annem ve hep evli adamlar

babamla görüşmüyorum ama bildiğim kadarıyla yani abimden duyduğum kadarıyla babam dükkanında yatıp kalkıyomuş arada otelde kalıyomuş..babamın meyhanesi var orda yatıyomuş..abim babamla görüşüyo onunla beraber meyhanede çalışıyo..yani adamın kalıcak evi bile yok

benim evlilik yolunda bir ilişkim var...4 buçuk senedir beraberim ama ona bunları anlatamıyorum...sığınma evine gidecek de cesaret bulamıyorum sevgilimle ayrı eve zzaten çıkacak halim de yok

abim çok gamsız babamda...yıllardır babam beni aramadı sormadı benim bir kızım var ne yapıyor ne ediyor demedi..abimde aynı.herkes kendini kurtarmaya bakıyo
Çok uzüldüm,ben olsam rahat uyuyamam yatağımda kardeşim böyle bir ortamda yaşarken. Ev bakabilecek gücünüz varsa çıkın o evden. Böyle bir anneyle ömür geçmez,gamsız,kızım var dikkat ediyim demeyen bir insan. Garip garip adamlar girip çıkıyor evine,kızıma zarar gelir bile diyemiyor kadin. Allah yardımcınız olsun.

annem hep şunu der...ben yıllarca o arkolik babanızı çektim sizin için katlandım ömrümü verdim...şimdi rahat bi evlilik istiyorum...siz evlenip gideceksiniz..ya tamam ben zaten normal bi adamla normal bi evlilik yapsa gık demem yalnız kalmasın isterim ama onun medet umduğu adamlar hep evli adamlar

benim evlilik yolunda bir ilişkim var...4 buçuk senedir beraberim ama ona bunları anlatamıyorum...sığınma evine gidecek de cesaret bulamıyorum sevgilimle ayrı eve zzaten çıkacak halim de yok
Sözde annen olacak o kadınla yaşamaktansa sevgilinle ayrı eve çıksan daha iyi

Ya erkeklerin pisliklerine alıştığımızdan mıdır nedir böyle çirkinlikleri bir annenin yaptığını duyunca iki kat iğreniyorum.

Senin annene yapabileceğin hiçbir şey kalmamış. Zaten imkanın olsa bile yapma. Annen bu yolu seçmiş, sizi düşünmemiş, evlatlarım var ona göre yaşamalıyım dememiş üstelik elin adamı size bağırıp çağırdığında sizi korumamış ve iki günlük bir adam için sizi gözden çıkarmış. Yani size karşı annelik vasıflarını yerine getirmemiş ki siz ona karşı evlatlık vasıflarınızı yerine getirin.

Kaç yaşındasın peki? Sevgilinle uzun süredir berabermişsin. Yakın zamanda evlilik düşünüyor musunuz? Belki o şekilde kurtulursun evden. Ama sakın bu ortamdan kurtulmak için evlenme. 4 buçuk senedir zaten az çok tanımışsındır o kişiyi. Doğru insan olduğunu düşünüyorsan evliliği öne alsanız?

Böyle kadınların sonu genelde ...... bitiyor ne yazık ki! Ben senın yerınde olsa pılımı pırtımı toplar giderdim ...

psikolojik bir rahatsızlık olabilir.

inan bende bazen diyorum ki bırak herkesi çık sevgilinle ayrı eve yaşa git...ama yapamam...onun ailesi hakkımda kim bilir ne düşünür diyorum...çok ters görür herkes
Milletin ne düşündüğüne bakma sen onlar konusur anca önemlj olan senin hayatın.ananın eve getirdiği adamlardan allak korusun başına bi iş gelirse çok daha kötü olur secenekleri iyi düşün derim

sevgilimin doğru insan olduğunu düşünüyorum..ona çok güveniyorum çok iyidir..ben 24 yaşındayım...o askere gitmedi işi dolayısıyla erteledi evlenecek durum yok şuanda

Milletin ne düşündüğüne bakma sen onlar konusur anca önemlj olan senin hayatın.ananın eve getirdiği adamlardan allak korusun başına bi iş gelirse çok daha kötü olur secenekleri iyi düşün derim

artık hç eve getirmiyo o biz çocukken getirmişti o iki adamı da...ama artık sokamıyo eve..ama biliyorum ki görüşüyo buluşuyo

artık hç eve getirmiyo o biz çocukken getirmişti o iki adamı da...ama artık sokamıyo eve..ama biliyorum ki görüşüyo buluşuyo
Hmm valla maddi imkanin yok ana baba kardeş hayirsiz sevgilimlede ayri eve cikamam diyorsun.o zaman tek care ya o ananin kahrini cekeceksin yada devlete sığınacaksın varmı başka çaresi bilmiyorum

benim maaşım 1300

1300 liraya bence 2 ev arkadaşıyla gayet güzel geçinilir.
üniversite öğrencisi olan evlerine ev arkadaşı arayan bir sürü insan olacak şimdi üniversite sınav sonuçları açıklandığında.
hem de eşyalı eve gitmiş olursun.
annen zaten kendini bi şekilde geçindiriyor. imam nikahlı adam ona bakar bence sana ihtiyacı yok.

öncelikle yaşadıkların için Rabbim sabır versin annede akıl fikir edep versin.
yıllarca sizin için babanızın alkolünü hatta belki şiddetini çekmiş olabilir ama sonrasında yaptıkları sizi ateşe atması bütün bunları silip atıyor. abin bencilmiş hakikaten oda hapçı ayyaş serseri olabilirdi ama evlenmiş kurtarmış kendini keske senide çekip alsaymış ordan. Rabbim sana hayırlı bir yol versin inşallah. 1300 tl ile istanbul tarafında geçinmen zor olur ama biraz daha kocaeli tarafa falan gecsen aslında gecinebilirsin belki rahat rahat değil ama geçinilir. yada şehir değiştirme imkanın varsa üniversite olan bir şehre yerleşip kendine ev arkadası bulabilirsin çünkü belliki evlilikde şuan zor.erkek arkadasına anlatmamakla en güzelini yapıyorsun bencede. ya öyle üzüldümki daha bi çok sey yazarım ama çok kalabalık etmek istemiyorum

Hmm valla maddi imkanin yok ana baba kardeş hayirsiz sevgilimlede ayri eve cikamam diyorsun.o zaman tek care ya o ananin kahrini cekeceksin yada devlete sığınacaksın varmı başka çaresi bilmiyorum

bende bilmiyorum..çok sıkıldım..akraba bağımız hiç kuvvetli değil..kalabileceği bi akrabası olmaz mı insanın ya...yok işte. devlete sığınmaya çakiniyorum sevgilime sığınmaya çekiniyorum...annemle kaldıkça bunalıyorum..bilmiyorum...dün mesela sevgilimle tartıştık bana buz dağı gibi soğuksun herkese herşeye karşı dedi...çok aşırı sessizim ama ben böyle oldum sebebim de bunlar bence..asosyalliğim sevgilimi rahatsız edecek boyuttaymış...ama anlatmıyorum annem hakkında ona konuşmak istemiyorum

Maaşınız 1300 tl imiş. Bunda yol parası yemek parası dahil mi. Bunları da söylerseniz bir çıkar yol buluruz belki. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz ??

Abin evlenmis ve Annenle görüsmüyor, hah iste dogru olanda budur ..

Ben olsam bende görüsmezdim takmazdim..
Bence sende yavas yavas kendini geriye cek kendin icin biseyler yap ..
Seni zamaninda düsünmeyen biri icin cabalama birak ne hali varsa gorsun.

teşekkür ederim..kendimde tanımadığım insanlarla kiraya çıkacak gücü bulamıyorum ki buna sevgilimde asla izin vermez. evetabimde bende çok şükür erseri olmadık abim sigara bile kullanmaz içki kullanmaz meyhanede çalıştığı halde...ama işte öyle bencilki oda babam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…