- 25 Aralık 2024
- 315
- 510
- 18
- 32
Dusunce yapiniz inanilmaz yanlis. İnsana kendi annesi yuk gelmez 9 ay karninda tasimis seni. Ama kimse koca annesine bakmak zorunda degil. Kadinlar biliyor kayinvalide eve gelse kocaları her gun defolup gidecek is ayagina, anneleriyle ilgilenmeyecekler bile. Tuvaletinden yemegine yikamasina kadar her sey o kadinlara kalacak ve butun gun evin icine tikilacaklar. Cocuk, ev isi de onlarin ustunde.
Konu sahibi en guzeli babana soyle baban teyze ve dayilarla konussun. Sen gencsin diye seni dikkate almayabilirler. Baban agizlarinin payini versin. Ve basin sagolsun..
İşte mesele bu. Kocanın annesine ben bakicam mantigiyla eve kabul etmeyip kendi annenizi bakmak istemeniz. Kocanizi da annesi 9 ay baktı ya. Ha bakmak zorunda değilsiniz ama kocanizda sizin annenize bakmak zorunda değil. Her şey karşılıklı. Tutarsınız annenizle kendinize bı ev yaşarsınız orda o zaman. Benim evime kocamın annesi gelemez ama benim annem gelir denilirse bunun adı iki yüzlülük. Kimse sizin annenizle yaşamak zorunda değil o zaman.