- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?
kız zamanında evden çıkmak istemiş kayınbaba da desteklemiş abi kabul etmemiş bi görün artık bence.dubleks ev dubleks ev yeminle ulan istanbuldaki Kandemir Kandemir söylemi gibi..
İyiki bir abim yok Allah muhafaza körü körüne savunurken ne hallere düşermişim gördüm hakikaten kas hastası kardeşiniz nerde sizin ona kim bakıyor.
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?[/QUOTE]Ben konunun başında nasıl yazdıysam hala aynı şeyleri söylüyorum. Abim istemedi tek başına geçindiremem diye gelin de ısrar etti babama ev al bize diye babam da alamam diyince vazgeçti düşüncesinden.
Ben de onu anlamıyorum ya. Her yonden bakiyorum diyio hic kv yonunden bakmamak gibi görünüyor yazdıklarınız. Neler vardir kimbilir diyorsunuz da her konuda konu sahibinin yazdiklarina gore yorum yapiyoruz. Burada abi de gelin de anneyi somuruyor acik net. He anne misade ediyor o ayrı. Ama musade etmesi abiyle gelinin karakterini degistirmiyor."soulfly_eu
elimize ne geçecek?
para mı kazanacağız?
ya da düşmanlığımız mı var konu sahibine.
Kendisini ilk bu konuda gördüm .
ben hiçbir mesajımda gelin ezildi demedim tek tek alıntılayalım istersen, kaynananın nasıl ezildiğinide görmedim, şikayet edip şikayetine çözüm bulmasına rağmen evden çıkmamak için binbir bahane yaratan bir erkek annesi gördüm.bunu söylediğimiz anda da çalışmayan tembel olduğu iddia edilen çocuklarıyla ilgilenilmediği söylenip çocukları için hergün alışverişe çıktığından(tezata bak) yakınılan bir gelinle karşılaştım birden..gayette görüyorum canım:))
taaa evlendikleri zaman aralarında geçen bir mesele imiş ve çözüme varamamışalar aynı çatı altında kalmışlar.
abi evi geçindiremem demiş daha ötesi var mı?
gelin hanım ayrı ev istemiş alınmamış.
eee o zaman ev alınmamış olması, bu 14 yıl zarfında sürülen hayatın mazereti mi oluyor?
dubleks eve takılmış değilim.
meseleyi çok başkaca yönlerinden değerlendirdim.
gelini haklı gördüğünüz nokta neresidir yahu bana da bi anlatın.
bu kadının ezildiği mağdur olduğu fikrine nereden kapıldınız:))
basbayağı tembelliğin dibine vurmuş rahat bir hayat sürüyor.
var yakınımda böyle bir örnek.
bana göre hiç şaşırtıcı bir örnek değil.olabilirliği konusunda tereddüt etmedim.
ama sizlere aksini düşündüren nedir?
neyi kaçırdım ben acaba:))
biz ilk başta sorunun kocada konu sahibinin abisinde olduğunu söyledik zaten bu pozisyona konuyu getiren katiyen ben ya da benim gibi düşünenler değildir.Ozaman kocasını ikna edecekti bu kadar basit. Sorununu kocasiyla cozsun. kocayla olan sorunun hirsini kv deden cikariyo oh ne güzel gücu yeten yetene
size söyledi mi ben şu kriterlerde istiyorum.Normal şartlarda evet kirasını verip kıt kanaatte olsa ev geçindirebilir ama gelin böyle bir hayatı istemedi daha rahat bir hayat istedi. Evet yine söylüyorum gelinin masraflarıyla olmazdı zaten. Ev alınırken de çok zor zamanlar oldu ama gelin yine 2-3 günde bir alışverişe gitmekten vazgeçmedi.
ben hiçbir mesajımda gelin ezildi demedim tek tek alıntılayalım istersen, kaynananın nasıl ezildiğinide görmedim, şikayet edip şikayetine çözüm bulmasına rağmen evden çıkmamak için binbir bahane yaratan bir erkek annesi gördüm.bunu söylediğimiz anda da çalışmayan tembel olduğu iddia edilen çocuklarıyla ilgilenilmediği söylenip çocukları için hergün alışverişe çıktığından(tezata bak) yakınılan bir gelinle karşılaştım birden..
yaptırmayın üç gün koksunlar mecbur yapacak o zman zamanında müsaade edildi mi acaba bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz arada bir gittiğinizde gördüğünüz sahneyle ve annenizin anlattıkları ile hareket ediyorsuuz ama evin içini görmüyorsunuz..kızın depresyona girebileceğini dahi düşünmüyorsunuz..bi doktora götürün isterseniz benim sabahtan beri anlatmak istediklerimi tek teşhisle anlatır belki size.Annem bakıyor annemin odasında yaşıyor ve zaten odadan dışarıya dahi çıkamıyor hafta sonları çocuğunlukla banyosunu yapçırmak için ben gidiyorum annemle birlikte yapıyoruz.
yoo yanlış görmüyorsunuz gelini haklı çıkarmaya çalışıyorum çünkü haklı.[/QUOTE]Tarafsiz yapanlar siz misiniz? Bu konuda sizden farkli dusunenlee taraf mi tutuyor? Konu sahibinin ilk yorumlarina da baktım son yorumlarina da. Gelinin vazgectigini ilk mesajda soylemis zaten.
Valla yanlis anlamayin ama burdan bakinca sirf gelini hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz gibi duruyor
Arkadaşım tüm yorumları okumadım, yazıldı mı bilmiyorum ; konunla alakası yoktur belki ama; aklıma takıldı. annen abine ev alıyor, geçimini sağlıyor, çocuklarına bakıp dersane masraflarını karşılıyor, sizin kendi payınıza düşen kira da abinizin masraflarına gidiyor. peki siz annenizin evladı değil misiniz? (tek taraflı yardım ediyor, maddi manevi)
yahu çocuklarına ilgisiz biri çocukları hiç hesabına almaz ki şizofren mi bu kadın..Size göre çocuklarıyla ilgilenmek alışveriş yapmak mıdır sadece?
33 yaşında kas hastası olan 3 yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını idame ettiren erkek kardeşiniz nerede
Anneniz torunları yerine neden hasta oğlu ile ilgilenmiyor acaba
Başka kardeşiniz de varmış şimdi okudum. Allah şifa versin, hakkınızda hayırlısı olsun.Evet orada bir ayrımcılık var ama ben onu kabullendim artık.
Evet haklı tabi ki. Ölme yasa borc bitsin oyle olursun diye saka yapacak kadar hakli hem de.yoo yanlış görmüyorsunuz gelini haklı çıkarmaya çalışıyorum çünkü haklı.
ha bir de o var yani evde .hanımefendi neden eksik anlatıyorsunuz her şeyi.Sen gelip ilgileniyorsun herhalde annemin ilgilenmediğini bildiğine göre.
sağol canım:))Allah aşkına umut sen mantıklı birisin. Bir olay olursa hatalar ya da başarılar ya da mutluklar tek taraflı olur mu?
Tek taraflı dümen ne kadar idare edilir?
Bu kadar iyi şey içinde sence gelinin tek 1 güzel huyu yok mu?
Peki annesinin tek 1 kötü huyu?
yahu çocuklarına ilgisiz biri çocukları hiç hesabına almaz ki şizofren mi bu kadın..
yaptırmayın üç gün koksunlar mecbur yapacak o zman zamanında müsaade edildi mi acaba bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz arada bir gittiğinizde gördüğünüz sahneyle ve annenizin anlattıkları ile hareket ediyorsuuz ama evin içini görmüyorsunuz..kızın depresyona girebileceğini dahi düşünmüyorsunuz..bi doktora götürün isterseniz benim sabahtan beri anlatmak istediklerimi tek teşhisle anlatır belki size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?