- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bu arada tercihlerini yaptınmıabim evlendi eşi ve çocuğuyla kirada yaşıyo..babamın meyhanesinde beraber çalışıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada tercihlerini yaptınmıabim evlendi eşi ve çocuğuyla kirada yaşıyo..babamın meyhanesinde beraber çalışıyolar
sen bi de maaşını annenin eline mi sayıyordun?ben artık maaşımın hepsini anneme vermicem.yavaş yavaş kenara atmaya başlıycam
sen bi de maaşını annenin eline mi sayıyordun?
bu arada tercihlerini yaptınmı
evet yaptım sosyal hizmetler yazdım bakalım..
açık öğretim mi yazdın arkadaşım? ve 4 senelik mi?
evet açıköğretim 4 yıllık yazdım..anadolu ve atatürkü
Canim benim,sana tavsiye veremiyorum. Gercekten sana lafla degil,icraaten destek olmayi cok isterdim. Yemin ederim evim olsa,istedigin kadar otur kira odeme derdim. Yeterki o anneden,o adamlardan kurtul diye.
Ama elimden gelen birsey yok. Tek tavsiye evden ayril kendi hayatini kur,anneni de sil,diyecegim ama buna gucun yokmus.
Allah su ahyirli mubarek gunlerde seni bu dertten kirtarsin ne diyebilirim ki. Cok uzuldum senin icin cok...
Babandan yardim istesen,hatta babana durumu anlatsan. Seni korur kesinlikle. Destek olur bence.
hayırlısı olsun inşallah gelir.
harçlarından da haberdarsın di mi? aynı tercihleri biz de yaptık
dönemlik 950 tl atatürk üni.
kazanırsan annene para vermeyi kesip harç biriktirirsin zaten. okulu bahanesiyle.
Canım bırak git sende babana o haldeevet.annem çalışmak istemiyo yorulmak istemiyo bu saatten sonra ayaklarını uzatıp, kocası olsun ona baksın istiyo..
çok saolun çok iyisiniz..babamın kendine hayrı yok dediğim gibi dükkanında fln yatıyomuş nasıl olsa ailesi yok diye ev tutmuyomuş..babam ev tutsa kendi kendine hayatta tutma dedemle beraber tutar dedemde babam gibi arkolik...ama arkolik derken sabaha kadar içen insan uyutmayan tipten...kendi kendilerine içip yatsalar nese de
Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor
şaka mı yapıyorsunuz? böyle birşey eşe anlatılmaz takdir edip iyi ki anlatmamışsın... eşler arasında dahi aileni küçük düşürecek olayları anlatmaktan kaçınılmalı diyeceğinize anlat diyorsunuz... karşı taraf kim bilir ne düşünür sizce sağlıklı düşünür mü?
kesinlikle sevgilinize anlatmamanız çok iyi asla anlatmayın
Siz anlatmayin.bir kızı bi yere sığdıramayan bi ailenin küçük düşürülecek neyi kalmış Allah aşkına.annesi hergun evli erkeklerle görüşürken babası alkolikken abisi kızı kabul etmiyorken ortada ailemi kalmisda kucuk dusecek.hayret bisey yani.kiz buraya ailesinin butun sorunlarini yazinca ailesi kucuk dusmuyor ama ilerde belki kocasi olacak cocuga durumunu anlatirsa ailesi kucuk dusermis.şaka mı yapıyorsunuz? böyle birşey eşe anlatılmaz takdir edip iyi ki anlatmamışsın... eşler arasında dahi aileni küçük düşürecek olayları anlatmaktan kaçınılmalı diyeceğinize anlat diyorsunuz... karşı taraf kim bilir ne düşünür sizce sağlıklı düşünür mü?
kesinlikle sevgilinize anlatmamanız çok iyi asla anlatmayın