- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
bende merak ettim 3 çocuk vermiş bir anneden bahsediyoruz aynı zamanda,bu kadar tü kakaydı neden hala birlikteler,ben şahsen başımı yaktım diyen kocanın yatağına girmem.kız biliyorsa tabi..cocuklarimcanlarim tek şunun cevabını ver. defalarcadır soruyorum he rşeye cevap yazıyorsun bunu es geçiyorsun.
Bu kadını kim doğurdu büyüttüyse yazıklar olsun , kendinden çıkan çocuğa bile bakmıyor.
evini temizlemiyor.
yemek yapmıyor..
eşinin annesine kötü davranıyor..
abin zaten pişman evlendiğine.
evde temsili bir kadın figürü.
Neden boşanmıyorlar? Herkes rahatlar o zaman. nasıl olsa evde her şeyi yapan annen.
Bu kızın 1 tanecik iyi yönü yok mu? tek 1 tane.
kız zamanında evden çıkmak istemiş kayınbaba da desteklemiş abi kabul etmemiş bi görün artık bence.dubleks ev dubleks ev yeminle ulan istanbuldaki Kandemir Kandemir söylemi gibi..
Allah aşkına umut sen mantıklı birisin. Bir olay olursa hatalar ya da başarılar ya da mutluklar tek taraflı olur mu?hayata bak be.
tüm masrafları karşılayan bir annenin yanından kim ayrılmak ister ki?
çocuklarının dersane parasını bile ödeyemeyecek insanlar paşa gibi hayat sürüyor,daha da kıymet bilimiyorlar.
evleri beğenmemişlerdir muhtemelen.
hazır ödenme imkanı var iken gelin hanım beğendiği bir evi aldırmıştır.
sürekli 5 senennin hesabını neden yapsın ki?
ne çirkin haince bir plan.
açıkcası ben sessiz kalamazdım bu kadar sinsiliğe
bende merak ettim 3 çocuk vermiş bir anneden bahsediyoruz aynı zamanda,bu kadar tü kakaydı neden hala birlikteler,ben şahsen başımı yaktım diyen kocanın yatağına girmem.kız biliyorsa tabi..
daha ben ne diyeyim kk yorumcuları her rüzgarda yön değiştiriyor vallahi pes
yani kıssadan hisse sizin olayda kvalide iyi gelin kötü.Bugüne kadar sanki ezilen hep gelinler kayınvadiler de olmaz böyle durumlar. Benim etrafımda da var böyle gelinler, her kayınvalide iyi olmadığı gibi her gelinde iyi olmuyor maalesef.
hani abiniz evi ben geçindiremem demişti ayrı eve çıkma talebi olan yengenizi babanız desteklediğinde
bence siz konunun gidiş durumuna göre yorum yapıyorsunuz ve topiğiniz lehinize gelişiyor..
yoksa bizim ilk yorumlarımız en tarafsız olanlardı.
Allah aşkına umut sen mantıklı birisin. Bir olay olursa hatalar ya da başarılar ya da mutluklar tek taraflı olur mu?
Tek taraflı dümen ne kadar idare edilir?
Bu kadar iyi şey içinde sence gelinin tek 1 güzel huyu yok mu?
Peki annesinin tek 1 kötü huyu?
Ben size annemin hiç kötü huyu yok, gelininde hiç iyi huyu yok dedim mi. İyi huysa
hanımefendinin ilk beş yorumuyla son beş yorumunu alıntılasam zaten yorum sapmasından içeri atarlar .
yani ipek yorum yapıyor da ipekte kaynana adayı sorgulamadan bodoslama yazdığımızı düşünüyorsunuz..
ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.
İyiki bir abim yok Allah muhafaza körü körüne savunurken ne hallere düşermişim gördüm hakikaten kas hastası kardeşiniz nerde sizin ona kim bakıyor.Evet ya burada zaten başımı yaktım kelimesinden daha kötü bir hakarette bulunan kocalar yok zaten, eşleri de onların yatağına girmiyorlar değil mi. Şiddet görmüş küfüre maruz kalmış gibi konuşuyorsunuz.
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?[/QUOTE]Ben konunun başında nasıl yazdıysam hala aynı şeyleri söylüyorum. Abim istemedi tek başına geçindiremem diye gelin de ısrar etti babama ev al bize diye babam da alamam diyince vazgeçti düşüncesinden.
gayette görüyorum canım:))kız zamanında evden çıkmak istemiş kayınbaba da desteklemiş abi kabul etmemiş bi görün artık bence.dubleks ev dubleks ev yeminle ulan istanbuldaki Kandemir Kandemir söylemi gibi..
Tarafsiz yapanlar siz misiniz? Bu konuda sizden farkli dusunenlee taraf mi tutuyor? Konu sahibinin ilk yorumlarina da baktım son yorumlarina da. Gelinin vazgectigini ilk mesajda soylemis zaten.daha ben ne diyeyim kk yorumcuları her rüzgarda yön değiştiriyor vallahi pes
hanımefendinin ilk beş yorumuyla son beş yorumunu alıntılasam zaten yorum sapmasından içeri atarlar .
yani ipek yorum yapıyor da ipekte kaynana adayı sorgulamadan bodoslama yazdığımızı düşünüyorsunuz..
ister inanın ister inanmayın burda tarafsız yorum yapan insanlar var.en azından konu sahibinin değiştirdiği yorumlara göre şekillenmiyoruz kesinlikle.
ee sonrada abim aslında ev geçindirir gelinin masraflarına yetişemiyor dediniz onu da alıntılayım mı ?
yoo demedin. demediğin için defalarca sordum zaten.
de bakalım da öğrenelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?