annem ve hep evli adamlar

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm çok zor Allah güç kuvvet versin. Aklıma şöyle bi çözüm geldi. üniversite durumu var mı? hangi bölüm olursa olsun gitseniz, devlet yurdu burs çıkar bir de part time çalışsanız hem bunlardan kurtulur hem kendi hayatınızı kurarsınız.

UOTE="Sena ikra, post: 41791211, member: 670222"]Bakmıyorum işime hadi bişey yap sen istedigin kadar saçma ve gereksiz yorum yaparsan bnde istedigim gibi sana sallarım tatlım konu sahibinin nasıl cevap verdigi beni baglamıyo ben boyle cevap verıyorum dilersem her yazdıgına gererek cevap veririm sana mı sorucam hadii[/QUOTE]

Seviye yerlerde.. muhatap olup da banlanamam. Sen takıl buralarda

sevgilinle nohut oda bakla sofa bir ev tutup ödenebilecek bir borçla evlenin.damadın ailesi neden filan derse biz böyle karar verdik dersiniz minik bir düğün annenin evinden gelin oalrak çıakrsın.
bence işin acele olması söz nişan uzatamk sana zarar verir.
bende buna benzer bişey yaşayan bir hanım tanıyorum.ortak arkadaşımız bu hanımı tanıyan birinin yanına nişanlısıyla gidiyor x ablayada uğrayacağım sen burda arkadşınla otur dediğinde bunları tanıyan kişi diyor ki oraya gönderme nişanlını o ev için kötü diyorlar

oysa kimse bilmeden ilişkilerini yaşadığını sanıyordu meğe herkesin dilinde adı kötüye çıkmış ruhu duymamış çok çok üzüldük ama o hayatı yaşamaya devam ediyor maalesef.
sen de sevgiline güveniyorsan hızlıca evlen canım olay uzarsa dedikodu çıkaran çok olur sana zarar gelmesin

bence sen cok güclü birisin sen ayri ev tutup basinin caresine bakabilirsin. Ayri ev tutsan sana kim bisey diyebilirki zaten annen kendi hayatinda akli tatilde biri gibi yalnis anlama lütfen. Babaninda kariscagini sanmiyorum. Bosuna cok cekmissin kendine yetecek ufak bir ev bilemi tutamazsin bence buna gücün yeter. Milletin derdiyle kendini ve hayatini mahfetcegine kendi hayatina bakarsin

tut kendine bir ev ve def et anneni yanlış anlamada her iş atana gülücük atmış annende.

sen azimli çalışkan bir kızsın anlaşılan yaşın kaç bilmiyorum ama senin yerinde olsaydım. evimi tutar herşeyimi hazırlar ardından annemle konuşur ve kendi yolumu çizerdim.

Evlenme fikrine uzak olmanıza sevindim. Hayatınızı düzene koyabilmek için bir erkeğe ihtiyacınız yok. Şu halde böyle bir karar daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Size evlenmenizi söyleyenleri de dikkate almayın. Evlilik önerisinde bulunanlar kendi evliliklerinde mutlular mı acaba merak ediyorrum? Hoş mutlu olsalardı hergün yüzlerce kadın burda dert tasa anlatıyor olmazdı.

Kurtun mezhep oldugunuda ilk defa sizden duydum dogrusu.
Irktir o. Bence tekrar basa donup okuyun.
Adam "Biz kurtuz bizde bosama olmaz diyo"

Kurtun mezhep oldugunuda ilk defa sizden duydum dogrusu.
Irktir o. Bence tekrar basa donup okuyun.
Adam "Biz kurtuz bizde bosama olmaz diyo"
Ay Allah aşkına sen bi çekil aradan ya sana cvp yazmakla vakit harcamak istemiyorum ha bu arada ister mezhep yazarım ister ırk yazarım ister başka bişey yazarım sa na neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…