Allah kmsenin başına vermesin kınamak istemem ama boyle annemi olur kuzumannen yolunu çizmiş. O böyle mutlu. Hastaligimi var blmiorm ama erkeksiz yasayamiyor. Hep birilerinin kanatlari altnda olmk istiyor. Bir tek sana kanat geremiyor. Ynlis anlama ama, bence sen annenin ayagina takiliosun. Fazla geliosun. Rahat yasamak icin engelsin onun gozunde. Hoş daha ne kdr rahat yadanir blmiorm.
Yerinde olsam boyle bi insana anne demezdim. Alkolik babayla yasardim daha iyi. En azindan namusun ahlağın oldgu biyerde yasiyorum derdim. Alkollu baba dovse sovse illa gecer. Ama bu annenin sana yasattklarinin icinde actigi yaralar hic gecmeyecek bliomusun. Bn gerekirse o alkollu babayla ugrasrdm ama boyle bi anneyle yasamazdm. Adamlardan biri sana ilisecek sonunda olcgi bu. Kndine dkkt et
Çok uzüldüm,ben olsam rahat uyuyamam yatağımda kardeşim böyle bir ortamda yaşarken. Ev bakabilecek gücünüz varsa çıkın o evden. Böyle bir anneyle ömür geçmez,gamsız,kızım var dikkat ediyim demeyen bir insan. Garip garip adamlar girip çıkıyor evine,kızıma zarar gelir bile diyemiyor kadin. Allah yardımcınız olsun.abim çok gamsız babamda...yıllardır babam beni aramadı sormadı benim bir kızım var ne yapıyor ne ediyor demedi..abimde aynı.herkes kendini kurtarmaya bakıyo
Sözde annen olacak o kadınla yaşamaktansa sevgilinle ayrı eve çıksan daha iyibenim evlilik yolunda bir ilişkim var...4 buçuk senedir beraberim ama ona bunları anlatamıyorum...sığınma evine gidecek de cesaret bulamıyorum sevgilimle ayrı eve zzaten çıkacak halim de yok
Sözde annen olacak o kadınla yaşamaktansa sevgilinle ayrı eve çıksan daha iyi
evet...dini nikahı yapınca günah olmadığını sanıyo...ya benim annem namaz kılıyor 5 vakit...oruç tutuyor bir kedi gelsin miyavlasın pencerede hemen gidip bişey pişirip kedinin önüne koyar doyurur hayvan da doymadan rahat edemez....ben gerçekten anlamıyorum bir tarafta bu kadar merhamet diğer tarafta sadece kendi çıkarı için yaptıkları....anlayamıyorum
Milletin ne düşündüğüne bakma sen onlar konusur anca önemlj olan senin hayatın.ananın eve getirdiği adamlardan allak korusun başına bi iş gelirse çok daha kötü olur secenekleri iyi düşün deriminan bende bazen diyorum ki bırak herkesi çık sevgilinle ayrı eve yaşa git...ama yapamam...onun ailesi hakkımda kim bilir ne düşünür diyorum...çok ters görür herkes
Ya erkeklerin pisliklerine alıştığımızdan mıdır nedir böyle çirkinlikleri bir annenin yaptığını duyunca iki kat iğreniyorum.
Senin annene yapabileceğin hiçbir şey kalmamış. Zaten imkanın olsa bile yapma. Annen bu yolu seçmiş, sizi düşünmemiş, evlatlarım var ona göre yaşamalıyım dememiş üstelik elin adamı size bağırıp çağırdığında sizi korumamış ve iki günlük bir adam için sizi gözden çıkarmış. Yani size karşı annelik vasıflarını yerine getirmemiş ki siz ona karşı evlatlık vasıflarınızı yerine getirin.
Kaç yaşındasın peki? Sevgilinle uzun süredir berabermişsin. Yakın zamanda evlilik düşünüyor musunuz? Belki o şekilde kurtulursun evden. Ama sakın bu ortamdan kurtulmak için evlenme. 4 buçuk senedir zaten az çok tanımışsındır o kişiyi. Doğru insan olduğunu düşünüyorsan evliliği öne alsanız?
Milletin ne düşündüğüne bakma sen onlar konusur anca önemlj olan senin hayatın.ananın eve getirdiği adamlardan allak korusun başına bi iş gelirse çok daha kötü olur secenekleri iyi düşün derim
psikolojik bir rahatsızlık olabilir.
Hmm valla maddi imkanin yok ana baba kardeş hayirsiz sevgilimlede ayri eve cikamam diyorsun.o zaman tek care ya o ananin kahrini cekeceksin yada devlete sığınacaksın varmı başka çaresi bilmiyorumartık hç eve getirmiyo o biz çocukken getirmişti o iki adamı da...ama artık sokamıyo eve..ama biliyorum ki görüşüyo buluşuyo
benim maaşım 1300
Hmm valla maddi imkanin yok ana baba kardeş hayirsiz sevgilimlede ayri eve cikamam diyorsun.o zaman tek care ya o ananin kahrini cekeceksin yada devlete sığınacaksın varmı başka çaresi bilmiyorum
öncelikle yaşadıkların için Rabbim sabır versin annede akıl fikir edep versin.
yıllarca sizin için babanızın alkolünü hatta belki şiddetini çekmiş olabilir ama sonrasında yaptıkları sizi ateşe atması bütün bunları silip atıyor. abin bencilmiş hakikaten oda hapçı ayyaş serseri olabilirdi ama evlenmiş kurtarmış kendini keske senide çekip alsaymış ordan. Rabbim sana hayırlı bir yol versin inşallah. 1300 tl ile istanbul tarafında geçinmen zor olur ama biraz daha kocaeli tarafa falan gecsen aslında gecinebilirsin belki rahat rahat değil ama geçinilir. yada şehir değiştirme imkanın varsa üniversite olan bir şehre yerleşip kendine ev arkadası bulabilirsin çünkü belliki evlilikde şuan zor.erkek arkadasına anlatmamakla en güzelini yapıyorsun bencede. ya öyle üzüldümki daha bi çok sey yazarım ama çok kalabalık etmek istemiyorum