içinde yatırsın..emin ol seni o görüyor izliyordur..ağla ama kendini ezme..inan çok üzülür..konuş onla konuş..nasıl rabbimiz bizi duyuyorsa..meleğinde seni duyacaktır..

saol cnm. duyar mı dersin ? :(((((( keşke ben de onu duyabilsem birazz

Back