• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

Bugüne kadar sanki ezilen hep gelinler kayınvadiler de olmaz böyle durumlar. Benim etrafımda da var böyle gelinler, her kayınvalide iyi olmadığı gibi her gelinde iyi olmuyor maalesef.

cocuklarimcanlarim tek şunun cevabını ver. defalarcadır soruyorum he rşeye cevap yazıyorsun bunu es geçiyorsun.
Bu kadını kim doğurdu büyüttüyse yazıklar olsun , kendinden çıkan çocuğa bile bakmıyor.
evini temizlemiyor.
yemek yapmıyor..
eşinin annesine kötü davranıyor..
abin zaten pişman evlendiğine.
evde temsili bir kadın figürü.
Neden boşanmıyorlar? Herkes rahatlar o zaman. nasıl olsa evde her şeyi yapan annen.
Bu kızın 1 tanecik iyi yönü yok mu? tek 1 tane.
bende merak ettim 3 çocuk vermiş bir anneden bahsediyoruz aynı zamanda,bu kadar tü kakaydı neden hala birlikteler,ben şahsen başımı yaktım diyen kocanın yatağına girmem.kız biliyorsa tabi..

kız zamanında evden çıkmak istemiş kayınbaba da desteklemiş abi kabul etmemiş bi görün artık bence.dubleks ev dubleks ev yeminle ulan istanbuldaki Kandemir Kandemir söylemi gibi..

Kız ev alma şartıyla çıkmak istedi çok istiyorsa bir evi olmasını annem 25 yıl çalıştı tüm bunları yapabilmek için kendide annemden babamdan bir şey istemek yerine kendileri çalışıp yapsalardı buna abim de dahil.

hayata bak be.
tüm masrafları karşılayan bir annenin yanından kim ayrılmak ister ki?
çocuklarının dersane parasını bile ödeyemeyecek insanlar paşa gibi hayat sürüyor,daha da kıymet bilimiyorlar.

evleri beğenmemişlerdir muhtemelen.
hazır ödenme imkanı var iken gelin hanım beğendiği bir evi aldırmıştır.
sürekli 5 senennin hesabını neden yapsın ki?
ne çirkin haince bir plan.
açıkcası ben sessiz kalamazdım bu kadar sinsiliğe
Allah aşkına umut sen mantıklı birisin. Bir olay olursa hatalar ya da başarılar ya da mutluklar tek taraflı olur mu?

Tek taraflı dümen ne kadar idare edilir?

Bu kadar iyi şey içinde sence gelinin tek 1 güzel huyu yok mu?

Peki annesinin tek 1 kötü huyu?

bende merak ettim 3 çocuk vermiş bir anneden bahsediyoruz aynı zamanda,bu kadar tü kakaydı neden hala birlikteler,ben şahsen başımı yaktım diyen kocanın yatağına girmem.kız biliyorsa tabi..

Evet ya burada zaten başımı yaktım kelimesinden daha kötü bir hakarette bulunan kocalar yok zaten, eşleri de onların yatağına girmiyorlar değil mi. Şiddet görmüş küfüre maruz kalmış gibi konuşuyorsunuz.

daha ben ne diyeyim kk yorumcuları her rüzgarda yön değiştiriyor vallahi pes:KK57:
hanımefendinin ilk beş yorumuyla son beş yorumunu alıntılasam zaten yorum sapmasından içeri atarlar .
yani ipek yorum yapıyor da ipekte kaynana adayı sorgulamadan bodoslama yazdığımızı düşünüyorsunuz..
ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.[/QUOTE]
Tarafsiz yapanlar siz misiniz? Bu konuda sizden farkli dusunenlee taraf mi tutuyor? Konu sahibinin ilk yorumlarina da baktım son yorumlarina da. Gelinin vazgectigini ilk mesajda soylemis zaten.

Valla yanlis anlamayin ama burdan bakinca sirf gelini hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz gibi duruyor

Arkadaşım tüm yorumları okumadım, yazıldı mı bilmiyorum ; konunla alakası yoktur belki ama; aklıma takıldı. annen abine ev alıyor, geçimini sağlıyor, çocuklarına bakıp dersane masraflarını karşılıyor, sizin kendi payınıza düşen kira da abinizin masraflarına gidiyor. peki siz annenizin evladı değil misiniz? (tek taraflı yardım ediyor, maddi manevi)

"soulfly_eu

elimize ne geçecek?
para mı kazanacağız?
ya da düşmanlığımız mı var konu sahibine.
Kendisini ilk bu konuda gördüm .

Gelini savunanlar kendi kv lerinden çok çekmiş galiba...! Bazen kayınvalidenin iyi de olabileceğine inanamıyorlar hala..!!

hani abiniz evi ben geçindiremem demişti ayrı eve çıkma talebi olan yengenizi babanız desteklediğinde
bence siz konunun gidiş durumuna göre yorum yapıyorsunuz ve topiğiniz lehinize gelişiyor..
yoksa bizim ilk yorumlarımız en tarafsız olanlardı.

Ben konunun başında nasıl yazdıysam hala aynı şeyleri söylüyorum. Abim istemedi tek başına geçindiremem diye gelin de ısrar etti babama ev al bize diye babam da alamam diyince vazgeçti düşüncesinden.[/QUOTE]
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?

Allah aşkına umut sen mantıklı birisin. Bir olay olursa hatalar ya da başarılar ya da mutluklar tek taraflı olur mu?

Tek taraflı dümen ne kadar idare edilir?

Bu kadar iyi şey içinde sence gelinin tek 1 güzel huyu yok mu?

Peki annesinin tek 1 kötü huyu?

Ben size annemin hiç kötü huyu yok, gelininde hiç iyi huyu yok dedim mi. İyi huysa
daha ben ne diyeyim kk yorumcuları her rüzgarda yön değiştiriyor vallahi pes:KK57:
hanımefendinin ilk beş yorumuyla son beş yorumunu alıntılasam zaten yorum sapmasından içeri atarlar .
yani ipek yorum yapıyor da ipekte kaynana adayı sorgulamadan bodoslama yazdığımızı düşünüyorsunuz..
ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.[/QUOTE]

Hangi yorumlarımda sapma var da içeri atacaklar söyler misin?

Ben size annemin hiç kötü huyu yok, gelininde hiç iyi huyu yok dedim mi. İyi huysa

ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.

yoo demedin. demediğin için defalarca sordum zaten.
de bakalım da öğrenelim.

Evet ya burada zaten başımı yaktım kelimesinden daha kötü bir hakarette bulunan kocalar yok zaten, eşleri de onların yatağına girmiyorlar değil mi. Şiddet görmüş küfüre maruz kalmış gibi konuşuyorsunuz.
İyiki bir abim yok Allah muhafaza körü körüne savunurken ne hallere düşermişim gördüm hakikaten kas hastası kardeşiniz nerde sizin ona kim bakıyor.

Ben konunun başında nasıl yazdıysam hala aynı şeyleri söylüyorum. Abim istemedi tek başına geçindiremem diye gelin de ısrar etti babama ev al bize diye babam da alamam diyince vazgeçti düşüncesinden.
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?[/QUOTE]

Normal şartlarda evet kirasını verip kıt kanaatte olsa ev geçindirebilir ama gelin böyle bir hayatı istemedi daha rahat bir hayat istedi. Evet yine söylüyorum gelinin masraflarıyla olmazdı zaten. Ev alınırken de çok zor zamanlar oldu ama gelin yine 2-3 günde bir alışverişe gitmekten vazgeçmedi.

kız zamanında evden çıkmak istemiş kayınbaba da desteklemiş abi kabul etmemiş bi görün artık bence.dubleks ev dubleks ev yeminle ulan istanbuldaki Kandemir Kandemir söylemi gibi..
gayette görüyorum canım:))
taaa evlendikleri zaman aralarında geçen bir mesele imiş ve çözüme varamamışalar aynı çatı altında kalmışlar.
abi evi geçindiremem demiş daha ötesi var mı?
gelin hanım ayrı ev istemiş alınmamış.
eee o zaman ev alınmamış olması, bu 14 yıl zarfında sürülen hayatın mazereti mi oluyor?
dubleks eve takılmış değilim.
meseleyi çok başkaca yönlerinden değerlendirdim.
gelini haklı gördüğünüz nokta neresidir yahu bana da bi anlatın.
bu kadının ezildiği mağdur olduğu fikrine nereden kapıldınız:))
basbayağı tembelliğin dibine vurmuş rahat bir hayat sürüyor.
var yakınımda böyle bir örnek.
bana göre hiç şaşırtıcı bir örnek değil.olabilirliği konusunda tereddüt etmedim.
ama sizlere aksini düşündüren nedir?
neyi kaçırdım ben acaba:))

ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.
Tarafsiz yapanlar siz misiniz? Bu konuda sizden farkli dusunenlee taraf mi tutuyor? Konu sahibinin ilk yorumlarina da baktım son yorumlarina da. Gelinin vazgectigini ilk mesajda soylemis zaten.

Valla yanlis anlamayin ama burdan bakinca sirf gelini hakli cikarmaya ugrasiyorsunuz gibi duruyor[/QUOTE]
yoo yanlış görmüyorsunuz gelini haklı çıkarmaya çalışıyorum çünkü haklı.

ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?

Normal şartlarda evet kirasını verip kıt kanaatte olsa ev geçindirebilir ama gelin böyle bir hayatı istemedi daha rahat bir hayat istedi. Evet yine söylüyorum gelinin masraflarıyla olmazdı zaten. Ev alınırken de çok zor zamanlar oldu ama gelin yine 2-3 günde bir alışverişe gitmekten vazgeçmedi.[/QUOTE]
çocukları için çıkıyor dediniz ve çocuklarıyla ilgilenmediğini söylediniz peki bu nasıl oluyor?

yoo demedin. demediğin için defalarca sordum zaten.
de bakalım da öğrenelim.

Benim annem çok kötü konuştuğunu bilmez, geline emreder, her şeye karışır, aç susuzda kalsalar hiç fedakarlık yapmaz. Her kaynana gibi işte tamam mı oldu mu istediğiniz annemin kötü huyu ya da gelinin kötü huyu diye açmadım ben konuyu sadece anneme karşı davranışlarını yazdım konu buraya geldi.

Back