annemi kaybettim :(

tmm cnm sildim birazını.
kıyamıyorum arkadaşların yolladığı mesajları silmeye. neden 50 mesaj hakkımız var ki? o mesajları saklayabilmemin imkanı var mı acaba?
güzel yürekli arkadaşım :48::48::48::48::48: evet tatlım toplamda 50 mesaj saklama hakkımız var :5: ve yeni mesaj alabilmemiz için silinmesi gerekiyor :30:

gerçekten ağlattın hepimizi. çok içtensin, candansın. diyecek birşey yok ki . nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun huzura erenlerden olsun

gerçekten ağlattın hepimizi. çok içtensin, candansın. diyecek birşey yok ki . nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun huzura erenlerden olsun

güzel duaların ve dileklerin için sağol arkadaşım. amin inşallah.
mezarı başında diyorum ki "annem sen huzurluysan, ben dayanırım yokluğuna. nolur bi işaret gönder Allah'ım diyorum." mezarına gelen kelebekleri ve sinekleri bile sever oldum. işaret mi annem bu diyorum, işaret mi Allah'ım bu diyorum. biliyorum saçmalıyorum. sadece yaşama gücü bulmaya çalışıyorum.

burada gülemedi hiç, Allah cennetinde güldürsün annemi (annelerimizi) inşallah..
sanki 50-60 yaşında bir insan gibiyim. 4 ayda nasıl da yıkıldım, nasıl da yalnızlaştım ve nasıl da büyüdüm. oysa ben annemsiz bi adım bile atamıyordum. şimdi bu kadar yükü nasıl kaldırıyorum, hayret ediyorum. ama içim parça parça. her saniyem hüzün dolu, özlem dolu.. keşkeler bi gün beni de kalpten götürecek.

dünyada yanmak da bu olsa gerek..

4 buçuk ay oldu annem. hala yoksun. bu kadar mı bıkmıştın, bu kadar mı yormuştu bu dünyaaa.
ama sen yavrularınzsız bi gün duramazdın be annem. özlemedin mi annem sen de bizleri özlemedin mi..
bak yağmur yağıyor, benimse içim yanıyor, sen orada ıslandıkça, sen orada günden güne yok oldukça içim yanıyor be annem..
rüyalar kar etmiyor artık annem, cismini, kokunu, bakışını özledim güzel gözlümmmmmmm :(

başın sağolsun canım.allah kalan sağlara ömür versin.allah sabrını verir.kısa zamanda atlatırsın inşallah.

cherry, sabahın köründe şu yazılanları okuyup ağlamaktan harap oldum. Annem-babam hayatta Rabb'ime şükürler olsun. ama senin yazdıklarını okudukça aklıma geldikçe kalbim acıyo. şunu unutma evlatlar hata yapar anneler affeder. annen sana hiç kırılmaz. Nur içinde yatsın inşallah. bende bir fatiha yolladım anneciğine.

Allah rahmet eğlesin canim cok uzuldum insallah annenin mekani cennet olmustur ve siz orada tekrar bulusursunuz....

cherry, sabahın köründe şu yazılanları okuyup ağlamaktan harap oldum. Annem-babam hayatta Rabb'ime şükürler olsun. ama senin yazdıklarını okudukça aklıma geldikçe kalbim acıyo. şunu unutma evlatlar hata yapar anneler affeder. annen sana hiç kırılmaz. Nur içinde yatsın inşallah. bende bir fatiha yolladım anneciğine.

amin canım, sağolasın, Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah.

Back