annemi kaybettim :(

Allah annen için rahmet sizler için de sabırlar versin canım.

Rabbim anneni yerde değil nurlar içinde yatmasını nasip eylesin inşaAllah

...

Allah sabır ihsan eylesin sizlere.
Nur içinde yatsin annen inşallah.

Rabbim cennetinde kavuştursun sizleri.

arkadaşlar bir ay evvel annemi 47 yaşında kalp krizinden kaybettim.. şu an onun çaresizce toprağın altında yattığını düşündükçe çıldırıyorum. yağmurlar yağıyor, üşümüyor musun annemmmm :((((

sözlerinden çok etkilendim canımmmmm:5:
ALLAH rahmet eylesin sabrından versin İNŞALLAH amin:14:

arkadaşlar bir ay evvel annemi 47 yaşında kalp krizinden kaybettim.. şu an onun çaresizce toprağın altında yattığını düşündükçe çıldırıyorum. yağmurlar yağıyor, üşümüyor musun annemmmm :((((

sözlerinden çok etkilendim canımmmmm:5:
ALLAH rahmet eylesin sabrından versin İNŞALLAH amin:14:

annemi çok seviyodum ama ona hiç belli edemedim. sürekli kavga edioduk. ona iyi bir evlatlık yapamadığım için çok üzülüyorum. affeder misiin beni annem.. yoksa hakkını helal etmiyor musun. öyle sessiz yatma be annem. yatma. sen susmazdın ki hiç. hep boş konuşma anne derdim. şimdi tek bi sesine öle hasretim ki. dayanamıorum arkadaşlar. dayanamıyorum. inanın aklımı inancımı yitircem..

bende senin gbiiyim demek ...
bu yazyı yazrken aglıyrm .. yarından itibaren annecigime ii dvranıcam üzmicem ..
bi dedigini 2 letmicem:5::5:
seni yerine annemi öpcem sen öpyrmussun gbi ol ..
allah sabır versin .. .

Ne soylense bos. Canim Alah rahmet eylesin. Sana sabirlar versin. İnsallah sana cook iyi bir esle guzel bir yuva kurdursun. Annelik ozlemini giderdigin yavrularin olsun.

annemi çok seviyodum ama ona hiç belli edemedim. sürekli kavga edioduk. ona iyi bir evlatlık yapamadığım için çok üzülüyorum. affeder misiin beni annem.. yoksa hakkını helal etmiyor musun. öyle sessiz yatma be annem. yatma. sen susmazdın ki hiç. hep boş konuşma anne derdim. şimdi tek bi sesine öle hasretim ki. dayanamıorum arkadaşlar. dayanamıyorum. inanın aklımı inancımı yitircem..

Başın sağolsun,sağlığında seni koruyan bu melek huzur içinde yatsın ,emin ol onun kanatları hala senin üzerindedir...çok üzdün benii,rabbim sabrını boool versin canım benimm,...sen de güçlü ol biliyorum çok zor,,ama bak pişmanlıkların var ,pişmanlıklarını geride bırak çok düzgün,dimdik çok sağlam bir insan ol kardeşine sahip çık,ona annelik yap ki anacığın huzur içinde yatsın....öpüyorum seni:5::5::5:

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah

amel defterleri kapanmıyor.siz dualar okudukça arkasından sevapları ona da gidiyor.bol bol dua edin.Allah sabır versin..

çok üzüldüm çok zordur allh rahmet eylesin,size ve ailenize de sabır versin,bol bol dua edin hem hediyeniz olur anneniz de hisseder,siz de kendinizi iyi hissedersiniz,tekrar başınız saolsun:43: nur içinde yatsın

başın sağolsun canım benim Allah sabırlar versin.Bende bazen düşünürüm annem birgün olurda giderse ne yaparım diye,kolum kanadım kırılır o zaman işte :((
Allah herkesin annesine babasına uzun ömürler versin.

allah rahmet eylesin:( cok üzüldüm benimde annem öldü inan acısı hiç bitmiyo sadece zamanla daha da yanlızlıgını hissediyosun ama hala onun için yapabilecegin biseyler var dua etmen ona uygun bi evlat olman yapabilecegin en iyi sey :(

canım acını hiçbir söz hafifletemez bilirim ama şunu unutma o hala seninle ve senin üzgün halini görünce daha çok üzülüyordur onun adına hayata tutun...

Canım benim başın sağolsun.Ama Allah sevdiği kullarını erken yanına alırmış dualarınla annenin yanında olabilirsin canım.sonuçta bir gün hepimiz bu dünyadan ayrılıcaz burası gerçek değilki gelip geçici canım benim

Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah güzel annenin...
lütfen ağlamak yerine dua et, biliyorsan kuran oku ruhu için...

canım babacım, kaybedeli 3 yıl oldu, hala düşünüyorum neler neler. acaba şimdi duaya mı ihtiyacı var diyorum
ama ölüm iyi insanlar için sevdiklerine kavuşma biletidir. annen sevdikleriyle birliktedir inşallah. bunları düşünüp kendini çok üzme, aklını kaybedersin. annen için bir şey yapmak istiyor musun? onun şu an en çok ihtiyaç duyduğu şeyi yap. dua et, onun için hayır yap.
insan ölünce amel defteri kapanır. ancak üç durumda amel defteri yazılır. bunlardan biri de evladının yaptığı faydalı hayırlı işlerdir. eğer evlat Allah ın emrine uygun bir hayat sergilerse o ebeveyn de bundan mükafat alır. eğer Allahın hoşuna gitmeyen bir hayat sergilerse yine ebeveyn için bir ızdırap olur. Hatta insanın ağzından çıkan bir besmele bile onu yetiştirenin ruhuna huzur verirmiş. yasin, mülk, nebe sureleri ölülerin huzuru için önemlidir. Peygamber Efendimiz sav mezarlıktan geçerken ölülerin ızdırap seslerini duyar ve mülk suresini okur, azap sesi diner. üzülmenin faydası yok, onlara faydası olan şeyler yapmaya çalışın, Allah sabır versin

Back