• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...

Oldu tabii annem ödesin, neden sırf gelin hanım sıkıntıya girmesin rahat etsin diye öylemi bugüne kadar yeterince sıkıntı çekti annem yaşamayan bilemez bunları.
ya işte anlatamadığım bu kardeşim al anneni sattır ev mev kalmasın al kardeşinide annen sen kardeşin yaşayın bırak abin ne hali varsa görsün böylelikle görürsün gelin ne yapacak,ama yok olmuyor ev de ev evde ev ,bakın baştan beri ana temanız zaten anneniz değil evdi..bu kadar üstünüze gelmemin tek sebebi de bu.

çocukları banyo yaptırıyolarmış bende öyle okudum aman neyse ne herkes hayatından memnun görümce ile kaynana hariç ne diyek biz..

İşte yorumları okumadan anlamadam yazdığınız nasıl da belli beni eleştiriyorsunuz bu konuda ama kendinize baksanız bir de. Ben annem mi banyo yapamıyor dedim erkek kardeşimin banyosunu hafta sonları ben gidiyorum annemle birlikte yaptırıyoruz dedim. Ahh ahhh sırf konu sahibine nasıl muhalif olurum diye yorum yapıyorsunuz resmen.

En azından annemi bir hizmetçi, kendini de hanım ağa gibi görmesin yeter.
tamam burdan gelin hanıma sesleniyoruz kaynanana hürmet et kızım çocuklarına kendin bak görümcen gördüklerine dayanamıyor..kk olarak saygılarımızı sunuyoruz sana.ha o dublekside bırak kimsin ki sen gram hakkın yok hatta beni dinlersen de boşa kocanı al çocuklarını kendine yeni bir hayat kur,ya da bırak çocuklarını haftada bir görürsün zaten babalarında kalsınlar.

ya işte anlatamadığım bu kardeşim al anneni sattır ev mev kalmasın al kardeşinide annen sen kardeşin yaşayın bırak abin ne hali varsa görsün böylelikle görürsün gelin ne yapacak,ama yok olmuyor ev de ev evde ev ,bakın baştan beri ana temanız zaten anneniz değil evdi..bu kadar üstünüze gelmemin tek sebebi de bu.

Aslında konuyu ilk açtığımda temam ev değildi, tamamen gelinin rahatlığı ve annemin bir hizmetçi gibi kullanılışıydı konu yorumlardan sonra eve dönüştü.

Allah yardımcınız olsun zor durum. ben sadece şunu düşündüm hayat çok kısa annenin de rahat etmeye hakkı var bence abine ufaktan bahset.. Mesela annem çok durgun bir derdi mi var falan de bakalım o ne kadarına vakıf olanların..

İşte yorumları okumadan anlamadam yazdığınız nasıl da belli beni eleştiriyorsunuz bu konuda ama kendinize baksanız bir de. Ben annem mi banyo yapamıyor dedim erkek kardeşimin banyosunu hafta sonları ben gidiyorum annemle birlikte yaptırıyoruz dedim. Ahh ahhh sırf konu sahibine nasıl muhalif olurum diye yorum yapıyorsunuz resmen.
ooo tebrikler bu kadar yorumdan bunu mu buldunuz iyisiniz iyi ;)

kardeşiniz acil şifalar ama bu kadar kalabalık bir ev ortamında hepsinin birbirine sağlıklı davranması zor gücü yeten yetene olmuş durum galiba.annenize zaten hasta kardeşinizin tek sorumluluğu yetmiyormu neden bu kadar kendini yorum üstüne sorumluluk alıyorki .herkezin kendine göre haklı bir yönü vardır aynı ev içinde kardeşler bile anlaşamıyor mesela ben yatağımı hep toplamazdım ablam toplardı söylenirdi ama topalrdı :) aslında durum bunun gibi ama konu öz evlat olmayınca biraz daha batıyor tıpkı bize kaynanalarımızn laflarının battığı gibi.ayrıca bazı arkadaşların yorumun fazla saldırgan bulşuyorum siz nasıl gelin tarafından savunuyorsanız oda sonuçta görümce ve bazen tarafsızda yorum yapmaya çalışıyor ama fazlasınıda bekleyemeyiz herkezin annesi kendine kıymetlidir.bende annem üzülsün ezilsin istemem ve karşı taraf ne kadar hakılı olsada annemi kayırırım doğrusu.

tamam burdan gelin hanıma sesleniyoruz kaynanana hürmet et kızım çocuklarına kendin bak görümcen gördüklerine dayanamıyor..kk olarak saygılarımızı sunuyoruz sana.ha o dublekside bırak kimsin ki sen gram hakkın yok hatta beni dinlersen de boşa kocanı al çocuklarını kendine yeni bir hayat kur,ya da bırak çocuklarını haftada bir görürsün zaten babalarında kalsınlar.

Bundan sonra sizin manasız yorumlarınıza hiç cevap vermeceğim yeterince cevap verdim ama boşunaymış. yazık çok yazık. Tüm bunlardan anladığınız ya da çıkardığınız bu mu?

çocukları banyo yaptırıyolarmış bende öyle okudum aman neyse ne herkes hayatından memnun görümce ile kaynana hariç ne diyek biz..
haa ta öyle kadın bakmıyor yani çocuklarına. görümce taa nerelerden gidip annesiyle çocukları yıkıyor.
akıl alacak gibi değil. Nasıl ana bu?

Anlıyorum bu isteğinizi de..
Sizin de anlamanızı istiyorum.
Anneniz hizmetçi gibi davranmayacak.
Çözüm bu..
O gelininiz de kalkacak kendi işini kendi görecek.
Çocuklarına anne olacak..
ya canım ebru evde bir de hasta kardeşi varmış bunu da yeni öğrendik.
yani bilemiyorum ki doğru olan kardeşiyle annesinin kalamsı ayrı.

Sen gelip ilgileniyorsun herhalde annemin ilgilenmediğini bildiğine göre.

Konu boyunca hiç bahsi geçmemiş
diğer tüm yorumları okudum ısrarla sormalarına rağmen başka kardeşiniz var mı diye cvp vermemişsiniz
bu durumda rahatsız olan kardeşiniz( Allah şifasını versin-sizede geçmiş olsun) nerde kalıyor kim ilgileniyor
haaa abiniz ve yengeniz ile beraber anneniz-erkek kardeşiniz maa aile bir arada yaşıyorsalar gelin istemez
bende olsam istemem evimde özel isterim mahrem isterim
çocuklarımla kocamla baş başa olmak isterim
annenizde çok büyük hata var kendi evini kendi düzeni kurmalıydı
abinde ev alıyorsa da kendi alacaktı kendi ödeyebiliyorsa alacaktı

Konu boyunca hiç bahsi geçmemiş
diğer tüm yorumları okudum ısrarla sormalarına rağmen başka kardeşiniz var mı diye cvp vermemişsiniz
bu durumda rahatsız olan kardeşiniz( Allah şifasını versin-sizede geçmiş olsun) nerde kalıyor kim ilgileniyor
haaa abiniz ve yengeniz ile beraber anneniz-erkek kardeşiniz maa aile bir arada yaşıyorsalar gelin istemez
bende olsam istemem evimde özel isterim mahrem isterim
çocuklarımla kocamla baş başa olmak isterim
annenizde çok büyük hata var kendi evini kendi düzeni kurmalıydı
abinde ev alıyorsa da kendi alacaktı kendi ödeyebiliyorsa alacaktı

Başka kardeşleriniz var mı sorusunu görmedim gerçekten görseydim yazardım tabii ki neden yazmayayım. Kendisi hem kredi ödeyip hem evi geçindiremezdi. O yüzden birlikte oturmak istediler. Abim de eşi de.

Back