annem ve hep evli adamlar

fake değil diye yazıyorum e yavrum annen yolun yolcusu sen çalışıyorsun kendine bir hayat kursana..bak o yolun suyu sana da sıçrar sonra.mübarek gün Rabbim seni feraha çıkarsın kendi hayatını kurarsın inşallah..

bu kadar sert tepki verildi diye kendini annene karşı daha çok doldurma bence. sonuçta senin annen, seni sevdiğine değer verdiğine de eminim. ama her insanın yapısı farklı, kimi çocuklarını herşeyden öncelikli düşünür, kimi bencillik yapar kendini daha çok önemser.

nakliyeci adam sorununu çözmek lazım ama...

Annen evlenirse o adamı sizin eve mi getirecek kendisi mi adamla gidecek acaba ? Eğer kendisi gidecekse adamın evine sen hiç düzenini bozmamış evinde oturmuş olursun bırak evlenİyor mu ne yaparsa yapsın

bilmem..bana bu adamı anlatmadığından bende sormadım...ama bu adamla olmayacak bence çünkü o nakliyeci annemi bırakmaz. ee bunları öğrenen adamda annemi almaz sanmam

işte bende böyle düşündüğümden hep anneme karşı merhametim sönmedi zaten..belki gerçekleri görmüyorum bilmiyorum...nakliyeci adam işini çözmeye çok uğraştım polise gidelim dedim madem seni tehdit ediyo anlat dedim...yapmadı...bilmiyorum tehdit olayı doğru mu...neler neler söyledim sen dedim namaz kılan insansın hiç mi görmüyosun kendini dedim adamın senle hala konuşmasına görüşmesine izin vermesen yapamaz dedim.. sonuç yok

bunları okurken öyle üzülüyorum ki hala annem hakkında bu yazılanları okumak bana öyle koyuyo ki. bu gece kadir gecesi bol bol dua edicem
..

Hadi anneni babanı geçtim ama abin de seninle bunları yaşayıp sonra da kendini çekip seni nasıl bu ortamda bırakabiliyor? Bir insanı. Etrafında bir tane insan evladı olmaz mı ya?

Bu mübarek günde Allah dualarını kabul edip sana bir çıkış yolu göstersin inşallah.

bi ev tutsanız elinize para geçtikçe alırsınız eşyalarınızı..

canım öyle durduğun yerde üzülmekle olmuyor bu işler sen üzülüp yılarsan kimse senin için uğraşmaz güçlü ve dik bir duruş sergilemelisin. topla cesaretini başla bir yerden hıı ama ben yaşayacağım hayatı annemle devam ettireceğim diyorsan bütün bunları kabullenmelisin. çünkü değişmeyeceeek

bunları okurken öyle üzülüyorum ki hala annem hakkında bu yazılanları okumak bana öyle koyuyo ki. bu gece kadir gecesi bol bol dua edicem
..
allah annenide ıslah eylesin doğru yolu göstersin inşallah bugün ona da bol bol dua et tabiki..acı evet seni anlamama tabiki imkan yok anca acına ortak olabiliriz fakat gerçekler çok acı..annenin yolu sen dirensen de sana da bulaşır..o adamlar yarın bir gün sana da bulaşır..o yüzden sen kendini kurtar.

Allahım bin şükür halimize dizi değil gerçek bu hayatlar. Anne diyosun kim ne derse desin ,annem değil diyemiyorsun.ama mecbursun kendini ondan uzak tutmaya ve kendi ayakkarının üzerinde durmaya.onun çamuru sana bulanmasın rabbim onu doğru yola senide düzgün bi hayata kavustursun şu mübarek günde.

canım suç senin annende
dini nikah yapan,karısını boşamayan, nakliyeci kürt adamda falan değil sorun
annen erkeksiz yapamıyor. alışmış bir erkeğin himayesine girmeye hayatını o şekilde devam ettirmeye
kusura bakma canım affına sığınıyorum

evet.annem çalışmak istemiyo yorulmak istemiyo bu saatten sonra ayaklarını uzatıp, kocası olsun ona baksın istiyo..

amin...sizden ricam beni tanımıyosunuz ama bu mübarek günde benim için de dua edin..çok ihtiyacım var

sevgilin ne diyor bu duruma peki..

sevgilime annemin yaptıklarını anlatmadım utandım.. neden anlatmadığımı sorarsanız açıkçası bi gün olurda yüzüme vurur başıma karar diye korkumdan...şuanda öyle bi insan olduğunu düşünmüyorum ama insanlar değişebiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…