annemi kaybettim :(

başın sağolsun canım .mekanı cennet olsun anacığının çok kötü oldum okurken yazdıklarını rabbim sana sabırlar versin.

sağol canım. amin inşallah. bu dünyada göremediği güzel günleri orda göstersin inşallah yaRabiim... annemin bi gün güldüğünü hatırlamıyorum.. Allahım orda güldürsün inşallah.

Allah anneciğine rahmet eylesin senin de başın sağolsun canım.Ben de yaklaşık 3 ay önce 34 haftalıkken doğum yaptım ve 2 gün yaşadı kuzum.Aynen dediğin gibi kafayı yiyorum sandım.Zaman geçtikçe insan biraz daha sakin olabiliyor.Allah bizlere sabır versin,diyecek başka hiçbirşey yok.

Allah anneciğine rahmet eylesin senin de başın sağolsun canım.Ben de yaklaşık 3 ay önce 34 haftalıkken doğum yaptım ve 2 gün yaşadı kuzum.Aynen dediğin gibi kafayı yiyorum sandım.Zaman geçtikçe insan biraz daha sakin olabiliyor.Allah bizlere sabır versin,diyecek başka hiçbirşey yok.

mesajını beğenmemin sebebi : size cevap yazdığımdan haberdar olmanızı istediğim içindir. yoksa içerik olarak çok acı bir mesaj..

amin cnm inşallah.. senin de meleğine Allah rahmet eğlesin canım. cennetinde buluştursun inşallah Rabbim.. Allah sağlıklı, uzun ömürlü bebelerle doldursun kucağını en kısa zamanda inşallah..

Son düzenleme:
mesajını beğenmemin sebebi : size cevap yazdığımdan haberdar olmanızı istediğim içindir. yoksa içerik olarak çok acı bir mesaj..

senin de meleğine Allah rahmet eğlesin canım. cennetinde buluştursun inşallah Rabbim.. Allah sağlıklı, uzun ömürlü bebelerle doldursun kucağını en kısa zamanda inşallah..

Amin canım inşallah,dileğin çok teşekkür ederim.

kuzenimle mezardan geldik şimdi. onun orda nefessiz biçimde yatmasına dayanamıyorum arkadaşlar.. üstüne toprağı yığmışım da, ondan kurtulmuşum da ben yaşamaya devam ediyormuşum gibi geliyo..
kpss kursuna gidiodum. hastalanınca kursa gidememiştim. gelen giden, hastane işleri, annemin rahatsızlığı. anneme demiştim ki, bak anne kursu da bıraktım senin yüzünden. öleydim anne öleydim de demeseydim o lafları. ben öleydim anam..
anam dayanamadı sanırım. ben gidem de kızım rahat etsin demiştir. anne şimdi çalışıyor muyum sanıyosun. yanından bile geçmiyorum o kitapların. sen varken değerliymiş herşey.. şimdi herşey bi nesne benim için..
onu tekrar görebileceğime inanmak istiyorum Allahım. isyan olarak görme nolur.. doyamadım..

Ah canım ya nasıl ağlattın beni gece gece anlatamam :( Allah anneciğini nur içinde yatırsın, sana da sabırlar versin güzel kardeşim. Üzme kendini artık, bu kadar vicdan yapma hasta olursun sonra. Emin ol senin keşkelerini çoğu insan annesinin ya da babasının ölümünden sonra yaşıyor. Çok üzücü evet ama hayattayken tam anlamıyla kıymet bilemiyoruz işte ne yazıkki. Bol bol dua et anneciğine. Bi gün görüşeceksiniz unutma.. Zaten o seni hep görüyo ve duyuyo konuş onunla isteğin zaman, içini dök anneciğine rahatla. Allah sabırlar versin :(

Ah canım ya nasıl ağlattın beni gece gece anlatamam :( Allah anneciğini nur içinde yatırsın, sana da sabırlar versin güzel kardeşim. Üzme kendini artık, bu kadar vicdan yapma hasta olursun sonra. Emin ol senin keşkelerini çoğu insan annesinin ya da babasının ölümünden sonra yaşıyor. Çok üzücü evet ama hayattayken tam anlamıyla kıymet bilemiyoruz işte ne yazıkki. Bol bol dua et anneciğine. Bi gün görüşeceksiniz unutma.. Zaten o seni hep görüyo ve duyuyo konuş onunla isteğin zaman, içini dök anneciğine rahatla. Allah sabırlar versin :(

"o seni duyuyo, görüyo, konuş onunla" dedin ya, ben de şimdi nasıl ağlıyorum, anlatamam :(

başın sagolun Allah sabır versin.yağmurlar yağar üzerine karlar düşer güneş açar dua ettikçe ferahlık bulur.belkide cennet bahçelerinden bir kapı açılmıştır annene bilemeyiz dualarını eksik etme annenden.rabbim mekan durağını cennet eylesin..bizler kaybettiğimiz her canımız için dualar okurken bütün insanlığa armağan ederiz dua bekleyen her insan için yalvarırız dualarımız dilerim annenede ulaşsın.

başın sagolun Allah sabır versin.yağmurlar yağar üzerine karlar düşer güneş açar dua ettikçe ferahlık bulur.belkide cennet bahçelerinden bir kapı açılmıştır annene bilemeyiz dualarını eksik etme annenden.rabbim mekan durağını cennet eylesin..bizler kaybettiğimiz her canımız için dualar okurken bütün insanlığa armağan ederiz dua bekleyen her insan için yalvarırız dualarımız dilerim annenede ulaşsın.

amin canım sağolasın. Allah kabul etsin inşallah..

Allah rahmet eylesin canımm inşallah mekanı cennet olur Allah yattığı yeri pir nur eylesin unutma hepimizin gideceği yer orası o seni hep görüyo eminim rüyalarında bile seninle oluyodur yani herzamn yanında bunu bil bu yüzden anneni mutlu etmek için yaşa sen ne kadar iyi başarılı huzurlu mutlu olursan o da o kadar mutlu olur Allah inşallah sizi cennetinde kavuşturur..

Allah rahmet eylesin canımm inşallah mekanı cennet olur Allah yattığı yeri pir nur eylesin unutma hepimizin gideceği yer orası o seni hep görüyo eminim rüyalarında bile seninle oluyodur yani herzamn yanında bunu bil bu yüzden anneni mutlu etmek için yaşa sen ne kadar iyi başarılı huzurlu mutlu olursan o da o kadar mutlu olur Allah inşallah sizi cennetinde kavuşturur..

sağol canım. amin inşallah. Allah razı olsun..
annesiz yaşamak çok zor.. elim kolum kanadım kırıldı.. bi kere seslense bana da gitsem yanına.. öpsem öpsem öpsem..
biliyorum hepimizin gideceği yer orası.. tam işimi elime aldım.. anneme güzel bi hayat yaşatacaktım güya.. hiç bişi nasip olmadı garibime :(((

her dua edişimde Allahım annemin ruhunu yanımdan eksik eyleme diye yalvarıyorum..

dün mezara gittiğimde, suyu döktüm döktüm döktüm.. sanki annem sıcaktan çok bunalmıştır diye düşündüm.. halbuki günden güne çürüyo, yok oluyo.. Allahım ne acııı.. yardım et Allahım. kızım beni kurtar diyişini duyar gibiyim.. o orda da rahat edemez ki, yavrularım ne yapar diye düşünür hep.. anne sen iyiysen bizi düşünme diye konuşurum hep onunla.. öyle hasretim ki annemmmm sana :(

şuan iş yerindeyim ama ağlamaktan gözlerim şişti.... Canım rabbim büyük güç versin sana benm annem 2 aydır memlekette ve hergün konuşuyoruz şükürler olsun ki ama yinede öyle bir özlem varki içimde anlatamam... Annemde rahatsızlıkları var ona bişey olcak die ödüm kopuyor rabbim anneme şifalar ihsan et bütün hastalara... Durumun çok zor canm umarım çok çok daha kolay atlatmayı nasip eder yüce rabbim sana ve senin gibilere ...... çok kötü oldum :43:

şuan iş yerindeyim ama ağlamaktan gözlerim şişti.... Canım rabbim büyük güç versin sana benm annem 2 aydır memlekette ve hergün konuşuyoruz şükürler olsun ki ama yinede öyle bir özlem varki içimde anlatamam... Annemde rahatsızlıkları var ona bişey olcak die ödüm kopuyor rabbim anneme şifalar ihsan et bütün hastalara... Durumun çok zor canm umarım çok çok daha kolay atlatmayı nasip eder yüce rabbim sana ve senin gibilere ...... çok kötü oldum :43:

aminnnn.....................................................

güzel dileklerin için sağol cnm..
bir daha anne diyemeyeceğimi düşünmek bile öyle kahredici ki.. düşün artık gerisini..
yarım kaldım annem, yarım..

Başınız sağolsun,Allah dayanma gücü versin.Bol bol dua edin annenize,dua ettikçe hem sizin içiniz ferahlar hemde annenizin ruhu huzur bulur.Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin,başka acılar yaşatmasın inşallah.

Back