annem ve hep evli adamlar

Canim benim,sana tavsiye veremiyorum. Gercekten sana lafla degil,icraaten destek olmayi cok isterdim. Yemin ederim evim olsa,istedigin kadar otur kira odeme derdim. Yeterki o anneden,o adamlardan kurtul diye.

Ama elimden gelen birsey yok. Tek tavsiye evden ayril kendi hayatini kur,anneni de sil,diyecegim ama buna gucun yokmus.

Allah su ahyirli mubarek gunlerde seni bu dertten kirtarsin ne diyebilirim ki. Cok uzuldum senin icin cok...

Babandan yardim istesen,hatta babana durumu anlatsan. Seni korur kesinlikle. Destek olur bence.

evet açıköğretim 4 yıllık yazdım..anadolu ve atatürkü

hayırlısı olsun inşallah gelir.
harçlarından da haberdarsın di mi? aynı tercihleri biz de yaptık
dönemlik 950 tl atatürk üni.
kazanırsan annene para vermeyi kesip harç biriktirirsin zaten. okulu bahanesiyle.

çok saolun çok iyisiniz..babamın kendine hayrı yok dediğim gibi dükkanında fln yatıyomuş nasıl olsa ailesi yok diye ev tutmuyomuş..babam ev tutsa kendi kendine hayatta tutma dedemle beraber tutar dedemde babam gibi arkolik...ama arkolik derken sabaha kadar içen insan uyutmayan tipten...kendi kendilerine içip yatsalar nese de

hayırlısı olsun inşallah gelir.
harçlarından da haberdarsın di mi? aynı tercihleri biz de yaptık
dönemlik 950 tl atatürk üni.
kazanırsan annene para vermeyi kesip harç biriktirirsin zaten. okulu bahanesiyle.

evet harçları öğrendim sadece bu bölüm böyle pahalı ama iyi bi bölüm.. inşallah olur..evet okul parası diye ayırıcam birde kendime de biriksin diye artık kenara atmaya çalışıcam.

Ne kadar zor bir durum sizin acinizdan. Annenizi asla kinamiyorum ama siz ondan uzak durun lütfen. Yazik size. Allah annenizi islah eylesin...

Oof of cok zor durumun. O zaman abin destek olmak zorunda. Yani senin durumunu neler yasadigini en iyi o bilir.

Evlenmis olsa da destek olmak zorunda. Maddi gucu nasildir bilemiyorum ama ayda 200-300 verse,sen de calisip 400 liralik bir eve cikabilirsin, ya da bazi dubleksli yaslilar falan alt kati falan kiralayabiliyolar uygun fiyatlara. Birkac arkadasim var boyle.

Dını nıkah gızlı yaplıyorsa nıkah olarak gecmez sahıtlerın dısında nıkahın kıyıldıgının duyurulması gerekıyor aksı halde gecersızdır bunun gıbıler dınımızı kırletıyor ee noldu dını nıkah kıydı hepsıne namuslumu oldu kusura bakmayın ama baska bırsey demek ıstemyrmmm

Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor

şaka mı yapıyorsunuz? böyle birşey eşe anlatılmaz takdir edip iyi ki anlatmamışsın... eşler arasında dahi aileni küçük düşürecek olayları anlatmaktan kaçınılmalı diyeceğinize anlat diyorsunuz... karşı taraf kim bilir ne düşünür sizce sağlıklı düşünür mü?

kesinlikle sevgilinize anlatmamanız çok iyi asla anlatmayın

abin sana destek olmalı bugünleri beraber geçirmediniz mi neden annenle bırakıp gidiyor seni, küçükkrn herşeyi birlikte yaşamadınız mı.. abine de biraz kızdım evlenip kendini kurtarmış ama seni de umursamamış

evet sevgilime anlatmayı düşünmüyorum..ne olu ne olmaz birgün benim yüzüme vurur diye

Siz anlatmayin.bir kızı bi yere sığdıramayan bi ailenin küçük düşürülecek neyi kalmış Allah aşkına.annesi hergun evli erkeklerle görüşürken babası alkolikken abisi kızı kabul etmiyorken ortada ailemi kalmisda kucuk dusecek.hayret bisey yani.kiz buraya ailesinin butun sorunlarini yazinca ailesi kucuk dusmuyor ama ilerde belki kocasi olacak cocuga durumunu anlatirsa ailesi kucuk dusermis.

Bence asil siz şaka yapiyorsunuz.hayret bisey yani

canım inan okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm bence sevgiline bu durumu kesinlikle anlatma ağabeyin ise onca olan bitenden sonra seni yalnız bırakıyorsa onunla da kes görüşmeni baban için de aynı şeyi düşünüyorum sen kendine bir ev arkadaşı bul kirayı herşeyi ortak halledebileceğin eline az paran kalsa bile huzurun olur şahit olmazsın artık daha kötü şeyleri kendi başının çaresine bak bırak artık o hayatı o eziyeti yaşatma kendine kimse bu dünyaya bir daha gelmeyecek ...

Sanki Türk filmi izledim. Ne kadar acıklı bir hayat hikayeniz var.Abinizle sizin psikolojinizi düşünemiyorum. Mutlaka alt üsttür. Annenizi Allah ıslah etsin. Hala mı devam ediyor bu tür ilişkilere.Konu Türk kürt ayrımı değil elbette ama kurtlerin %80 i böyle. Taa oralardan buraya insaatlara calismaya gelirler. Milletin karisina kızına sarkarlar sanki kadın görmemisler. Sonra yine taaa aa oralardan gelir Bodrum Muğla Aydın Kuşadası Milas Antalya vb.yerlerde iş bulup garsonluk vs.milleti tavlamaya kalkarlar. Özellikle turist neyse ....Ama kendi karı kızlarına gelince namus bekçisi kesilirler. Kan dökerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…